Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк обворовывает людей!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
32800187 1 травня 2020, 13:50
Сегодня с моей карты для выплат, банк самовольно снял $82 ( эти деньги были предназначены для других целей) якобы для того чтобы внести обязательный платёж по кредитной карте. Получается что банк в любой момент, может снять с любого счета средства сколько хочет )) это жесть!!!
Буду обращаться в суд! Беспредел! Приват банку доверять нельзя!!! Жулики!
Приватбанк
Відповідь банку
1 травня 2020, 15:52
Добрий день!
Дозвольте пояснити, що для уникнення утворення простроченого платежу з Вашої картки могла бути списана сума на погашення поточного платежу за кредитним договором картка Універсальна. Нагадуємо Вам, що, згідно з умовами договору, необхідно погашення щомісяця, до 25 числа, в розмірі 5% (але не менше 100 грн) від залишку заборгованості на картці.

Інформація у виписці по картках оновиться автоматично.

Коментарі - 29

+
+14
2769
2769
1 травня 2020, 17:49
#
Тут дуже багато дописувачів,які,щоб банк не зробив,його виправдовують.Цікаво,як можна виправдати цей фортель.На банк абсолютно не можна покладатись.
+
+15
Toxa David
Toxa David
2 травня 2020, 10:35
#
Цікаво, як можна виправдати цей фортель. — подписанным вами договором который вы не читали, сначала суете руку на сковородку а потом читаете что сковородка может быть горячей. Вот откуда широко раскрытые глаза и крики: «Получается что банк в любой момент, может снять с любого счета средства сколько хочет это жесть!!! Буду обращаться в суд! Беспредел! Жулики!»
+
+12
LysenkoT
LysenkoT
1 травня 2020, 17:54
#
Ведут себя как *** последние. Прикол в том, что я погасила полностью!!! лимит, а это не малая сумма. Конечно, я рассчитывала пользоваться этими деньгами во время карантина, ведь как многие, осталась без дохода. Нарушений и просрочек НЕ БЫЛО с моей стороны! И что это ***? Проаналізували і переглянули! Они себе оооочень репутацию подпортили в этой «пандемии». Так похамски только приват себя ведёт. В других банках оформили каникулы в телефонном режиме без проблем, по инициативе банка.
+
+45
Toxa David
Toxa David
2 травня 2020, 0:11
#
Умови та Правила надання банківських послуг (далі — Умови та Правила або Договір) — договір приєднання, який укладається в порядку, встановленому ст.634 Цивільного кодексу України, а саме: публічна його частина встановлена Банком та розміщена в мережі Інтернет на сайті https://privatbank.ua/ terms.
1.1.3.1.5. Клієнт доручає Банку списувати кошти з рахунків Клієнта у межах сум, що підлягають сплаті Банку за Договором, у разі настання термінів платежів, а також списувати кошти з рахунка у разі настання термінів платежів за іншими договорами Клієнта у розмірах, визначених цими договорами (договірне списання), у межах платіжного ліміту рахунка. Банк списує кошти у грошовій одиниці України/іноземній валюті з будь-якого рахунка Клієнта у розмірі, еквівалентному сумі заборгованості в іноземній валюті/національній валюті України за договором, і купує/продає іноземну валюту на Міжбанківському валютному ринку України. Списання коштів з будь-якого рахунка Клієнта,
+
+2
Franya
Franya
2 травня 2020, 5:42
#
У мене забрали гроші з іншої карти ще до 20 числа,сума вдвоє більша за мін.платіж. Прострочень не було. Писала,дзвонила. Нічого внятного не відповіли. Гроші були на лікування чоловіка. *****а не банк.
+
0
Toxa David
Toxa David
2 травня 2020, 10:23
#
У мене забрали гроші з іншої карти (списання коштів з будь-якого рахунка Клієнта), ще до 20 числа (была просрочка по платежу необходимо внимательно посмотреть когда), сума вдвоє більша за мін.платіж (банк снял всю сумму процентов (задолженности) а не минимальный платеж, это вы могли добровольно заплатить минимальный платеж, а банк снял полный процент). Прострочень не було (внимательно изучите историю платежей, наверняка вы что то пропустили). Писала, дзвонила (зайдите в приват24 и внимательно изучите на предмет просрочки). Нічого внятного не відповіли (ответить что то внятное не изучив историю платежей здесь и сейчас в телефонном режиме не возможно). Гроші були на лікування чоловіка (тогда не стоило их держать на счету банка зная что банк снимает просрочку с любого вашего счета — снимайте деньги и в тумбочку на черный день).
+
+12
2769
2769
2 травня 2020, 11:25
#
Якщо банк уже списує,то хай вже 24 го,а не 1 числа.Я ;так розумію,що до 25 го клієнт би сам погасив.Клієнт розраховував користуватися цими грошима до 24 го. В умовах написано ,що пільговий період більше 50 днів,так і списуй в кінці періоду.Якщо б банк так вільно поводив себе з моїми грошима,то я б від співпраці з ним відмовився.В мене є в приваті і картка голд і зарплатна,але я голд зараз не користуюсь,бо уявіть таку ситуацію,що я зробив покупку оплату частинами на 10 міс.,а бане чеоез місяць (не через 10) зняв у мене з зарплатної картки всю суму по лплаті частинами ,яку я мав погасити за 10 міс. та ще й при цьому понизить мені ліміт на суму, яку я брав по опплаті частинами.Якщо ви вважаєте,що так і повинно бути, то працюйте з банком і далі,ви не зрозуміли в чому претензія клієнта.
+
0
Toxa David
Toxa David
2 травня 2020, 11:59
#
Мне так кажется, что у клиента все таки был простроченный платеж который банк и снял первого числа с другого счета клиента (согласно договора надання банківських послуг). По этому я и предлагаю клиенту еще раз внимательно изучить в выписке платежей по счету в приват24 все расходы и попытаться найти прострочку. Додумывать ситуацию вместо клиента без конкретных фактов не стоит, лучше клиенту еще раз внимательно изучить документ. Если клиент повторно изучив будет на 100% уверен в своей правоте то стоит посетить отделение банка и задать конкретный вопрос «почему?» так как это не телефонный разговор и по телефону клиент нормальную консультацию не получит, тут нужно со сроками и с цифрами в руках.
«ви не зрозуміли в чому претензія клієнта.» — смотрим факты, претензия клиента: «Получается что банк в любой момент, может снять с любого счета средства сколько хочет » — да, согласно договора. О том когда (сроки) «обязательный платёж по кредитной карте» и пропущены ли они нет ни слова.
+
+10
2769
2769
2 травня 2020, 13:27
#
Мені здається,що по всім кредиткам у пртваті розрахунковий період до 25 го.Чи ні?
+
+15
Zhmunya
Zhmunya
2 травня 2020, 13:57
#
Может быть другие обязатедьства - кредит наличными, мгновенная рассрочка, оплата частями и т.д., по которым сроки разные и не совпадают с 25 числом. Не ищите подвоха, там где его нет.
+
0
Toxa David
Toxa David
2 травня 2020, 16:11
#
Если например по кредитке не платить более двух месяцев, то почему банк не может по окончанию от 30 до 55дней в зависимости от даты вхождения в грейс период, снять с другого счета сумму задолженности например 1 мая?
+
+10
LysenkoT
LysenkoT
2 травня 2020, 15:31
#
Та ж сама ситуація в мене з підприємницьким кредитом, звонили самі нав,язували. Врешті я вирішила скористатися і закупити трохі більше товару ніж планувала без кредитних коштів. Кредитний ліміт з мого боку гасився в повній мірі без будь яких порушень. І тут буквально, через 2 міцяці банк його обнуляє і вимагає сплатити повністю. На банк не можливо розраховувати.
+
0
Jokets
Jokets
2 травня 2020, 7:15
#
А причем 20е число? Если ранее был пропущен платеж по кредиту тогда банк автоматически с любого поступления может произвести списание
+
+2
Franya
Franya
2 травня 2020, 10:36
#
Боти,не старайтеся Не було ніяких прострочень. Да,винна тільки в тому,що вчасно не зняла І читайте уважно-ьагато людей в моїй ситуації Це все злісні неплатіжники,ага.
+
+30
Toxa David
Toxa David
2 травня 2020, 10:45
#
Жалко что у вас не хватает воспитания общаться по человечески. Если хотите общаться с ботами - то общайтесь. Вас никто не оскорблял, а предлагал повторно изучить документы. Не хотите - это ваши проблемы.
+
0
Franya
Franya
2 травня 2020, 10:52
#
З ким спілкуватися?) Ви під цим дописом просто коментатор,як і я.) Зразу про виховання-це коли немає аргументів,і де ви побачили якусь некоректність з мого боку? Ще раз повторюю:у великої кількості людей аналогічна ситуація з цим банком Не думаю,що всі злісно не платять
+
0
Toxa David
Toxa David
2 травня 2020, 11:15
#
З ким спілкуватися? — Franya 2 мая 2020, 5:42 разве не ваш коммент стоит под моим и касается моего коммента? Разве это не общение? Де ви побачили якусь некоректність з мого боку? — «Боти, не старайтеся» Franya 2 мая 2020, 10:36 Вас Ботом кто то называл? или это не ваши слова? С вами на вы. Вас никто не оскорблял.
+
0
Franya
Franya
2 травня 2020, 11:25
#
Якийсь безглуздий коментар Не пишіть мені.)
+
+15
Toxa David
Toxa David
2 травня 2020, 11:34
#
Зразу про безглуздий коментар — це коли немає аргументів. Когда поймали на горячем и показали тому кто не видит очевидное: « Де ви побачили якусь некоректність з мого боку? — «Боти, не старайтеся» Franya 2 мая 2020, 10:36. «Не пишіть мені» — ну почему вам можно БОТОМ меня называть а мне нельзя ответить на ваш вопрос? Ви під цим дописом просто коментатор, як і я.
+
0
Franya
Franya
2 травня 2020, 12:38
#
Значить,я написала правду,раз вас так заїло. І вашим домашнім з вами тяжко Якщо вони у вас ще лишилися.(
+
+15
Toxa David
Toxa David
2 травня 2020, 15:58
#
Значить, вы написали ....., раз меня так заїло. І вашим домашнім з вами тяжко Якщо вони у вас ще лишилися.(
Не наїжджайте в такому тоні на незнайому жінку, ми не на базарі.
Franya 9 апреля 2020, 22:48
Похоже с базара вы так и не ушли.
+
0
Franya
Franya
2 травня 2020, 18:54
#
Я ж кажу-бот ))
+
+15
Toxa David
Toxa David
3 травня 2020, 1:04
#
Какая интересная у вас история. Приват для вас — « *****а не банк.»
Franya 2 мая 2020,5:42, УкрСиббанк — «нікому вас не пораджу. Постараюсь більше ніколи не мати з вами справи» Franya 26 ноября 2019,19:50 — так может вам просто противопоказано заходить в банки и пользоваться их услугами?
+
0
Franya
Franya
3 травня 2020, 6:20
#
Ще щось пошукайте. Може,вам ще здати аналіз ДНК?)
+
+10
MykolaA
MykolaA
3 травня 2020, 9:25
#
То: Toxa David — Вот вы неугомонный! Скоро базары откроются. Там развеетесь. Потерпите.
« Franya 16 августа 2017, 23:42Альфа-Банк# Пральна машинка… мдє…Скоріше б закінчились ці нездорові стосунки- я і Альфа банк…»
+
0
Toxa David
Toxa David
3 травня 2020, 15:35
#
Был бы ботом - давно бы устал. А так есть возможность на базар не ходить и соблюдать карантин. :-)
Приват, УкрСиббанк, Альфа банк - кто дальше ?
+
0
MykolaA
MykolaA
4 травня 2020, 9:51
#
- кто дальше ? - нынче действуют 75 ком. банков и пару-тройку гос.  Есть кого вывести на чистую воду.
+
0
Jokets
Jokets
2 травня 2020, 17:03
#
Странно более 9 лет пользуюсь и не было такого, даже у знакомых - вносить средства самостоятельно до 25 го, вот если пропустить лишь тогда и будет подобно
+
0
MykolaA
MykolaA
2 травня 2020, 14:04
#
Автор топика  Андрей Малярчук здесь ничего не добавил. 
Ему достаточно прокукарекать : «Банк обворовывает людей!»
Что здесь обсуждать? 




 
    
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.9 41.5
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.9 41.5
Всі курси банку