Мінфін - Курси валют України

Встановити

З банку вивели гроші, яких на інтернет картці не було.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Yurij201033 10 травня 2020, 11:12
Приватбанк завжди якісно підтримував та обслуговував клієнтів. Йому довіряв, будучі клієнтом років з 25. А тут така штучно створена халепа.
Вчора мені стало відомо, що з моєї інтернет картки з нульовим балансом тиждень тому списані грошові кошти. Оскільки так не буває, (картка існувала тільки для здійснення БЕЗПЕЧНИХ виплат через інтернет, як це і рекламується банком) прошу пояснити як таке відбулося, а також чому було відсутнє інформування про таку безглузду подію (смс інформування про зняття коштів, як то передбачено у правилах користування інтернет карткою). Тобто за переміщення між картками навіть 1 грн надходило інформування через Приват-24, а тут банк самостійно виконує овердрафт і платить з віртуального рахунку з нульовим балансом невідомокому і чого 100 грн ( важлива не сума, а дія). Приватбанк відкривав інтернет картку під гаслом «Для більшої зручності використовуйте спеціальну Інтернет-картку. Просто перекажіть на Інтернет-картку необхідну суму та не турбуйтеся про рахунок…» яке і зараз зазначено на сайті банку. А виходить, що можно зняти гроші з віртуального рахунку на якому грошові кошти відсутні. Нащо тоді той рахунок тримати? Тепер всім треба турбуватися про стан рахунку. Довіра банку знищена. Завтра хтось купить квартиру і банк через овердрафт її вартість повісить на нульовий баланс будь кого тільки тому що хтось колись здійснював розрахунок інтернет карткою?
Взагалі за правилами банку здійснено шахрайську операцію з грошовими коштами клієна, тому картку блокував, інші інтернет картки анулював, а відповідно до п. 2.1.7.10. Клієнт несе повну фінансову відповідальність за усі операції, здійснені з картками в мережі Internet і банківській мережі, до моменту сповіщення Банку про використання реквізитів інтернет-карти третіми особами в шахрайських цілях по вказаних в цьому розділі телефонах, а також за усі подальші операції, які не супроводжувалися авторизацією, якщо карта не поставлена в СТОП-лист. Тому повідомляю банк про ці шахрайські події, які не могли відбутися без умисних дій працівників банку.
Приватбанк
Відповідь банку
10 травня 2020, 13:15
Добрий день!
Ми б не хотіли, щоб у Вас склалось негативне враження про банк.
В першу чергу необхідно розуміти, що залишаючи дані картки на сторонніх сайтах та підтвердивши авторизацію картки, Ви даєте згоду на подальші списання з картки без додаткового підтвердження. В подібній ситуації, відв'язати картку можна в особистому кабінеті даного сайту або сервісу. Що до питання операції проведеної по картці, за Вашим зверненням в підтримку, згідно правил міжнародної платіжної системи ми можемо сформувати запит на опротестування даного платежу за результатом обробки якого Ви будете повідомлені додатково.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі - 8

+
0
Stigmated
Stigmated
10 травня 2020, 11:49
#
Это по ходу сняли подписку по какому-то сервису. У Привата были глюки и все запросы на списание с 1 до 7 утра 3 мая они поблочили 4 мая. У меня таким образом приматбанк наглым образом блокнул почти 800 грн с гривневой зарплатной карты, это при том, что запрос на списание пришел на долларовую виртуалку.
+
0
Yurij201033
Yurij201033
12 травня 2020, 16:36
#
Сьогодні відповіли: 1. Був технічний збій і тому так вийшло
                                  2. Будуть звертатися до сервісу з проханням повернути кошти.
                                  3 Сказали на мій погляд есесь, що якщо з картки здійнюється платіж з введенням даних через сайти, то інші платежі з цієї картки можуть бути активовано у будь- який час.
                                  4. Питання наявності або відсутності на картці коштів для банку не має значення. ( теє не вірне твердження). 
 Я в печали((((.
+
0
Yurij201033
Yurij201033
10 травня 2020, 15:22
#
З ІНТЕРНЕТ КАРТКИ. З БАЛАНСОМ 0. грн, БАНК допустив зняття 100 грн. ТАК МОЖЛИВО ?  Зараз, на блокованій мною картці  мінус 100 грн. (приблизно). Питання до «відповідь банку»: Такі дії вважаєте можливими ? Інтернет картку вважав безпечним інструментом для розрахунку з букінгом, Алі і взагалі. Тепер  кожен раз для платежу прийдеться створювати а потім видаляти інтернет картку.
+
+5
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
10 травня 2020, 17:04
#
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
+
0
Upsing
Upsing
10 травня 2020, 19:01
#
Не получится так , там вроде 5 интернет карт за все время можно выпустить
+
0
Stigmated
Stigmated
11 травня 2020, 19:12
#
Снимут с другой карты, если интернет-карта будет удалена. Они это могут.
+
0
innaturbova
innaturbova
11 травня 2020, 23:50
#
Да, некоторые мерчанты снимают бабло если карта менялась хоть 10 раз и данные карты не обновлялись — это бесшовный перевыпуск карт Visa Token Service
+
0
Yurij201033
Yurij201033
18 липня 2020, 8:26
#
Гроші повернули)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.9 41.5
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.9 41.5
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / З банку вивели гроші, яких на інтернет картці не було.