Мінфін - Курси валют України

Встановити

Для старих пердунів

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Dioxyde 6 січня 2020, 17:55
Один з самих жахливих банків, які тільки я колись зустрічав, проблем настільки багато, що тут треба ціле ессе написати, аби все освітити, я ж в свою чергу зверну увагу на декілька самих надоїдливих ситуацій:
1. Замовив дружині іменну картку ще 20.12.2019, писало, що повинно прийти 29.12.2019, зараз 06.01.2020, карточки до сих пір немає, не можемо скористатись коштами з рахунку, оскільки стара вже заблокована через закінчення терміну придатності.
Порадили в банку, що можна зняти гроші через касу, але це не можливо з фізичної точки зору, оскільки людей в касі завжди настільки багато, що чекати потрібно хвилин 40, а це не можливо через наявність дитини з двотижневим віком.
2. Аби замовити іменну картку прийшлось повозитись, постійно якісь проблеми, то системі фото не підходить, то потім підходить (хоча використовую те саме), то ще якесь безглуздя. Коли робив собі, було все те саме. При чому система провірки картинок, які використовуються в виді фонової, настільки примітивна, що сервіс TinEye разів в 10 справляється краще.
До речі, невеликий лайфхак: якщо хочете зробити картинку унікальною, аби система прийняла — побавтесь з яскравістю і контрастом, максимум — поставте рамочку — система спрограмована школярами програмістами, які максимум що осилили — java мову!
2. Банкоматів на кожному кроці, але працює завжди 1 з 5, максимум — 1 з 3: то грошей немає, то windows server 1998, який установлений в банкоматах, викидає BSOD. Самі операції проводити з банкоматом просто не можливо, постійно все тормозить, скоріш за все, банкомати запрограмовані тими ж школярами, що працювали над сайтом і програмою, про яку чуть нижче.
3. Програма приват24 — то ще то чудо: такої допотопної і тугої в роботі програми я ще не зустрічав. Мало того, що «це» грузиться по 10-15 секунд, так ще й не можна видалити, або ж перемістити не потрібні мені пункти, аби знайти якусь опцію, або ж меню — потрібно секунд 20-30 гортати! Попробував програму від Монобанку — все миттєво, без якоїсь затримки, дизайн продуманий і ергономічний, а аби нормально розбиратись в приват24, треба мати дві вищі освіти!
4. Онлайн-підтримка настільки захлива, що в мене просто немає слів, коли вирішували проблемою з затримкою іменної карти, чекали 45 хвилин на відповідь оператора! Аби добратись до того ж самого оператора, то треба пройти через лабіринт скриптів чату.
5. Після того, як переводиш гроші з однієї картки на другу, постійно в кінці пропонує оформити кредит на переведену суму і я не сумніваюсь, що була вже не одна людина, яка випадково поставила галочку в пропозиції, що це за спроба розводу на кредити, якщо я захочу взяти кредит, я піду його і візьму, для чого постійно тикати мені пропозицію?!
6. Аби позбутись інформування про акції, знижки, кредити і інший брєд, то треба чуть не до адвоката звертатись, я оператору раз 5 писав, аби відключив цей тупий спам, на 6 все таки допомогло.
Не знаю, можливо ще щось забув, але висновок простий — приватбанк — то є банк для старих пердунів, які не знають, що існують ще банки, будь який з них на голову вище цьої шарашкіної контори!
Приватбанк
Відповідь банку
6 січня 2020, 19:28
Доброго вечора!
Нам би не хотілось, щоб у Вас склалась негативна думка про банк.
Для перевірки інформації щодо доставки картки Вашій дружині, клієнт може звернутися до підтримки банку за будь-яким доступним каналом, що вказано на сайті: https://privatbank.ua або приватним повідомленням до нас особисто.
Щодо використання мобільного додатку Приват24, спробуйте, будь ласка, встановити нову версію https://play.google.com/apps/testing/ua.privatbank.ap24, де Ви зможете налаштовувати стартову сторінку за власними потребами.
Що ж стосується звернення у підтримку банку, нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такими труднощами, вочевидь, звернення припало на пікові навантаження. Ми робимо все можливе для того, щоб такі ситуації виникали якомога рідше.
У разі, якщо у Вас залишились додаткові питання, будемо раді відповісти на них у приватних повідомленнях.

Коментарі - 73

+
+77
Qwerty1999
Qwerty1999
6 січня 2020, 18:04
#
1. Могли бы не парить мозги ни себе ни банку и оформить неименную карту мгновенного выпуска для доступа к счету.
Но наши люди не приемлют простых решений.

2. Уровень возни зависит не только от требований банка но и от клиента.
2. Операционной системы windows server 1998 не существует — вы и тут лохнулись в своих гипертрофированных претензиях.
3. Приват24 — лучший интернет-банкинг и это подтверждено не единожды профессионалами.
+
+65
Dioxyde
Dioxyde
6 січня 2020, 18:25
#
О, шановний, ви - ідеальний претендент на робітника банку!

1. Якщо банк дозволяє виробляти іменну картку - то я її зроблю. Якщо в магазині продають бородінський хліб - то я його куплю і надіюсь на його якість. Не користуватись послугами і функціями, які надаються тою чи іншою компанію тільки через те, що вони дають додаткові можливість - це настільки безглуздо, що я навіть не знаю, як по іншому прокоментувати ваші слова.
2. Я виконав всі вимоги, зробив картинки (якщо річ про реєстрацію іменної картки) в відповідності з правилами, розширення і т.д. підбирав в фотошопі - помилок немає, але система все рівно не приймала!
3. З ОС я дійсно лоханувся, треба було сфотографувати BSOD, який я спостерігав на банкоматі, версія все таки була 2003, що аж ніяк не грає в плюс банку.
4. Це по чиїй думці приват24 - кращий банкінг? Які професіонали підтверджували даний статус, ви? На гугл маркеті приват24 скачано 243к раз і він має 4 зірки, монобанк - 253к і має 5 зірок, ви навіть обєктивно не праві, а тепер трошки подумайте головою над своїми ствердженнями, як мозок включиться, то і самі зможете бачити всі проблеми банку. Приват, до речі, існує з 1992 року, Монобанк - 2017 - робимо висновки, пане!
З повагою.
+
+15
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 14:40
#
Dioxyde
«Це по чиїй думці приват24 — кращий банкінг?»


В банковской сфере, как и в любой профессиональной деятельности, есть эксперты…
Оказывается, что кроме своего личного мнения вы вообще ничего не читаете в сети…

Хотите верьте хотите нет, но за последние три года интернет-банкинг «Приват24»
трижды становился победителем в номинации «лучший интернет-банкинг».

«Приват24» занял первое место в номинации «лучший интернет-банкинг».
PaySpace Magazine Awards 2019

«Приват24» занял первое место в номинации «лучший интернет-банкинг».
PaySpace Magazine Awards 2018

«Приват24» занял первое место в номинации «лучший интернет-банкинг».
PaySpace Magazine Awards 2017

.
+
+39
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 17:16
#
Qwerty1999 ну на кой ляд позорные аварды светить? Международные «эксперды»? Блин ну инфа по домену то открыта psm7.com - Organization:PaySpace Ukraine, Klovskii Uzviz 14/24, ap.49, в 2015. Рука - лицо. Вот поэтому Приват и дно, мало того что понабирают по объявлениям, так и лепят «фанатично» без мозгов
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 17:29
#
ITProves

Не надо лепить горбатого и передёргивать мои высказывания — в моих текстах нигде нет слова «международный»…

Мы живём в Украине, пользуемся украинскими банками и поэтому составляют рейтинги
именно украинских банковских продуктов.

В рейтинге интернет-банкоингов украинских банков Приват24
не один год побеждает, занимая первое место.

Но если вы знаете лучший интернет-банкинг, чем Приват24 — озвучьте своё экспертное мнение,
ведь вы себя уж точно относите к супер экспертам в банковской сфере — так поделитесь своими знаниями с рядовыми читателями форума Минфина.

Напишите всего одно наименование лучшего, по вашему личному мнению,
интернет-банкинга украинского банка…
+
0
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 17:51
#
Вы уловили слово сарказма, но не уловили его суть. Приват реально был прогрессивный до 2017 так 100%, этого не скрыть, но после ряда событий он не то что не успевает, но и ломает ряд функций что подкупали простотой. Увы. И никакие звезды экспертизы мировой величины из Васюков этого не изменят
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 14:55
#

Dioxyde

«1. Якщо банк дозволяє виробляти іменну картку - то я її зроблю.»

Если бы банк это не позволял - вы вообще бы ничего не смогли оформить...
Но ведь ваши претензии заключаются в том, что вы не можете получить доступ к счёту пока изготавливается ваша именная карта - вот исключительно для этих целей я вам и напомнил о том, что всегда можно за пару минут получить не именную карту для оперативного доступа к банковскому счёту а только затем выпускать дополнительную именную с фото и за деньги. Но ведь вы сами выбрали такой вариант а теперь ноете, что нет доступа к счёту и карту долго выпускают.
и почему-то абсолютно не хотите ознакомиться с календарём выходных и праздничных дней, а ведь сотрудники Приватбанка тоже люди и имеют право в выходные дни отдыхать, как и вы.
Ведь 29.12.2019 - воскресенье и выходной день, как выходные 30 и 31 декабря а также  и 1 января.
2 января банки работали без клиентов.
4, 5, 6 и 7 января тоже выходные дни.

В интервале с 29 декабря по 7 января включительно был всего один официальный рабочий банковский день.


+
0
Dioxyde
Dioxyde
7 січня 2020, 22:30
#
А то ви де таку смішну інформацію взяли про робочі дні відділень? Попрошу почитати на сайті приватбанку про дійсно реальні дати, коли відділення працюють:

https://privatbank.ua/news/2019/12/28/1111

Відділення ПриватБанку у святкові дні працюватимуть за таким графіком:
28 грудня — режим роботи усіх відділень скорочений на 1 годину
29 грудня — працюють чергові відділення
30 грудня — працюють чергові відділення
31 грудня — працюють чергові відділення, режим роботи скорочено на 1 годину
1 січня — відділення не працюють
2-3 січня — стандартный режим роботи
6 січня — працюють чергові відділення
7 січня — відділення не працюють
+
0
Денис К.
Денис К.
6 січня 2020, 18:50
#
Согласен! И не знаю, как в других странах, но по оценкам международных  экспертов системе Приват 24 уступают системы очень многих продвинутых немецких банков.
+
+21
Dioxyde
Dioxyde
6 січня 2020, 19:23
#
Де ці оцінки, звідки інфа, можна почитати?
+
0
Денис К.
Денис К.
6 січня 2020, 23:07
#
Да читал еще в то время, когда приват национализировали. Где именно, не помню. Писалось, что приват24 вообще не является собственностью банка, а является разработкой какой-то американской компании и что ей банк платил за использование ее продукта и что бы им пользоваться и в дальнейшем, нужно заключать договор с ней. Ну, вообщем что читал, то читал. А соглашаться или нет, дело хозяйское.
+
+27
mary27
mary27
6 січня 2020, 19:49
#
То наверно были те самые ''британские учОные''?)
+
+8
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 15:00
#
Стыдно от такого профи как mary27 читать бред о ''британских учОныех".
Неужели и вы никогда в своей жизни ничего не слышали и не читали  о ежегодно проводимых голосованиях на лучшие программные продукты в банковской сфере, в том числе и голосование в номинации «лучший интернет-банкинг»...
+
0
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 17:19
#
Ага, собираются лучшие умы по адресу PaySpace Ukraine, Klovskii Uzviz 14/24, в 49 кабинете и голосуют, вершат так сказать судьбы ИТ продуктов в банковской сфере.
+
+8
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 17:35
#
ITProves

Завидуете, что вас забыли пригласить в качестве эксперта.

Кстати, что странного в том, что украинский банковский рынок оценивают именно украинские эксперты на украинском интернет-ресурсе.

Если у вас есть альтернативное мнение - озвучьте.
А пока я читаю всего-лишь отфонарную критику в вашем исполнении и ничего больше.
+
+16
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 17:48
#
Это не отфонарная критика, а критика Ваших утверждений и убеждений. Кого из жюри Вы знаете, кем они и где сейчас работают? Вам вправду нужно объяснить как работают такого рода награждения? Вы хоть раз участвовали в роли эксперта? Вы поймите эти Ваши мего аварды, это как с пацанами дворовыми на лавке договорится что у Машки самые крутые ляшки на районе и потом доказывать пацанам из соседнего двора свою правоту.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 18:20
#
ITProves
«кого из жюри вы знаете»

Зачем вы переводите разговор на обсуждение личностей а не рейтингов.

Вам не нравиться рейтинг PaySpace Magazine — считаете его «продажным».
Ну так озвучьте свой личный рейтинг.
В чём у вас проблема написать цифры 1, 2 и 3 и против каждой цифры
поставить наименование интернет-банкингов,
которые вы считаете достойными внимания.

«Вы поймите эти Ваши мего аварды»

Я вижу только одно — критика ради критики и полное отсутствие своего личного мнения.

Повторюсь — считаете озвученные рейтинги «купленными» —
ну так озвучьте свои, альтернативные рейтинги.
+
+17
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 18:26
#
Почитайте о чайнике Рассела. Вот Ваш рейтинг это именно он. Тратить время на оспаривание не имеет смысла, поэтому либо Вы предоставляете действительно уважаемую экспертизу, либо просто перестаете выдавать желаемое за действительное прикрываясь псевдо номинациями, о которых скорее всего никто кроме первой тройки «победителей» и не знает. Сам ресурс отрыжка блатных 90-х вида «три топора»
+
+41
corsww
corsww
6 січня 2020, 18:19
#
Автор.А вам известно, что молодых пердунив не терпят тоже ни в одном продвинутом банке? А предпочитают пусть даже старых но  умных клиентов
+
0
Dioxyde
Dioxyde
6 січня 2020, 19:13
#
А така інфа звідки, вами придумана тільки що? Поняття немаю, про що ви саме, оскільки поки що ніяких проблем з «продвинутыми банками» не мав. Та й взагалі, що на вашу думку означає даний термін, який для вас банк «продвинутый»? Якщо Приват, то з вами, шановний, в принципі, все ясно.
+
0
corsww
corsww
6 січня 2020, 19:26
#
Понятно. У вас даже нет соображения понять, что мне плевать на все банки в стране вместе взятые. Если при этом вы абсолютно безмозгло обзываете людей.
+
+3
Dioxyde
Dioxyde
6 січня 2020, 22:03
#
А ви файно поступили: навидумували собі якусь незрозуміло інформацію, а після «дали задню» під приводом, що я «безмозгло обзываю людей» і тут вам внезапно стало «плевать на все банки» — геніально!
Шановний, якщо вам плювати на всі банки, то чому ви залишили тут свій коментарій, «не безмозгло ли это?»
+
0
corsww
corsww
7 січня 2020, 12:55
#
Безмозгло это обзывать людей пердунами какого бы возраста бы они не были
Так что вашего названия мне уже хватило чтобы составить о вас мнение.
+
0
Dioxyde
Dioxyde
7 січня 2020, 13:18
#
Якщо би мізки у вас були, ви би навіть не помітили мій відгук, тому ми нічим не відрізняємось один від одного.

Стосовно назви посту, так, мабуть я дійсно погарячився, проте мій гнів викликаний самим низьким рівнем обслуговування, який я тільки зустрічав, навіть сссрівські державні клініки з їз безкінечними чергами більш ефективніше працювали, ніж люди, які роблять в приваті. Скажем так — наболіло, бо чому ми з дружиною повинні сидіти без тих грошей, які в нас є на карточці тільки по тій причині, що робітники банку тормозять з пересилкою картки, беручи до уваги, що зараз свята + в нас маленька дитин?

За цим всім згадались і інші проблеми, які постійно зустрічаються в приваті, тому моя дружина отримає картку і ми звалимо з цього зашкварного банку, раджу вам, шановний corsww, зробити те ж саме.
+
+11
corsww
corsww
7 січня 2020, 18:27
#
Если бы у вас были мозги то вы бы знали что человек, если он человек никогда не оскорбит других людей какой бы гнев у него не был.  Ни по возрасту ни по расе ни по национальности. 
Я понимаю ваши проблемы. Даже сочувствую. Но вы оскорбили сотни  тысяч человек если не несколько миллионов  которые в возрасте.И даже не заметили этого. Ну да. Что там старые пердуны. Пинком под зад их хахаха. Вот это то мне и омерзительно.
Что касается вашего высказывания по поводу банка. Напиши вы свой отзыв нормально я бы первый согласился почти под всеми вашими словами. А так. Уж увольте.
+
0
Dioxyde
Dioxyde
7 січня 2020, 22:22
#
Якщо би у вас були мізки, то ви би, для початку, навчились правильно писати хоча б на російській мові :)

Мені не потрібно ні ваше співчуття, ні ваше одобрення, я озвучив свою думку про Приват, якщо вона вас образила - це вже ваші проблеми, інше діло - коли ви задумались, що, можливо, ваш любимий банк не такий вже й ідеальний. 

Старий *** - це не спроба образити всіх людей через їх вік, старі пердуни бувають і в 20-тирічному віці, даний термін скоріш являється абстрактним і звертає увагу на куций розумовий розвиток, а в випадку з тими особами, які боготворять приват і не помічають, як компанія «наплевательски» відноситься до них, це самий доречний і ще досить толерантний опис. 

Особисто я являюсь клієнтом приватбанку вже досить великий період часу, мабуть років з 10, при цьому постійно ігнорував всі проблеми, які звязані з їх роботою - повільні банкомати, хамство серед робітників і багато чого ще, але як тільки почав користуватись тим же самим Монобанком, зрозумів, наскільки приват являється «зашкварним». Цілком можливо, що через 10 років користування Монобанком в мене складеться аналогічне враження і про нього, в цьому випадку я обовязково опишу детально всі її проблеми, оскільки якщо компанія бере гроші за свої послуги, то вона повинна робити все, аби клієнт був задоволений!
+
0
corsww
corsww
8 січня 2020, 8:46
#
Если бы у вас были мозги то вы бы увидели , что я последнее время больше ругаю приват чем хвалю. И клиентом его я был около 25 лет.И с недавних пор прекратил с ним любое сотрудничество именно из за того, что он превращается в болото. И не надо оправдывать тупость что вы написали еще большей тупостью.. Надоел ваш бред. Вашим воспитанием должны были заниматься ваши родители. А не я.  И это все. Время на таких как вы терять неохота
+
+82
Strelok123
Strelok123
6 січня 2020, 18:41
#
Dioxyde, «то є банк для старих пердунів, які не знають, що існують ще банки», - поверь, не успеешь оглянуться, как пополнишь ряды этих самых «старых пердунов». Надеюсь твои родители не пользуются этим банком, ну чтобы не попасть в эту категорию?
+
+15
Dаrk Lite
Dаrk Lite
6 січня 2020, 18:52
#
100%
+
0
Dioxyde
Dioxyde
6 січня 2020, 19:05
#
Не користуються, в моїх батьків є досить корисна штука, називається розум.
+
0
Andrey M
Andrey M
8 січня 2020, 10:46
#
Якщо формувати логічний ланцюжок, то ви, на відміну від своїх батьків, не маєте розуму бо вже більше 10 років продовжуєте користуватися послугами Приват Банку?:)

Мій пост в жодному разі не стосується Привата та якості його послуг, бо сам вже більше 10 років не користуюся його послугами (з 2008 року не користуюся) і не можу об"єктивно оцінити їх якість.
Мене, як і багатьох інших дописувачів, зацепило формулювання про «старих пердунів», бо мої батьки, проживаючи в райцентрі не мають альтернативних варіантів. І ці слова я сприймаю як образу по відношенню до старшого покоління.
+
0
Dаrk Lite
Dаrk Lite
6 січня 2020, 18:55
#
Автор не вкурсе что создатели монобанка это те же выходцы из прив24
+
0
Dioxyde
Dioxyde
6 січня 2020, 19:06
#
Цілком можливо, я оцінюю роботу компаній не по тому, звідки вони появились, а по тому, наскільки вони добре виконують свою роботу, поки Монобанк справляється.
+
+30
ida777
ida777
6 січня 2020, 19:12
#
Как раз «старым пердунам» приват противопоказан,они там без денег останутся
+
+11
Dioxyde
Dioxyde
6 січня 2020, 19:16
#
В принципі, згідний. Проте в нашій країні приват має деяку монополію: зарплатну карточку хочеш - оформляй в приваті; а хочеш карточку, на яку будеш отримувати пенсію - оформляй в приваті! Звісно, можливо можна віддати перевагу іншому банку при оформлені зарплатої картки (сам не знаю - стверджувати не буду), але людям куди простіше взяти те, що їм пропонується по пріоритету. 
Тому, наприклад, в моєї тещі чи тестя карточка саме від привату - що їм дали - те вони й взяли без пропозиції вибрати інший банк!
+
+48
Jokets
Jokets
6 січня 2020, 23:30
#
Если так все плохо то зачем и пользоваться?если хлеб плохой то вы же не будите ним давиться) В привате около 22млн клиентов, а у нас в стране всего нас 45 вроде? Каждый второй пользуется как и Приват24. Выбор есть всегда, но будь все всегда настолько убого то давным давно люди ушли б
+
+11
Dioxyde
Dioxyde
7 січня 2020, 13:38
#
Я чуть вище писав про вибір, наприклад, коли моя дружина влаштовувалась на роботу, то щось ніхто їй не пропонував зробити зарплатну карточку, наприклад, від ощадбанку - приват захопив більшу частину ринку банківських послуг, чуть не заставляючи людей робити їхні карточки, при цьому якість послуг настільки низька, що легше користуватись поштовими голубами, ані ж їхніми  послугами. А все правильно, якщо настільки велика кількість людей являются користувачами банку, то з ними можна робити всьо, що захоче керівництво банку - клієнти все рівно зїдять і не подавляться. 

До речі, що за брехня про те, що приват24 користується кожний другий? Я плеймаркеті, наприклад, загрузок більше 10кк, а нас в країні вроді 45кк, як ви самі казали? Математика? Ні, не чули!
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 14:22
#
Dioxyde
Главное, не зацикливаться на одном показателе и не делать на его базе ошибочные выводы…

По статистике НБУ у Приватбанка:
— более 30 млн действующих (эмитированных) БПК
— более 22 млн активных БПК

Кроме Google Play есть ещё и App Store — поэтому ваши цифры не отображают реальную действительность.

Также надо учитывать, что Приват24 — это не только приложение для смартфона,
но и полнофункциональный интернет-банкинг.

Например, я с Приватом работаю давно и успешно, но никогда не загружал на свой смартфон приложение Приват24 исключительно из-за своих принципов безопасности — у меня в интернет-банкинге Приват24 стоит привязка запуска только с определённых «белых» IP-адресов, а мой провайдер мобильной связи, у которого зарегистрирован финансовый номер, не умеет предоставлять своим клиентам услугу статического IP-адреса.
Поэтому в статистике Google Play и App Store нет ни одной загрузки приложения Приват24 с моих аккаунтов.
Кстати, функционал вэб-версии намного шире, чем приложения — это
ещё один повод использовать именно вэб-версию Приват24.
+
0
Dаrk Lite
Dаrk Lite
7 січня 2020, 16:45
#
Який плеймаркет Приват24 це веб версія…
+
0
Jokets
Jokets
7 січня 2020, 17:56
#
А пользователи веб версии, или это не люди?)
+
+11
Damned
Damned
7 січня 2020, 11:13
#
«..В привате около 22млн клиентов.»

Откуда такая информация или Вы всех лично пересчитали ? :-)
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 13:09
#
Damned
Могли бы и догадаться, что все украинские банки отчитываются перед НБУ не по одному десятку показателей,
в том числе и по таким мелочам, как количество действующих (эмитированных) БПК так и количество активных БПК.

Кстати, 22 млн - это количество активных карт в Приватбанке.
А количество действующих (эмитированных) БПК в Привате более 30 млн.
+
+9
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 16:49
#
Любят Приватовцы греметь цифрами. Но на деле достаточно разобрать на личном примере чего и сколько используется. Из собственного:
У меня было 2 физические карты, и 4 виртуальные. У супруги 2 физ и 2 вирт. У моих родителей было по две физ и по одной виртуальной. И вот таким образом получаем — 4 человека юзали 8 карт из 22 млн, или 16 карт из 30 млн. На примере своего окружения я знаю по крайней мере более двух десятков тех кто закрыл в прошлом месяце все счета в Привате и очень маловероятно что это исключение. Вскоре увидим новые цифры. Так что хорошая попытка приравнять активные карты к клиенту, но мимо, да и Вы сами где то упоминали в ранних камментах что являетесь счасливым владельцем десятка виртуальных карт.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 17:09
#
ITProves
«На примере своего окружения я знаю по крайней мере более двух десятков тех кто закрыл в прошлом месяце все счета в Привате и очень маловероятно что это исключение. Вскоре увидим новые цифры.»

Ну и в каких банках и сколько открыли БПК после ухода из Привата?
Или полностью ушли в тень и даже пенсии стали получать через Укрпочту…

Действительно, в своё время я упоминал о десяти реальных картах Приватбанка — ну так этим десятком карт и продолжаю пользоваться. Виртуалки в счёт не беру, как и текущие счета в трёх валютах.
+
+15
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 17:23
#
В каких я держу открытыми счета отвечал Вам ранее. И мой каммент был лишь оспорить Ваши предположения о 22 млн клиентах, которое Вы предположили исходя из 22 млн активных карт. Это не так, клиентов не было и не будет у Привата столько, их в разы меньше. И становится лишь меньше
+
+8
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 17:40
#
Если ушли с Привата и стесняетесь постоянно рекламировать
ваш новый банк — возможно там тоже не супер-пупер…

Ведь не все и не всегда готовы признавать ошибки
или откровенно писать, что вступили в дерьмо…

Это я об Авале…
+
0
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 18:00
#
Я не стесняюсь, просто не охота чтоб мне задвигали пиар. Вы знаете, я с Авалем наверное лет 7 как, не скажу что меня все устраивало с точки зрения технологий, но в плане обслуживания с хамством или ложью не стыкался. А за предыдущих полгода клиент банк Райфайзена стал весьма неплох. Дальше будем посмотреть
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 18:26
#
Ну так и поставили бы Авалевский интернет-банкинг
на первое место в рейтинге интернет-банкингов - чего стесняетесь.
+
0
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 18:32
#
Зачем? Это Вас успокоит? Если так то ОК - делаю широкий взмах руки и говорю «первое место»
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 18:38
#
Теперь успокоился, ведь знание -сила.

Теперь я знаю, что для ITProves
интернет-банкинг Аваля самый лучший.

Приятно осознавать что на форуме есть разнообразие мнений,
а не только тупая критика без озвучивания альтернативы.
+
0
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 18:48
#
Да как Вам будет угодно. Спор ведь не о том. Приват летит об дно, отчасти благодаря подобно Вашему хитросплетению словоблудия. Это отчетливый знак. Ни на одной другой ветке Минфина нету столь «фанатичного» отстаивания позиции «банк цаца - клиент кака». Это радует. Только ну вот не туда направлены ресурсы. Мне например очень приятно что после какого то из каментов, банк таки внял голосу разума и написал чеклист для клиентов как отписатся от подписок популярных, вместо глупых отмазок.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 19:12
#
ITProves
«Приват летит об дно»


Исключительно в вашем воспалённом воображении.

Ну а то, что ТС мелкий лгунишка, который сначала увидел BSOD
windows server 1998 на экране банкомата а потом исправился и
написал, что увидел BSOD windows server 2003 — лично мне говорит о многом.

Хотя бы о том, что:
— windows server 1998 — не существует
— windows server 2003 — производитель не устанавливает на банкоматы

В Приватбанке банкоматы работают под управлением:
— 15% — Windows 7 Embedded
— 85% — Windows XP Embedded
+
0
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 19:23
#
Да если бы вот меньше подобных Вам «оправдунов» тут прыгало с темы на тему, в рамках одной темы то может быть и были бы сомнения. А так я Вас понимаю — нужно работать с тем что есть, всячески отводя фокус от проблем. Обе операционки к слову уже не саппортятся производителем. Отдельное спасибо я уверен стоит Вам сказать сейчас со стороны СБ Привата, за вклад во взлом так сказать. Сделать ошибку между BSOD 2003 и ХР не есть чем то зазорным, понимай Вы немного в ИТ то думаю не кричали бы о этом так
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 19:50
#
ITProves
«Сделать ошибку между BSOD 2003 и ХР не есть чем то зазорным»

Я не люблю, когда врут...
Если не понимаешь - не акцентируй внимание на своём непонимании,
а не выпячивай свою глупость на весь форум.

Я уже писал - закончился срок действия - получи за пять минут карту мгновенного выпуска и не парься, но ведь у нас на форуме все самые умные собрались.

И поэтому такие умники требуют чтобы им карту банк выдал 29.12.2019 - хотя это ВОСКРЕСЕНЬЕ и выходной день.
Но даже это умников не останавливает от истерики о том, какой банк плохой, что не желает работать по выходным дням.

А в остальном - каждый кузнец не только своего счастья,
но и своих проблем в этой жизни.
+
0
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 20:07
#
Ну будь Вы в теме то поняли бы что 2003 это даже комплимент по сравнению с XPe :). Повторюсь - перепутать BSOD 2003 и XP это нормально. Что не нормально так это то что системы официально сняты с саппорта и продолжают использоватся в самом большом банке страны, и я уверен что х..н кто их будет обновлять ибо бабла на это нужно невероятное количество. Вот и получим аналогию с маршрутками Богданами, увы... Но Вы можете свято верить что все будет хорошо - это Ваше право
+
+26
Dioxyde
Dioxyde
7 січня 2020, 22:00
#
По-перше, шановний
Qwerty1999, не потрібно намагатись присоромити мене в незнанні операційних систем. Так, можливо я помилився, коли спочатку написав, що на банкоматах установлена система 1998 року, проте це не вирішує проблему, чи я по вашому мав ще й код помилки розшифрувати, коли побачив БСОД на банкоматі?

По-друге, для чого мені робити карту миттєвого випуску, якщо я вже замовив з індивідуальним дизайном, ви ж у нас вроді любитель все спрощувати, а своєю порадою робите тільки складніше, для чого?

В третє, я подав все необхідне на виготовлення карти 20 грудня, до сих пір вона не прийшла, а відділення то працюють:

Відділення ПриватБанку у святкові дні працюватимуть за таким графіком:
28 грудня — режим роботи усіх відділень скорочений на 1 годину
29 грудня — працюють чергові відділення
30 грудня — працюють чергові відділення
31 грудня — працюють чергові відділення, режим роботи скорочено на 1 годину
1 січня — відділення не працюють
2-3 січня — стандартный режим роботи
6 січня — працюють чергові відділення
7 січня — відділення не працюють

Переставайте займатись фігньою, займіться краще саморозвитком, вам він не помішає!
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 23:36
#
Dioxyde

Не пишите о том, в чём не уверены — так будет правильнее.
Режим работы отделений на все праздничные и выходные дни — это круто…
А толку с этой инфы полный ноль, ведь подразделение, которое эмбоссирует БПК работают в головном офисе по пятидневке — никаких рабочих суббот и воскресений, а тем более никаких работ первого января.
Послушались бы умного совета, оформили карту моментального выпуска, тогда бы и не тратили время на всю эту писанину.
Мои младшенькие уже в возрасте 18+, так что самообразование вам необходимо возможно больше чем мне, хотя бы в части ухода и воспитания подрастающего поколения.
+
+15
Dioxyde
Dioxyde
7 січня 2020, 23:40
#
А кількість вихованних дітей і їх вік - це показник мудрості? Ну тоді Жан-Бедель Бокасса для вас повинен бути кумиром, оскільки в нього більше 40 дітей, а ще кажуть, що він любив їсти людей :)
+
0
Dioxyde
Dioxyde
8 січня 2020, 0:03
#
А, до речі, якщо режим роботи, який опублікований на офіційному сайті привата не відповідає дійсності, то для чого його писати? Написали б: режим роботи залежить від місцезнаходження Венери по відношенню до Марсу, було би простіше :)
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
8 січня 2020, 0:04
#
Я полностью согласен со Жванецким, который говорил, цитирую:
«Давайте спорить о вкусе устриц с теми, кто их ел»

Когда хоть одного ребёнка сможете вырастить до возраста 18+ и выпустить в самостоятельную жизнь - тогда и вернёмся к данной теме.

А пока ваша жена заслуживает большого уважения за рождение ребёнка - передавайте ей привет и наилучшие пожелания...
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
8 січня 2020, 0:16
#
«А, до речі, якщо режим роботи, який опублікований на офіційному сайті привата не відповідає дійсності,»

Я не виноват в том, что вы плохо понимаете написанное…
Цитирую оригинальный текст режима работы с сайта банка, который отличается от того, что опубликован выше:

«28 грудня — режим роботи усіх відділень скорочений на 1 годину
29 грудня — працюють відділення з графіком роботи щонеділі
30 грудня — працюють відділення з графіком роботи щосуботи
31 грудня — працюють відділення з графіком роботи щонеділі, режим роботи скорочено на 1 годину
1 січня — відділення не працюють
2-3 січня — стандартний режим роботи
6 січня — працюють відділення з графіком роботи щонеділі
7 січня — відділення не працюють»

У Привата есть отделения, которые работают по:
— пятидневке — понедельник-пятница
— по шестидневке — понедельник-пятница + суббота
— по шестидневке — понедельник-пятница + воскресенье

Все три режима работы исключительно у разных отделений.

По шестидневке работает одно-два отделения
на район города (областного центра).

Ищите их на карте по режиму работы…

+
0
Jokets
Jokets
7 січня 2020, 18:07
#
Инфа с офф сайта ПриватБанка
+
0
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 18:11
#
Надёжный источник :) . И мелким шрифтом — дані з урахуванням всіх раніше існуючих клієнтів. Ну не юзает 1 клиент одну карту, увы.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 18:29
#
Статистика НБУ по Авалю гласит:
— 3,3 млн действующих карт
— 2,2 млн активных карт

Примерно в десять раз меньше чем в Привате…

Из положительного — в Авале почти никогда не бывает очередей — ведь платить коммуналку через Аваль — вредить своему кошельку, как и открывать там же депозиты…
+
0
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 18:35
#
И? Я с этим спорю как то? Вы перескакиваете на другую тему. Еще разок - Вы утверждали что у Привата 22 млн клиентов, потому что 22 млн карт активных. Я это оспорил и утверждаю что их в разы меньше, основываясь на собственном примере, а Вы своими 10 реальными картами лишь это подтвердили. Каким образом тут Аваль участвует?
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 18:42
#
«И? Я с этим спорю как то?»

Неужели обязательно спорить по каждому чиху…
Вы подвергаете сомнению цифры, озвученные на сайте банка — вам дают цифры из статистики НБУ.
Банки нигде не озвучивают данные о количестве своих клиентов — только инфу о БПК.

Вот вам их и привели, а дальше ваша проблема, как интерпретировать…
+
+15
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 18:53
#
Хм… и опять Вы мимо. Инфа по НБУ касалась карт, Вы ее перекрутили как источник того что у Привата 22 млн клиентов. Я это оспорил. Вы в подтверждение моей правоты даже своим личным примером доказали что у одного клиента может быть 10 реальных карт и некое количество виртуальных. У меня проблем с интерпритацией нету — карт в несколько раз больше чем клиентов. Снимите розовые очки
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 19:16
#
Прикольно получается  сами не способны ни одной цифры привести в качестве аргументации,
но постоянно оспариваете чужие.

Я это называю отфонарной критикой.
Когда критикуют ради критики и не способны
свои аргументы ничем подтвердить,
разве что такими же как и у ТС инсинуациями...

+
+30
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 19:29
#
Вы отфонарно ляпнули за 22 млн клиентов которые используют 22 млн карт, посчитайте еще раз свои 10 карт и виртуальные, внимательно выпишите на листик, подумайте пару минут...и озвучьте более реальные цифры вместо предыдущих отфонарных, тогда я их оспаривать не стану. Благодарю
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 січня 2020, 22:34
#
Стоит один раз допустить описку и  вместо «карт» написать «клиентов» - это будет полный треш.

Очень рекомендую развить и углубить тему.

Новых цифр всё равно не сможете предоставить самостоятельно, так что продолжайте манипулировать моими...
+
+15
ITProves
ITProves
7 січня 2020, 22:54
#
Ну так и написали бы изначально что опечатались (причем не только Вы), а так сами развили и углубили. С Вами мы уже через три стадии точно прошли — отрицание, гнев, торг… Осталось принять факт того что Привату нужны изменения в реакции на критику сервиса, и желательно вчера. Отзывы это самое ценное что может дать клиент, и плохо это не когда негатива много, а когда на негатив закрывают глаза и всячески оправдывают природу его происхождения лишь с одной стороны
+
0
Jokets
Jokets
9 січня 2020, 11:54
#
Не отфонарно, а ссылаясь на прямую инфу самого же банка на их офф сайте с всеобщим доступом
+
+23
alexthehuman
alexthehuman
7 січня 2020, 17:56
#
Таке враження, що людей змушують користуватися тим чи іншим банком..) Особисто користуюся МОНО і ПБ, в порівнянні, одні й ті ж інтернет банкінги, тільки обгортка інша... Замість того, щоб оправдовувати свої «дві ліві» руки та власну неспроможність видихнути, та подумати, людям краще звинуватити когось. Тут два варіанти: переїхати до іншої країни, де все працює без «лагів» і тех. проблем, або ж відкрити свій банк і зробити так, щоб прям всі були задоволені роботою.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку