Во время войны банк не снизил качества услуг
Завжди до ваших послуг! Дякуємо, що ви з нами :)
Коррупция и мародерство
Ми докладаємо максимум зусиль, щоб своєчасно проводити інкасацію відділень і наповнювати банкомати грошима там, де немає загроз для здоров’я й життя співробітників та клієнтів. Хочемо підказати, що зняти готівку до 6000 грн на 1 чек ви можете і в торгових точках через POS-термінал, зробивши покупку на будь-яку суму. Детальніше про послугу: https://privatbank.ua/hotivka-na-kasi#services
Що ж до вашої гучної заяви в заголовку, маємо зазначити, що з першого дня війни банк робить все, щоб клієнти могли отримувати банківські послуги. Ми сприяємо збору коштів для гуманітарних цілей і на потреби ЗСУ. ПриватБанк передає на потреби ЗСУ та ТРО весь вільний транспорт. Ми залишили собі необхідний мінімум для забезпечення функціонування відділень, банкоматів та ТСО. Банк не несе відповідальності за пункти обміну валют або осіб, які здійснюють валютообмінні операції на своїх умовах, адже вони не є частиною банку та ніяким чином не стосуються діяльності банку. Просимо клієнтів утриматись від безпідставних заяв та роздмухування паніки і ворожнечі всередині країни в цей нелегкий час. ПриватБанк працює на благо України та кожного клієнта.
Ирина
Зазвичай термін зарахування до 10 робочих днів від дати, коли ви подали заявку на виплату в Дії (від 12ого числа це 25те). Кошти будуть надіслано на вашу картку як тільки ми отримаємо таке доручення від Міністерства економіки України.
Вклад Скарбничка — вид мошенничества Приватбанка
Сегодня мы вместе с сестрой смогли привести маму в банк и только тогда менеджер банка перевела 607 грн из Скарбнички на пенсионную карту и этот вклад отключила. Исходя из предоставленной выписки вклад был подключён в июне 2021 года и за это время до 22.03.22 банк незаконно распоряжался и использовал часть пенсии моей мамы в размере 607 грн. Так как на многие вопросы мы не смогли получить вразумительного ответа от ваших сотрудников, задаю их здесь по пунктам, надеюсь получить ответы так же по пунктам:
1 На основании каких Законов Украины банк имеет право изымать, распоряжаться и пользоваться чужими денежными средствами без согласия собственника этих средств?- На мой вопрос -в каком пункте договора на пенсионное обслуживания прописана такая возможность — я ответа у сотрудников банка не получила. Заявление моей мамы на подключение данного вклада на пенсионный счёт- тоже не показали, естественно- его не существует в природе.
2 Кто конкретно оформил Скарбничку на мою маму? Менеджер сказала, что это определить невозможно и вклад подключается автоматически (!!!). Жду комментария по этому заявлению ваших сотрудников. Заведующий отделения, 21.03.22 сказавший, что подключение происходит по умолчанию, 22.03.22 вышел из кабинета с вопросом ко мне: «Кто подключил услугу?))) Прошу ответить конкретно на этот вопрос.
3 Если услуга подключается автоматически (!!!) или сотрудником — где гарантия, что она не будет подключена снова в ближайшее время без ведома клиента банка? На мою просьбу дать гарантийное письмо, что Скарбничку снова не подключат- мне отказали.
4 Подключение Скарбнички к пенсиям- единственному скромному доходу пенсионерам, большинство из которых еле концы с концами сводят и не имеют Приват24, не имеют здоровья отслеживать смс- это по мнению банка не воровство? Не стОит мне рассказывать, что эти деньги можно снять. Во-первых многие и не догадываются, что вы залазите им в карман, во-вторых, чтобы снять эти деньги- необходимо иметь дорогой смартфон, подключённый к Интернету, Приват 24 и уметь им пользоваться- такой возможности большинство пенсионеров не имеют.
5 Хотелось бы узнать судьбу денег со Скарбнички после смерти клиента банка? Я так понимаю, эти деньги остаются банку, так как многие родственники даже не будут знать об их существовании.
Очень жду конкретных ответов попунктно, так как я рассматриваю данные действия банка, как кражу денег у пенсионеров и мошенничество.
Ми не зобов'язуємо наших клієнтів підключати додаткові послуги чи продукти при оформленні карток. Це можливо лише за згоди та підтвердження операції клієнтом. Для зручності клієнтів, в Приват24 реалізована можливість переглядати підключені послуги, такі як Скарбничка, керувати ними, та у виписці по картці відображаються списання на скарбничку, якщо такі мали місце.
Після смерті клієнта кошти з рахунків виплачуються спадкоємцю у встановленому законом порядку.
Друг познаётся в беде)
Банк розорвал договор в одностороннем порядке
Совершал операции на бинансе по выводу и вводу, в конце концов приват банк без каких либо уведомлений заблокировал все счета вместе с деньгами, официального ответа не даёт, поддержка говорит пишите письма в Днепр, никто ничего не знает никакой информации не дают
На горячей линии робот говорит банк розорвал с вами договор до свидания! Неужели у банка такое отношение к бинансу?
Почему нельзя было запросить документы, а потом разрывать договор?
Как стать клиентом снова?
Никакого отношения к войне русским и рашистам не имею
С кредитами все ок, никогда не было просрочке,
Обещает вернуть деньги в другой банк, в чем я сомневаюсь!
Это воровство! 90е
Сейчас если судится я думаю что пока суд закончится уже доллар будет по 100
Банком прийнято рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з вами договори та закриті поточні рахунки. Від банку вам було надіслано листа за адресою реєстрації. Вам необхідно звернутись до відділення банку із зазначеним у листі переліком документів та заявою про перерахування коштів на рахунок, що відкритий у іншому банку.
Не виконується постанова КМ 198-р
На жаль, з інформації у вашому відгуці незрозуміло про що саме йде мова.
Ми написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та розібратися в ситуації.
Не зараховують SWIFT переказ та не повертають відправнику
Перед цим, в онлайн-чаті запитав ПриватБанк, чи може бути зарахований SWIFT-переклад з Binance, на що отримв відповідь, «що в даний момент жодних обмежень немає.»
9 березня отримав повідомлення про вхідний SWIFT переказ та про те що потрібно надати додаткові документи на адрес «swift@privatbank.ua», звернувшись за цим адресом, виявелось що банк не може зарахувати ці кошти через те що відправник повязаний з криптовалютою.
По суті, ПриватБанк просто привласнив собі мої гроші, так як повертати їх назад теж не хоче.
Постановою Правління НБУ від 24.02.2022 № 18 банкам забороняється здійснювати за дорученням клієнтів транскордонні перекази валютних цінностей з України, крім переліку випадків, яким не передбачено можливості перерахування валютних коштів для використання на біржах криптовалют, проведення операцій із зарахування на рахунки в банку коштів, що отримані на біржах криптовалют. На жаль, банк вимушений відмовити вам у проведенні даної операції.
Відправка міжнародних валютних переказів з України за кордон на підставі Постанови НБУ від 24.02.2022 № 18 тимчасово обмежена, крім випадків для оплати лікування та допомоги армії України.
Повернення даного переказу можливе за ініціативою відправника.
Зверніться, будь ласка, до нього, щоб він надіслав запит на повернення коштів через систему SWIFT.
Худший банк в Украине
Шкода, що наші піклування про фінансову безпеку вашого батька залишили негативний осад:(
Дійсно, деякі операції можуть потрапляти на перевірку — це викликано необхідністю впевнитись, що їх здійснює саме клієнт, а не третя особа і цим самим захистити клієнта від шахраїв.
Якщо є підозри, що операцію здійснює третя особа — ми вимушені прийняти усі міри задля збереження коштів клієнта.
В нашому банку є можливість оформити додаткову картку за дорученням, щоб ви могли мати доступ до рахунку вашого батька.
Як ми бачимо, в чаті наші фахівці вирішили питання щодо розблокування картки. Просимо вашого батька звернутися в чат повторно та виконати рекомендації для встановлення ознаки фінансового номеру телефону.
У випадку, якщо виникнуть труднощі чи додаткові питання — ласкаво просимо в приватні повідомлення. Будемо раді допомогти!
сдулся банк
Вибачте, що наша підтримка залишила у вас неприємний осад. Як ми розуміємо, що ваше звернення прийшлося на пікові години навантаження на операторів.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та детальніше розглянути ваш випадок.
Социальные выплаты
ПриватБанк в своїй діяльності керується вимогами чинного законодавства та інструкціями НБУ.
При надходженні запиту про списання коштів з картки від виконавця, банк не може в цьому відмовити.
Для того, щоб таких ситуацій не відбувалося, необхідно надати довідку про цільове призначення картки у виконавчу службу.
Для замовлення довідки у web Приват24 https://next.privat24.ua Вам достатньо:
1. Зайти в меню: Сервіси — Послуги — Сервіс довідок;
2. Вибрати тип 'Довідка про цільове призначення картки'
3. Вибрати необхідні дані для довідки і натиснути 'Сформувати'.
Для перегляду замовленої довідки:
1. Зайти в меню: Усі послуги — Послуги — Сервіс довідок — Архів довідок;
2. Знайдіть замовлену довідку і натисніть на неї.
Якщо у вас є додаткові запитання — ласкаво просимо в особисті повідомлення. Будемо раді допомогти.
З повагою, ПриватБанк.
Втрата довіри
І по поводу страховки.Як мене завіряли у банку страховий випадок виплачується за 1 банківський день і т.д.Я вже чекаю тиждень і скоріше за все страхування — це викинуті гроші у смітник.
Перепрошуємо за можливі незручності. Ми робимо все, щоб клієнти отримували банківські послуги та підтримку фахівців у разі виникнення питань. Ми бачимо вашу заявку про настання страхового випадку. Зазначимо, що рішення про виплату коштів за страховим випадком приймає страхова компанія на основі умов договору страхування. Термін прийняття рішення залежить від надання вами документів. Ваша заявка була розглянута страховою. В своєму Приват24 ви можете бачити коментар, щодо заявки в меню «Сервіси» — «Страхування» — «Інші послуги» — «Причини відмов» — «Історія заявок по страхових подіях». Необхідно надати медичну довідку після закінчення лікування, в якій повинно бути вказана тривалість лікування.
Технічні роботи.
Команда ІТ фахівців ПриватБанку другу добу у режимі 24/7 працює над впровадженням резервних потужностей для безперебійної роботи Приват24 та всіх послуг банку за будь яких обставин, які можливі під час війни. З огляду на велику кількість сервісів та послуг, які надає ПриватБанк, налаштування вимагає більшого часу, ніж планувалося на початку робіт.
Частина сервісів, серед них платежі з картки на картку в Приват24, вже відновила свою роботу.
Просимо вибачити за тимчасові незручності і сподіваємось на ваше розуміння. Наші колеги роблять все можливе, щоб якнайшвидше завершити планові технічні роботи.
не снимают арест с карты за ПДД !!
Ми дійсно отримали роз´яснення щодо можливості зняття арештів, у разі, якщо сума арешту не перевищує 100 000 грн. Як бачимо, по вашій картці раніше подавалась заявка на прискорення зняття обмеження. Заявка була успішно опрацьована в день її подачі, а обмеження знято. Радимо перевірити інформацію в своєму Приват24.
Не работает
Перекази з картки на картку в Приват24 тимчасово не працюють, виконуються регламентні роботи. Ви можете надіслати переказ на сайті https://privatbank.ua/sendmoney
Комиссия за переводы с карты на карту
ПриватБанк вже відмінив низку комісій для операцій з картками та значно зменшив комісії в дистанційних каналах. Окрім того, банком запроваджені кредитні канікули для всіх типів кредитних карток: Картка Універсальна, Універсальна Gold та преміальних карток.
Актуальна інформація про те, як працює ПриватБанк в умовах воєнного стану на нашому сайті — https://privatbank.ua/help
Месяц нет наличных в банкоматах.Банк не работает
Враховуючи поточну ситуацію, яка є форс-мажорною, деякі відділення тимчасово закриті. Відділення банку працюють у безперебійному режимі в тих населених пунктах, в яких немає загроз для здоров’я й життя працівників та клієнтів. Інформація щодо роботи відділень оновлюється в онлайн-режимі, переглянути можна на карті відділень за посиланням https://privatbank.ua/map.
Ми докладаємо максимум зусиль, щоб своєчасно наповнювати банкомати грошима там, де немає загроз для співробітників і клієнтів. Хочемо підказати, що зняти готівку до 6000 грн на 1 чек можна і в торгових точках через POS-термінал, зробивши покупку на будь-яку суму. Детальніше про послугу і список магазинів партнерів за посиланням: https://privatbank.ua/hotivka-na-kasi#services
Ми також робимо все необхідне, щоб мережа терміналів в торгових точках працювала в звичайному режимі, щоб клієнти мали можливість здійснювати купівлі розраховуючись карткою замість готівки.
Зазначимо також, що зняття готівки в банкоматах інших українських банків здійснюється без додаткової комісії.
Терминал не внес мои деньги, но и не вернул их
Для ухвалення рішення за заявкою нам необхідно отримати звіт щодо залишку коштів у пристрої, інкасувати його. Ми дуже стараємося встигнути надати відповідь в найкоротший термін.
Ограничения по карте
Моя карта заморожена с 2015 г.
Средства использовались исключительно в личных целях, о чем я уже сообщала в устной и письменной форме.
Несмотря на многочисленные обращения, с просьбой о снятии ограничений, мне сообщали, что снять можно только судебном порядке.
Я пенсионерка, у меня нет сил и возможностей судиться с вами.
Убедительная прошу еще раз разморозить деньги, средства крайне необходимы в сложившейся ситуации в стране.
Я могу подойти на любом отделение для выяснения!
Скажите пожалуйста, есть ли в этом смысл и какой-то шанс что мне могут их разморозить в связи с ситуациец в стране?
Надеюсь на понимание
С уважение, Карапетян Наталья Игоревна
При аналізі операцій були виявлені надходження коштів на вашу картку шахрайського характеру.
На жаль, наразі між вами і банком обмежена співпраця в зв´язку з шахрайськими діями по вашій картці.
Переглянути дане рішення можливо за рішенням суду, про що вам повідомляли раніше.
Отказ от обслуживания
После 24го заблокировали доступ к счетам, сегодня выяснилось что я даже не могу зайти в личный кабинет привата и проверить свою личную информацию, в саппорте мне вот такое написали:
— Допомога Онлайн
Повідомляємо Вам про прийняте Банком рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з Вами договори і закритті поточні рахунки, на підставі статті 64 Закону України «Про банки і банківську діяльність», частини першої статті 10 Закону України «Про запобігання
та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення «, а саме в зв´язку з встановленням неприйнятно високого ризику за результатами переоцінки
ризику.
Банк надіслав Вам приклад заяви на розірвання рахунків, з даною заявою Вам необхідно звернутися до відділення ПриватБанку для переказу залишку коштів на рахунок іншого банку.
Я:
Все средства были получены официально, с оплатой налогов, так же за каждую транзакцию я могу пояснить
Допомога Онлайн
— У меня нет других активных счетов в других банках. С формулировкой «Про запобігання
та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення «я полностью несогласен и считаю ее оскорбительной, я за 26 лет проживания в РФ платил нОлоги только 7 месяцев (не считая НДС за каждую покупку), переехал в Украину не только потому что у меня тут друзья, но и потому что хотел платить налоги тут, а не в Польше к примеру, как и в ответе саппорту, я готов пояснить за каждую гривну и за каждый потраченный цент!
Згідно Постанови НБУ №18 від 24.02.2022 банк запроваджує обмеження, що передбачають зупинення здійснення банками видаткових операцій за рахунками резидентів держави, що здійснила збройну агресію проти України (є резидентами Російської Федерації або Республіки Білорусь). По всім рахункам та картковим продуктам резидентів заблоковано всі витратні операції.
Наразі у Постанові НБУ не визначено термін, на який запроваджуються обмеження. Обмеження будуть діяти до моменту отримання особових розпоряджень НБУ.