Мінфін - Курси валют України

Встановити

Телефоний тероризм

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Kadetnet 22 травня 2020, 20:52
В травні місяці пропустив мінімальний платіж по кредитці, подзвонив і попередив що зроблю оплату всіх відсотків на початку червня оператор відмовився це фіксувати. Тепер же без ніякого договору і вказаних контактних осіб (коли отримував картку таких даних не давав )а також без письмової та усної форми дзвонять по сторонім особам на рахунок мого боргу. Дізнавшись про це був дзвінок до оператора який не зміг пояснити законність дій свого банка. Якщо дзвінки не перестануть надходити буде зроблений дзвінок на гарячу урядову лінию, скарга в письмовій формі в нацкомфінпослуг, а також консультація в юриста, так як їх дії чітко порушують чинне законодавство.
Приватбанк
Відповідь банку
23 травня 2020, 9:33
Добрий ранок!
Дозвольте відмітити, що для того, щоб скористатися пільговим періодом, Вам потрібно внести всю суму використаних коштів за минулий місяць в будь-який день до 25 числа поточного місяця.
Пільговий період не діє, якщо раніше Ви з нього вийшли і в цьому випадку на нові витрати пільговий період поширюватися не буде. Тоді буде нарахований відсоток за всіма витратами минулого місяця.
Введення карантину, а також інших заходів щодо боротьби із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території України, не звільняє клієнта від обов´язків щодо обслуговування кредиту згідно з умовами договору.
Якщо клієнт не вносить обов´язковий платіж, це вважається порушенням зобов´язань по договору.
Кредит буде вважатися простроченим. Але банк не буде здійснювати додаткових нарахувань за прострочення до 31.05.2020.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі - 6

+
0
MykolaA
MykolaA
22 травня 2020, 21:25
#
« буде зроблений дзвінок на гарячу урядову лінию, скарга в письмовій формі в нацкомфінпослуг, а також консультація в юриста, так як їх дії чітко порушують чинне законодавство.» — дотепно.
Але дорослу людину цим не налякати.
+
0
Jokets
Jokets
23 травня 2020, 0:18
#
Более забавно о том что человек говорит о майском платеже когда до 25го числа есть ещё время, следовательно если идут звонки то пропустили апрель как раз таки
+
0
Toxa David
Toxa David
23 травня 2020, 8:13
#
К сожалению доказать что «їх дії чітко порушують чинне законодавство» практически не возможно. Банк ответит что потерял с вами связь (вы не отвечаете на звонки банка) вот и вынужден обратиться к вашим родным и знакомым для информирования вас о долге перед банком. Не оправдываю банк, но какое нарушение законодательства вы им предьявите?
+
0
Toxa David
Toxa David
23 травня 2020, 8:19
#
Https://privatbank.ua/terms Повний_договір_актуальний_на_01.05.2020р.
1.1.3.2.4. Банк має право будь-яким чином доводити до відома третіх осіб інформацію про заборгованість Клієнта за Договором, а також про наявність (відсутність) і стан майна, переданого у забезпечення виконання зобов'язань, у разі порушення Клієнтом будь-якого із зобов'язань.
Умови та Правила надання банківських послуг (далі — Умови та Правила або Договір) — договір приєднання, який укладається в порядку, встановленому ст.634 Цивільного кодексу України, а саме: публічна його частина встановлена Банком та розміщена в мережі Інтернет на сайті https://privatbank.ua/ terms. Цей Договір може бути укладений лише шляхом приєднання Клієнта до Договору: підписання ним Заяви про приєднання до відповідного підрозділу Договору про послугу(індивідуальна частина Договору або Заява про приєднання).
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
23 травня 2020, 17:55
#
Для начала нада передать эти данные 3 особам. так что
это не более чем пук
+
0
StarFighter27
StarFighter27
25 травня 2020, 20:44
#
Допустим Вы пойдете в Прокуратуру или НБУ писать письмо о том что «їх дії чітко порушують чинне законодавство». А как Вы это докажете? Банк в свою очередь заявит, что потерял с вами связь, вот был вынужден проинформировать Ваши х близких о долге перед банком.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.85 41.45
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.85 41.45
Всі курси банку