Жахливий сервіс, працівники некомпетентні.
«Щоб не платити відсотків » — я завжди сплачую до 25 числа суму, яка відображаэться в ПР24 для «повного погашення.»
Ніколи відсотків не платив на протязі '12 років. Можливо, не всім так фартить.
Ніколи відсотків не платив на протязі '12 років. Можливо, не всім так фартить.
Дякую MykolaA за коментар. Так і було до недавнього часу, зайшов в додаток, подивився скільки там потрібно оплатити, заокруглив в більшу сторону, сплатив. І тут таке, можливо додаток вказав не зовсім вірну суму (а причин може бути безліч)), якою я керувався, хто зна. Наступного разу потрібно буде бути уважнішим.
МОжет быть блокируется одним числом, а отображается намного позже ? Что-то похожее вроде как было у меня ,но слава Богу - сроки не повлияло .
USD | 41 | 41.6 |
Хочемо звернути Вашу увагу, що актуальна інформація про суму, яку потрібно внести, щоб залишатись в пільговому періоді відображається в Приват24 меню «Мої рахунки» при натисненні на «Розрахувати». Також Ви можете самостійно розрахувати дану суму орієнтуючись на виписку по картці та суму заборгованості на останній день минулого місяця. Також ознайомитись з інформацією про пільговий період та нарахування відсотків по картці можна на нашому сайті — https://privatbank.ua/platezhnie-karty/universalna. Ми звернулись до Вас в особистому повідомленні, щоб уточнити деталі ситуації та перевірити інформацію.
З повагою, ПриватБанк.