:Жалоба
АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України.
Для захисту персональних даних у Банку проводиться ряд дій, які запобігають даним ситуаціям.
Банк не надає персональні дані третім особам, окрім випадків, що передбачені законодавством України.
Що стосується зауваження про дзвінки від третіх осіб, то варто розуміти, що банк не може контролювати та стежити за функціями вхідних дзвінків до вас, так як ми не є мобільним оператором.
Ми неодноразово нагадували клієнтам, про те, що наші співробітники не телефонують з проханням переказу коштів і не запитують персональні дані картки.
Нещодавно ми публікували інформацію та рекомендації в нашій групі, щоб ви могли захистити себе від таких дій зловмисників (https://www.facebook.com/privatbank/posts/3206247979395707)
Ми звернулись до вас приватним повідомленням та запитали ваш номер телефону, що вказано в банку, для перевірки вказаної вами інформації, щодо звернення на лінію підтримки та перевірити дії співробітника, чи мала місце рекомендація з його боку підтверджувати дії.