Мінфін - Курси валют України

Встановити

4 месяца не исполняется решение суда (о предоставлении информации)

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Луи Жовер 28 червня 2020, 2:06
24 июня 2020 года исполнилось 4 месяца, как Відповіді Акціонерного товариства «КБ «ПриватБанк» на Ухвалу Малиновського районного суду м. Одеси від 11.02.2020 року по цивільній справі № 521/20575/19 чекає Малиновський районний суд м. Одеси(адреса:
65033 м. Одеса, вул. Василя Стуса, 1-а, E-mail: inbox@ml.od.court.gov.ua, суддя Поліщук Ірина Олександрівна, роб.тел. помічника судді (048)752-82-33(кабінет 416), роб.тел. секретаря судді (048)752-81-46(кабінет 215).

Эту Ухвала Малиновского суда в Главном офисе Банка в Днепре отримана АТ «КБ «ПриватБанк» у м. Дніпрі 24.02.2020 року поштою, рекомендованим листом з описом вкладення та з повідомленням про вручення, відправлення № 6507807135162 від імені судді Малиновського районного суду м. Одеси Поліщук Ірини Олександрівни.

Інформація, яку витребував Малиновський суд м. Одеси з Банку, стосується певних дій клієнтів АТ «КБ „ПриватБанк“ щодо карток „Юніор“ та факту отримання карток „Юніор“ певними фізичними особами(і факту отримання грошей з цих карток „Юніор“ певними фізичними особами) безпосередньо у м. Одесі у одеських відділеннях АТ „КБ “ПриватБанк» за період.

Истребуемая судом информация нужна для того, чтобы рарешить Жалобу Герасимюка Андрея Кирилловича на действия гос. исполнителя(Банк в деле не участвует и к Банку ни у кого ни каких претензий). Есть куча справок из Банка, подтверждающих что Герасимюк Андрей Кириллович в период с 2015 по 2019 годы открыл в Банке карту «Юниор» на своего старшего сына Герасимюка Кирилла, 2004 г.р., и перевёл на карточку сына 102838 грн. 09 коп. За эти годы карта сына несколько раз перевыпускалась(2 или 3 раза).

Нам нужно подтвердить суду, что сам отец(Герасимюк Андрей Кириллович) не получал в руки ни одну из банковских карт своего сына, не получал пинкоды к этим картам, и что за получением карт «Юниор» в Одессе являлся либо сам его сын Герасимюк Кирилл, 2004 г.р., либо же его сын в сопровождении своей матери Герасимюк Евгении Анатольевны(бывшей жены Герасимюка Андрея Кирилловича). Более точно и подробно все наши Вопросы точно указаны в резолютивной части Ухвалы Малиновського районного суду м. Одеси від 11.02.2020 року по цивільній справі № 521/20575/19, полученной Банком в Днепре 24 февраля 2020 года. Но по непонятным причинам ПриватБанк не предоставляет информацию в суд. Хочется верить, что такая затяжка всё-таки связана с поиском всех необходимых данных в отделении банка в Одессе и желанием максимально подробно ответить в Малиновский суд г. Одессы.
Приватбанк
Відповідь банку
28 червня 2020, 10:51
Добрий день!
Ми звернулися до Вас в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та вирішити питання, що виникли.

Коментарі - 12

+
0
MykolaA
MykolaA
28 червня 2020, 9:19
#
Я не юрист, но в рамках форума выскажусь.
1. «4 месяца не исполняется решение суда » — это брехня.
2. Исходя из этого:«Відкрити провадження у справі за скаргою ОСОБА_1 на неправомірні дії державного виконавця Другого Приморського відділу державної виконавчої служби міста Одесаі, стягувач: ОСОБА_2 .» — приват банк не есть стороной «у справі». Исходя из наших реалий, банк никогда не предоставит информации и ему ничего за это не будет.
3. Адвоката Лашкевич Д.В. тупо разводит автора на деньги. Даже при беглом взгляде:
— Скарга подана на «на неправомірні дії державного виконавця», — а он лишь исполняет суд. решение.
«недоврахування зроблених боржником виплат аліментів на загальну суму 102838, 09 грн.»гривень — в данном производстве никто ничего пересчитывать не будет, а также доказывать и подтверждать. ИМХО.
ЗЫ: Автор жалуется бабушкам у подъезда. А чем занят адвокат?
+
0
Луи Жовер
Луи Жовер
28 червня 2020, 23:45
#
Дякую, що ви відразу зазначили, що ви не фахівець у галузі права))) і ви не бачили матеріалів цієї цивільної справи, бо тоді вам би це «брехнею» не здавалось))) але все одно дякую за ваш коментар, який сам по собі вже свідчить про те, що мій напис не виявся марним))) крім того, з радістю бачу, що окрім вашої уваги, мій напис привернув також увагу самого банку (якому у відповідь в особистому повідомленні була надана адреса електронної пошти адвоката для подальшого спілкування).
+
+15
MykolaA
MykolaA
29 червня 2020, 9:31
#
« бо тоді вам би це «брехнею» не здавалось» - по справі 521/20575/19 у реєстрі існує дві Ухвали і не існує жодного Рішення, тому назва теми «4 месяца не исполняется решение суда» є брехня. Мій досвід свідчить - якщо в назві теми присутня брехня, то сама тема не заслуговує на увагу. Але кожен може мати свою думку.
+
0
Луи Жовер
Луи Жовер
29 червня 2020, 13:58
#
А Ухвала суду(за Вашою думкою) не є судовим рішенням ?)))  Я, мабуть Вас трохи здивую, але ЦПК України зовсім іншої думки(особливо у ч. 1 ст. 258 ЦПК України). Але погоджусь із Вами: «кожен може мати свою думку»(замість того, щоб час від часу заглядати в діюче законодавство), адже думками звісно хто багатіє))) Тому так і живемо)))

+
+16
MykolaA
MykolaA
29 червня 2020, 15:35
#
Ч. 1 ст. 258 ЦПК України) — визнаю, помилявся, прошу вибачити.
Цитата: «Я не юрист, но в рамках форума выскажусь.».
Цитата:« Автор жалуется бабушкам у подъезда. А чем занят адвокат?»
+
0
Луи Жовер
Луи Жовер
29 червня 2020, 22:14
#
А адвокат намагається будь-яким чином привернути увагу АТ «КБ »ПриватБанк" до цієї ситуації і сподівається, що Банк все ж такі виконає цю Ухвалу і надасть таки інформацію. Крім поштового направлення Ухвали до Банку, є листування адвоката з Банком електронною поштою(де Банк відверто включає дурника), є напис про цю ситуацію на сторінці самого Банку у Фейсбук, і мало місця спілкування з Клієнта та його адвоката з менеджером Банку у одеському відділенні(якому залишені копіі, і який усно підтвердив, що Ухвалу Банк отримав, але треба чекати). Наступне засідання у справі 13 липня, побачимо))) Якщо Банк не впорається, то або повторне напралення Ухвали до Банку, або звернення до поліції з приводу свідомого невиконання працівниками Банку судового рішення та аналогічного змісту скарга до Нацбанку на свавілля(але не факт, що допоможе)))) Але ж хочеться не збільшення конфлікту і заведення всіляких нових справ, а хочеться простого отримання інформації з Банку та вирішення однієї цивільної справи)))
+
0
MykolaA
MykolaA
30 червня 2020, 9:11
#
«адвокат намагається .....і.сподівається, » - дотепно! ну тогда вам точно к бабушкам у подъезда и вместе с ними общими молитвами намагатися ...і.сподіватиься, . Успіхів.
+
0
Луи Жовер
Луи Жовер
30 червня 2020, 11:10
#
Дякую))) і за побажання успіхів, і просто за підняття настрою)))
+
+15
MykolaA
MykolaA
30 червня 2020, 11:21
#
«підняття настрою » — порада: замініть парадігми «намагатися… сподіватися«, на »зробити, виконати, досягти».
Відчуєте зміни.
+
0
Луи Жовер
Луи Жовер
2 липня 2020, 20:53
#
Вам, як людині без юридичної освіти і без жодного практичного досвіду, звісно видніше))) Не соромтесь навчатись, шановний добродію, і побачити, як у темряві Вашого розуму  почне з'являтись світло розуміння. Не бійтесь цього, адже це - цілком нормально. І згодом Ви зможете надавати власну юридичну оцінку у різних життевих ситуаціях без жодного ризику відчути себе посміховиськом в очах фахівців, або як Ви самі кажете: «Відчуєте зміни». Пам'ятайте, що Ваша голова існує не тільки для їжі.
+
0
MykolaA
MykolaA
3 липня 2020, 15:53
#
«И тут Остапа понесло»:. Двенадцать стульев Ильф И.А.; Петров Е.П.
ЗЫ: похоже, автор и является пресловутым адвокатом,
+
0
Луи Жовер
Луи Жовер
28 червня 2020, 23:49
#
Дякую за увагу та швидке реагування з боку вашого банку на мій напис. У особистому повідомленні вам було надіслано адресу електронної пошти адвоката для подальшого спілкування.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / 4 месяца не исполняется решение суда (о предоставлении информации)