Мінфін - Курси валют України

Встановити

Некоректний курс за операциями (списание средств за операцию двухмесячной давности.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Sveto4ek 16 червня 2020, 19:47
Захожу в Приват24 и вижу странное списание:
{{DID=PB_EN_BZICFTP000000007596574}}СПИСАННЯ КУРСОВОИ РИЗНИЦИ, ЧЕРЕЗ НЕКОРЕКТНИЙ КУРС ЗА ОПЕРАЦИЯМИ, З 1 ПО 13 ТРАВНЯ СПИСАНИЕ С КАРТОЧНОГО СЧЕТА.
сумма не большая но всё-же, думаю поищу, что за операции были с 1 по 13 мая, и вижу что нету ничего кроме покупок в гастраноме за гривны. Странно, связалась в чате с поддержкой подала заявку.
На следуйщий день перезвонили, ивенились. И говорят сбой был, была оплата в апреле, а курс изменился в мае и теперь в июне надо доплатить. Списание увы, не вернули. Мне как-то непонятно и теперь страшно что-либо оплачивать с приватовской карты. Это что значит? если курс гривны упадёт, могут взять курсовую разницу? Я напрмер смотрю перед оплатой в каком банке лучше курс, с того и плачу. С привата плачу редко, так-как курс почти всегда выше и в других банках у меня подобной дичи ещё не было, что-бы брали доплату из-за того что в будуйщем курс (выставленный этим-же банком) изменился.
Где подробно можно узнать про сроки изменений курсовых разниц? Возможны ли списания за операции в прошлом, квартале, полугодие?
Приватбанк
Відповідь банку
17 червня 2020, 9:15
Добрий день!
У період з 3 по 13 травня, на жаль, по деяким платежам було проведено оплату за некоректним курсом. Через це деякі списання було проведено за курсом, що відрізняються від фактичного на момент оплати.
Операція могла бути проведена за курсом більшим, ніж на момент операції або меншим, ніж на момент операції.

Зі свого боку, для оперативного врегулювання ситуації ми перерхували операції по коректному курсу, який діяв на момент операції, в результаті чого, велика частина клієнтів отримала повернення, але є і клієнти, з яких списали курсову різницю.
Дозвольте зазначити, що раніше наш спеціаліст надав детальну інформацію в телефонному режимі, також повідомивши й дані операції, за якою було проведено досписання.

Коментарі - 5

+
0
Toxa David
Toxa David
16 червня 2020, 21:27
#
Https://privatbank.ua/terms Умови та Правила надання банківських послуг (далі — Умови та Правила або Договір) — договір приєднання, який укладається в порядку, встановленому ст.634 Цивільного кодексу України. Повний_договір_актуальний_на_01.06.2020р. Разница в курсе между датой покупки и датой списания денег с карты при покупке в валюте отличной от национальной.
+
0
Sveto4ek
Sveto4ek
16 червня 2020, 23:01
#
Ст. 634 
там про «Оплату частинами»
+
0
Toxa David
Toxa David
17 червня 2020, 7:53
#
Стаття 634. Договір приєднання. Цивільний кодекс України
Ст.634 ЦК України договором приєднання є договір, умови якого встановлені однією із сторін у формулярах або інших стандартних формах, який може бути укладений лише шляхом приєднання другої сторони до запропонованого договору в цілому. Друга сторона не може запропонувати свої умови договору. Відповідно до ч. 1 ст.
Читаем договор с приватом Https://privatbank.ua/terms Умови та Правила надання банківських послуг ищем ответ на интересующий вас вопрос.
+
0
Sveto4ek
Sveto4ek
17 червня 2020, 22:56
#
Дякую за чтиво, нажаль не знайшла вiдповiдь, мабуть богато сторiнок, могла пропустити істину.
+
0
Sveto4ek
Sveto4ek
17 червня 2020, 23:06
#
Ну не пойму как так? Пополняла баланс гривневый на ресурсе на определённюу сумму, с карты сняло ту сумму которую зачислили, а теперь спустя два месяца дополнительно банк снимет ещё деньги на основании «некоректного курса». Да и ещё из слов работников банка оказываеться кому-то ещё денег добовляют. Это получаеться мои списанные деньги отдают комуто просто так? Кто вобще управляет корекцией курса? Как узнать правильно ли коректоровщик насчитал?
И какие в будуйщем возможны коректоровки ?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.85 41.45
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.85 41.45
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Некоректний курс за операциями (списание средств за операцию двухмесячной давности.