Мінфін - Курси валют України

Встановити

Карткові рахунки вже самостійно перевипустити або додати не можна ?

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Богдан БОГДАН 27 листопада 2019, 8:20
Люди, увага, не потрапте у халепу та свавілля Приватбанку! Уявіть реалістичну ситуацію ви готуєтеся виїхати на 3 роки за кордон. Берете у відділенні банку чистий пластик карткового рахунку, який вам дають для самостійного перевипуску картки у Приват 24 по закінченню її терміну дії через пів року вже за кордоном. Для вірогідності у колцентрі банку за телефоном пересвідчуєтесь, що справді це можна зробити самостійно у системі самообслуговування, вчиняєте всі необхідні покрокові дії для перевипуску картки та враз всі ваші без виключення рахунки блокуються. Страждають і ваші рідні та близькі, яким ви видали картки, як довіреним особам з прив«язкою до вашого рахунку, бо і їхні картки заблоковано. Телефонуйте в банк, а вам кажуть для розблокування всіх рахунків вам безальтернативно треба прийти у відділення з паспортом, податковим кодом, картками і байдуже, що ви поза межами України. Скажіть це нормально? Хто встановить цей банківський діагноз? Коли шахраї виманюють гроші з карток у пенсіонерів, то банк чомусь не проявляє такої пильності, а немов топче воду у ступі, а тут блокування й обмеження користування всіма рахунками без усяких на то причин.Так і мене банк безпідставно фінансово паралізував на декілька днів, благо, що я в Україні, а не за кордоном. За таке не то що вибачення, а моральну шкоду відшкодовувати треба, а банк мовчить. Тому вимагаю, пояснити картковий рахунок технічно можна додати або перевипустити в Приват 24 чи ні? Я з»ясував, що ні, а ваші працівники твердять, що так. То так чи ні ?!
Приватбанк
Відповідь банку
27 листопада 2019, 10:18
Добрий день!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі - 3

+
0
Jokets
Jokets
27 листопада 2019, 9:15
#
Мне понравились слова о том что мошенники выманивают деньги у пенсионеров и банк ничего не делает- просто вы не ошиблись адресом такого обвинения?
В приват 24 есть действительно меню такого рода в управлении картой/счётом, для перевыпуска к примеру после доставки карты курьером. Но мне кажется если вам дадут в отд чистый пластик то не сработает или не сработало так как пластик этот должны были на месте перевыпустить вам, или добавить как вообще новую карту но без присвоения пинкода ( без полной активации).
Это лишь предположением
Скорее всего можна
+
0
Toxa David
Toxa David
27 листопада 2019, 10:05
#
«Уявіть реалістичну ситуацію ви готуєтеся виїхати на 3 роки за кордон» — приходите в отделение и перевыпускаете действующую карту (меняете или выпускаете дополнительную) на новую со сроком действия 3года с момента выдачи бесплатно. Кроме того предупреждаете банк что будете пользоваться картой в… странах (чтобы избежать блокировки). Все.
+
+6
Mila10
Mila10
28 листопада 2019, 1:24
#
Так было и со мной. Взяла в банке пластик, что бы перевыпустить карту через Приват 24, в результате заблокировали и теперь только опять идти в банк, высиживать очередь и т.д. Складывается впечатление, что эту графу перевыпуска или добавления карты, создали для того, что бы в банке были очереди... А я ещё подумала, почему консультант давая мне карту так с ухмылочкой смотрит. Теперь поняла, он знал, что я опять приду к нему на поклон....
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.95 43.95
USD 39.8 40.4
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.95 43.95
USD 39.8 40.4
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Карткові рахунки вже самостійно перевипустити або додати не можна ?