Поповнюючи свої рахунки пам"ятайте, банк може просто так їх заблокувати.
Подія 1.: На картці баланс + 1850 грн., робиться 2 платежа на суму 1500 грн на картку іншого банку. Баланс +350 грн. Приходить смс підтвердження від банку адресата про зарахування платежів. 240 грн списано розрахунком в магазині. Баланс +10.
Подія 2. Через тиждень на цю картку перераховую 6000 грн. Приходить повідомлення: баланс 4700 грн. Звоню оператору: де 1300?
«Заблоковані»,
як? чому? в мене є борги?
«- ні, немає, але ви робили платіж тиждень тому, тому банк заблокував цю суму».
СТОП. Сума тиждень тому списана і могла бути заблокована з наявних тоді коштів 1850 грн… Ці кошти зараз причому?
«Не переживайте, протягом 10 днів їх повернуть».
Ще раз: я робила платіж на 1500 грн. Чому банк списує 1500 і блокує ще 1300??? Це мої гроші, мені не через 10 днів, а зараз вони потрібні!
Нажаль, ми не можемо вам допомогти".
Ситуація простими словами: банк задвоїв суму явно помилково. І не визнає цього, великодушно через 10 днів обіцяючи Вам віддати забрані у Вас просто так гроші! в моєму випадкові 1300, а могли бути і всі… і будь що… і Ви змушені просити банк повернути їх…? абсурд. А що робить банк, коли клієнт на 10 днів затримує кредит? Де Ваша, Банк, відповідальність — третій день мої гроші мені не повернуті? Як це просто так заблокували? Яка підстава, боргів немає!!! Це або шахрайство, або крадіжка! Хто дав право не давати людині користуватися її ж грошима!
Остання операція в цьому банку. Гниль і дно. Фу.
Дозвольте, будь ласка, нам розібратися в ситуації та детальніше розглянути Ваш випадок. Ми звернулися до Вас в особистих повідомленнях, щоб уточнити Ваші контактні дані та допомогти у вирішенні питання.
З повагою, ПриватБанк.