Мінфін - Курси валют України

Встановити

Отказ банка предоставить выписку о проведенной операции.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
horaz 14 квітня 2020, 8:42
9 апреля утром мною была произведена оплата услуг новой почты через Приват 24. Списание отобразилось в личном кабинете и отображалось там до позднего вечера. Платеж новая почта подтвердила квитанцией и наличием информации об оплате. 10 апреля мне на почте заявили, что оплаты нет. В личном кабинете информация об операции оплаты просто исчезла. Я обратилась в банк с просьбой предоставить мне выписку, что операция отменена и деньги вернулись на счет т.к. у меня на руках есть подтверждение оплаты услуг новой почты. Сотрудники банка отказали мне в предоставлении выписки, мотивируя тем, что оплату не приняла новая почта. 10 часов принимала, выдала квитанцию, а потом вдруг не приняла. Проверить вернулись ли деньги на счет возможности нет. Приватбанк, нарушая законодательство, проводит банковские операции без ведома клиента и не предоставляет отчет по тебованию категорически, уничтожая в личном кабинете клиента информацию о проведенной операции. Прошу принять меры к Прватбанку, который использует личные средства клиента по своему усмотрению без разрешения на это и требую предоставления Приватбанком доказательства отмены операции по оплате и возврате средств на мой счет.
Приватбанк
Відповідь банку
14 квітня 2020, 9:09
Коли Ви здійснюєте оплату карткою, за кадром відбувається безліч операцій:

1. Після зчитування картки терміналом або введення реквізитів картки на сайті банк-еквайер (банк, який володіє терміналом або обслуговує інтернет-магазин) направляє дані в платіжну систему для авторизації.
2. Платіжна система перенаправляє дані для авторизації банку-емітенту (банк, що випустив картку), попередньо провівши перевірки для безпеки операції.
3. Як тільки банк-емітент отримує дані за операцією, він перевіряє можливість проведення конкретної транзакції (ліміти, баланс картки, блокування, коректність введених даних за карткою: ПІН-код/CVC2/строк дії тощо). Результат перевірки (схвалено чи відмова) повідомляється тим самим шляхом, але в зворотному порядку. У підсумку Ви побачите результат операції на терміналі або сайті інтернет-магазину, також ми додатково інформуємо про це в додатку Privat24.
4. Якщо операцію схвалено, на картці блокуються кошти в розмірі, що направив еквайер. Саме списання пройде пізніше, його строки залежать від платіжної системи, регіону, де здійснювалася операція, типу операції тощо.

Можуть виникати такі ситуації, що під час спроби оплати карткою, сума на картці заблокована, але товар або послуга не отримана.
У більшості випадків такі блокування скасовуються протягом 5 днів з моменту проведення операції з ініціативи точки, і сума стає доступна на балансі картки. Так як сума не списувалась з картки, у виписці Ви не побачите відповідного поля.
Ми постійно працюємо над розширенням функціоналу віддалених каналів. Інформація по рахунках, доступні кошти, рух коштів завжди доступні в особистому кабінеті Приват24 https://www.privat24.ua/
Якщо Ви не згодні із наданою в особистому кабінеті випискою та наявним балансом, повідомте, будь ласка, в приватному повідомленні свою версію, щоб ми допомогли розібратися.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.9 41.5
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.9 41.5
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Отказ банка предоставить выписку о проведенной операции.