Слив Базы !!!!!!
Доказательства или пустословство?
или мб заявите в полицию мм? но проще ведь писать\говорить что угодно ведь не это безнаказано
- DevilLilit
- 5 березня 2020, 12:46
С 1 по 4 мая 2020? вы экстрасенс?)
- Dartwerder
- 5 березня 2020, 18:39
Добрий день!
АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України. — новый анекдот)
Для захисту персональних даних у Банку проводиться ряд дій, які запобігають подібним ситуаціям.
У випадку підтвердження такої інформації, до відповідного співробітника Банку, який допустив порушення, будуть прийняті заходи реагування, які передбачені внутрішніми положеннями Банку. Хочемо наголосити, що ми високо цінуємо Вашу довіру та вибір АТ КБ «ПриватБанк» для здійснення банківських операцій.
Не варто забувати, що вказуючи свій номер на сторонніх сайтах, мессенджерах і інших відкритих ресурсах — інформацію про нього можуть отримати треті особи.
З повагою, ПриватБанк.