Мінфін - Курси валют України

Встановити

Де ваша служба безпеки!!!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
6.07.2020 року вранці об 7:45 я зайшовши в прива24 і перевіряючи свої рахунки побачив що з моєї кредитної карти зникли кредитні кошти а саме близько 45000грн, гроші почали викрадати з 4:00 тобто коли я спав і при цьому всьому ніяких смс і підтверджень з кодами про рух коштів ненадходило! Після чого я звернувся на 3700 і повідомив що я ніяких операцій не проводив по переводу кредитних коштів і сказав щоб кредитну карту заблокували та прийняли заяву про шахрайські дії щодо кредитних коштів, а також на їх повернення, хоча до цього моменту всі кошти вже були переведені невідомою особою в невідомому мені напрямку. Забігаючи на перід зазначаю що ніякої конфіденційної інформації нікому ніколи не розголошував, телефона і кредитної карти не губив!!! Після звернення на 3700 для заблокування і повернення кредитних коштів я звернувся до найближчого відділення приват банку в службу безпеки на що там відповіли що викрадені кошти це не їхня проблема а моя, після чого я подав заявку на 3700 в службу безпеки приват банку що розібрались в моїй справі! В подальшому в цей же день звичайно звернувся у поліцію з заявою про шахрайство і викрадення коштів, тобто зреагував оперативно і зробив все що від мене залежно!!! Справу завели йде слідство але банк відмовляється повертати кошти які викрали, ба більше він їх навіть не заморожує так як і тих процентів що будуть нараховуватись навіть при тому що у телефонному режимі спілкуючись з службою безпеки вони сказали що мене визнали потерпілим, але тоді чому всі відповідальність вони хочуть покласти на мене коли я ні в чому не винен! Спілкуючись і оббиваючи пороги я тільки чую одне це їхні дурні повторювальні завчені фрази і більше нічого! Питання навіщо такий банк у якого ніякої безпеки і ніякої гарантій збереження власних чи кредитних коштів!
Приватбанк
Відповідь банку
20 липня 2020, 11:46
Добрий день!
Кошти було проведено до іншого банку, тому з нашого боку немає змоги їх повернути.
Це може зробити банк, який випустив картки отримувача.
Рекомендуємо звернутися до підтримки банку отримувача та проінформувати, що зтикнулися з шахрайством.
Ми певні, що банк емітент картки, як і ми, дотримується політики нульової терпимості до шахрайства і всіляко допоможе за вашим зверненням владнати ситуацію з отримувачем.
Вкотре нагадуємо, для того, щоб убезпечити себе від шахрайства, в жодному разі не передавайте персональні дані третім особам.
Також, варто уточнити у мобільного оператора шляхи за допомогою яких ви можете заборонити перевипуск SIM-картки віддалено, якщо така операція мала місце.
Зі свого боку ми завжди готові допомогти слідству та надати всю інформацію, що нам відома, при отриманні запиту, що належно оформлений, згідно законодавства України.

Коментарі - 11

+
0
Луи Жовер
Луи Жовер
20 липня 2020, 3:04
#
Співчуваю, але не дивуйтесь. Зараз у Приватбанку працюють люди з дуже низьким рівнем освіти і кваліфікації. Там, наприклад, зовсім не розуміють поняття «банківська таємниця». Зазвичай в усіх банках «банківською таємницею» вважається конкретна інформація про рахунок і рух коштів по рахунку, але «Приватбанк» вважає банківською таємницею взагалі будь-які речі. Як приклад наведу таку ситуацію: суд своїм рішенням витребовує з «Приватбанку» певну інформацію. Місяць за місяцем «ПриватБанк» тупо мовчить після отримання рішення суду про витребування інформації (можливо чекає, що суд вклониться банкові, а може щось інше). Коли спливає чотири місяці такого безпідставного банківського мовчання, адвокат особи (за клопотанням якої суд витребовує інформацію з банку) звертається до «Приватбанку» із адвокатським запитом, в якому запитує про 2 речі: чому «Приватбанк» не відповідає суду і коли «ПриватБанк» все ж таки наважиться відповісти суду))) І це все. І щоб ви думали ?! Від «Приватбанку» приходить письмова відмова адвокату у наданні інформації з посиланням на неможливість розголошення банківської таємниці!!!))) Тобто роз'яснення підстав ненадання банком відповіді на ухвалу суду і визначення банком строків надання до суду необхідної інформації - банківська таємниця))) як кажуть, було майже смішно, якщо не було б так гірко ...
+
+15
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
20 липня 2020, 15:46
#
Интересная история, заинтриговали. :) И? Что потом делает адвокат, который получил такой ответ от банка?
+
+15
MykolaA
MykolaA
20 липня 2020, 18:31
#
«Что потом делает адвокат, который получил такой ответ от банка? „— вопрос, ответ и комент к нему были ранее: MykolaA 30 июня 2020, 9:11 #
«адвокат намагається .....і.сподівається, » — дотепно! ну тогда вам точно к бабушкам у подъезда и вместе с ними общими молитвами намагатися ...і.сподіватися,. Успіхів.
+
0
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
20 липня 2020, 18:39
#
:)
+
0
MykolaA
MykolaA
20 липня 2020, 20:52
#
Смотрел дело. По срокам уже пора отказать. Клиент слегка потратится на аппеляцию и успокоится.
+
+27
AlexiusTwentyOn
AlexiusTwentyOn
20 липня 2020, 8:25
#
Вот по этому и нужно ставить лимит оплаты в интернете 0, а на кредитной карте тем более, знаете что у вас кредитка, так следите как за зеницей ока, тем более Приват Банка, открыл Америку
+
+19
Jokets
Jokets
20 липня 2020, 8:26
#
Ну пока действительно полиция и суд не по знают что это не вы деньги перевели, а украли банк вполне логично что ничего не изменил)
+
+34
Toxa David
Toxa David
20 липня 2020, 10:01
#
Повертати кошти які викрали, як і проценти що будуть нараховуватись - только после решения суда, где в судебном постановлении вас признают потерпевшим и обяжут банк вернуть вам на счет украденную сумму и проценты.
+
+6
Филипп Филиппович
Филипп Филиппович
20 липня 2020, 13:01
#
Когда-то давно, солдат с царём судился... уже не вспомню шо было царю... а солдату тогда отрубили голову...
и так тоже бывает.
+
0
AlexiusTwentyOn
AlexiusTwentyOn
20 липня 2020, 21:02
#
Точно так, это в рубрику тех кто думает что деньги на карте - их личные деньги)) Банк так не считает
+
+15
Zhmunya
Zhmunya
22 липня 2020, 23:08
#
Из отзыва не понятно как именно были отправлены средства с карты Р2Р или по реквизитам, была замена финансового номера или нет. Почему люди не удосуживаются писать детали которые имею существенное значение? Отзыв бесполезный - констатация факта меня обокрали. Хотелось бы понять и принять меры чтобы этого не случилось с другими, а не сочувствовать.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Всі курси банку