Жахливе ставлення до літніх клієнтів

Відділення за адресою: Черкаси, вул. Громова 34/4
При оплаті податку на нерухомість відстояла чергу (в умовах карантину), підійшла до оператора, протягнула квитанцію, та каже, що вона вже рік такі операції не робить, що мені треба звернутися або у термінал, або у касу.
Повернулася, перезайняла чергу у термінал (там менша черга), відстояла. Коли моя черга підійшла, попросила працівників допомогти з проведенням операції (три оператора сиділи без людей). На що мені відповіли, якщо сама не вмію користуватися терміналом маю звернутися до каси (де тьма людей..). Таки допросилася допомоги, але виявляється з такою квитанцію за нерухомість ТРЕБА оплачувати тільки в касі!
А перший раз не можна було чітко зорієнтувати куди мені йти?!
Й постійно тон спілкування від працівників був з таким «одолжением», жах!!!
А у відділенні плакат, який каже, що працівники відносяться до клієнтів, як до рідної мами…
Мені за 60, благо освоїла оплату комунальних послуг онлайн, серце б з такими працівниками банку не витримало.
Вийшла з відділенням, а саму ще досі трусить.
Рік не заходила у відділення, маю надію, що зміниться відношення до клієнтів! Я не кажу вже про елементарну повагу до літніх людей.
Була після обіду 24.04.2020.
Сором.
Приватбанк
Описана Вами ситуація потребує ретельної перевірки. Дозвольте нам її провести. Для уточнення Ваших контактних даних ми звернулися до Вас в приватні повідомлення.
З повагою, ПриватБанк.

Sasha33
Sasha33
24 квітня 2020, 23:17
Доброго вечора! Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
Kofta
Kofta
13 травня 2020, 17:37
Дякую!

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Жахливе ставлення до літніх клієнтів