Мінфін - Курси валют України

Встановити

Крндитний ліміт

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
ooi1995 27 липня 2020, 17:34
Хочу почати з проблеми, в мене забрали кредитний ліміт спочатку міфічна програма яка сама собі вирішує питання знизила ліміт до 70 грн., а потім взагалі до 0 грн. Хоча я клієнт цього «супер» банку з 2013 року, член «Gold клубу» вже +- 6 років, але то не головне в проблемі за цей період який я користуюся послугами, тобто 7 років йде мені зарплата на карти мав дипозити проблем в кредитній історії не було, але я військовий і вони цим прикриваються, а хочете саме смішне? Ні в правилах банку, ні в Законах України якими вони тикають немає ні слова про те що вони розказують, а тепер питання:
— можете пояснити з якого перепугу знятий кредитний ліміт?
— ви своїх операторів, «ФАХІВЦІВ» набираєте на вулиці, вчить їх правовим засадам.
— відновити кредитний ліміт можливо?

P.s. Надайте обґрунтоване та розвернуте пояснення!

Дякую за увагу!
Приватбанк
Відповідь банку
27 липня 2020, 19:16
Ми розуміємо, що зміна ліміту на Вашій картці стала несподіванкою. Банк приймає рішення про розмір ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. На нього може впливати: кредитна історія, наявність депозитів та інші фактори. Активно користуйтеся послугами Банку, приймайте участь в акціях, проводьте розрахунки картками через торгово-сервісну мережу. Так як ліміти регулярно переглядаються і аналізуються, Ви можете в будь-який момент отримати смс від Банку, де буде вказано, що ліміт за послугою збільшений і Ви зможете ним скористатися.

Коментарі - 9

+
+1
Филипп Филиппович
Филипп Филиппович
27 липня 2020, 17:51
#
Але я військовий і вони цим прикриваються
===========

Не прикрываются, а оценивают риски.
+
0
ooi1995
ooi1995
27 липня 2020, 18:41
#
Вибачаюсь, я не громадянин України? 
які ризики, вам дають кредити?
Якщо дають то чого?
вам 56 років годиник то тікає,  а ліміти дають...
тому не розказуйте мені будьласка що то вони перестраховуються вони порушують мої конституційні права по перше 
а по друге це дискримінація по професійною ознакою
тому не лізьте з необґрунтованими поясненями 

Дякую!
+
+15
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
27 липня 2020, 20:02
#
«Ні в правилах банку, ні в Законах України якими вони тикають немає ні слова про те що вони розказують...» — а что они рассказывают? В правилах банка, кстатити, всегда было написано, что банк оставляет за собой право в любой момент менять кредитный лимит.
«… вони порушують мої конституційні права по перше а по друге це дискримінація по професійною ознакою» — простите, неужели теперь право граждан на кредитование внесли в Конституцию?! :) Если не трудно, ссылку на статью, пожалуйста. Что-то вы совсем не то рассказываете… Или я давно в конституцию не заглядывал… :) Да, и дискриминации, вроде, тоже нет — не переживайте так, не только военным лимиты урезают в привате. Можете полистать отзывы и сами убедиться.
+
0
ooi1995
ooi1995
28 липня 2020, 7:39
#
«… вони порушують мої конституційні права по перше а по друге це дискримінація по професійною ознакою» Умник, я не сомневаюсь что вы читали нашу Конституцию но там есть статья дословно не помню но как то так «Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками...» ну тоисть это я розценил как ущимление прав.
+
+15
Toxa David
Toxa David
28 липня 2020, 9:09
#
Касается всех клиентов банка вне зависимости от «ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками...»
https://privatbank.ua/ru/terms Условия и правила предоставления банковских услуг, Документы, размещенные на этом сайте – это публичная оферта, содержащая условия и правила оказания услуг банком и его партнерами, к которой присоединяется клиент, подписывая заявление в отделении банка. Надеюсь вы это читали: п. 1.1.3.2.4. ИзменятьТарифы, а также другие условия обслуживания счетов. Право изменения размера представленного на платежную карту кредита (кредитного лимита) Банк оставляет за собой в одностороннем порядке, по собственному решению Банка и без предварительного уведомления клиента.
Так что вы равны (согласно Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. ) с другими клиентами банка и ваши конституционные права не нарушены.
+
0
Филипп Филиппович
Филипп Филиппович
27 липня 2020, 20:54
#
Якщо дають то чого?
=========

Даже не знаю, никогда не пытался взять.... на свои всегда живу.... так учили...
На данный момент не являюсь клиентом ни одного укрнедобанка...
А что, вояки так мало зарабатывают, что вот прям без кредитов никак?
Вроде вся страна кормит, 1,5% каждый житель, каждый месяц.... куда эти хулиарды деваются?
+
0
ooi1995
ooi1995
28 липня 2020, 7:32
#
Ну в принципе хватает но кредитный лимит нужен только из-за оплаты частями вот и все...
+
0
Toxa David
Toxa David
28 липня 2020, 9:20
#
Https://minfin.com.ua/company/privatbank/review/  Безпідставно забрали ліміт по оплаті частинами  Zako336  28 июля 2020, 0:11 - ooi1995 вы хотите сказать что у Zako336  забрали оплату частями по тому что он белый мужик? и нарушили его конституционные права?
+
0
MykolaA
MykolaA
28 липня 2020, 8:50
#
Ooi1995 28 июля 2020, 7:39
«ну тоисть это я розценил как ущимление прав.» — «тоисть» есть права и есть обязанности. Вася дал в долг до получки Пете сотку. Автор настоятельно попросил Васю о том же. Но Вася автору отказал, ну хоть ты тресни, но товарисчу ooi1995 Вася в долг давать НЕ хочет. Так давайте Васю теперь по судам затаскаем, дискриминация же на лице.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Всі курси банку