Мінфін - Курси валют України

Встановити

Нет реакции на мошенников

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Tonik82 6 лютого 2020, 23:38
Через олх була сделка с использованием мошенничества, оставила заявку, реакции нет, обратной связи тоже.Заява находится в полиции.При этом, звонят продажники уговаривают поднят кредитный лимит.Приват банк мне ваши деньги не нужны, отдайте мои кровные!!!??????
Приватбанк
Відповідь банку
7 лютого 2020, 11:59
Добрий день!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Банк зацікавлений в тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку і затримання зловмисників, які чинять протиправні дії щодо клієнтів банку, але, на жаль, в описаній Вами ситуації банк обмежений у своїх можливостях. Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк в свою чергу завжди готовий сприяти цьому будь-яким необхідним чином.

У разі спроби здійснення щодо Вас шахрайських дій банк не може виступати в ролі заявника в поліцію, у зв´язку з тим, що стороною, проти якої ці дії були спрямовані, є Ви. Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо Вам звернутися в правоохоронні органи, які можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію.

Також, банк може за Вашим зверненням ініціювати проведення претензійної роботи через платіжну систему.
Дозвольте зауважити, що, у разі підтвердження операції за допомогою додаткових способів верифікації та добровольного переказу коштів, банк обмежений у своїх можливостях.

Коментарі - 5

+
+19
Jokets
Jokets
7 лютого 2020, 9:03
#
Отдать ваши кровные? Вы сами пошли на ту сделку и добровольно отправили деньги за товар/услуги. Если вас кинули то этим занимается полиция, а не банк в котором карта. Смотрю люди вообще края путают с тем что должно быть, и что требовать. Вины банка нету, что вы ошиблись
+
0
Toxa David
Toxa David
7 лютого 2020, 9:38
#
«оставила заявку, реакции нет, обратной связи тоже» — какой реакции банка вы ожидаете? Менеджеры отделений встают из за своих столов, закрывают отделения и идут взявшись за руки и растянувшись поперек тротуара ловить вашего мошенника. Или банк без решения суда возвращает вам деньги и на следующий день получает иск от «мошенника» что мошенник на самом деле вы и что вы и товар получили и деньги вам вернули, и вообще вы деньги не за товар перечисляли а в виде гуманитарной помощи или возврата долга с карточки на карточку. А может вы деньги своему дальнему родственнику перечислили, родственник снял деньги в банкомате а теперь вы кричите «Приват банк..., отдайте мои кровные!!!??????»
+
0
Jokets
Jokets
7 лютого 2020, 11:28
#
Забейте, тут похожу ничем не помочь и не даже не удиален, что попали на мошенников если такие притензии. Обидно лишь, что этот человек ещё не раз влетит на деньги так
+
0
DevilLilit
DevilLilit
7 лютого 2020, 14:31
#
Просто интересно, в чем тут вина банка: перевод делали вы сами, добровольно отправили деньги на карту, ПОДТВЕРДИЛИ это (или отпечатком пальца, или смс, или звонком), а банк вам должен возвращать деньги? это каким же интересно образом?)) все сотрудники должны скинуться со своего кармана и вам на карту возместить за ваш косяк?)  
такие как вы всегда во всех ситуациях ищете крайнего, но признать себя за крайнего - та ни за что в жизни
+
0
klone
klone
9 лютого 2020, 20:17
#
Серьезно? Какие вопросы к банку если вы самостоятельно перевели? Вас же никто не заставлял переводить деньги мошеннику или может банк автоматом перевёл на карту мошенника без вашего ведома?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.9 41.5
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.9 41.5
Всі курси банку