Мінфін - Курси валют України

Встановити

Попытка создать просрочку платежа

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
ITProves 17 листопада 2019, 14:16
Пользуюсь услугами Приват не первый год, за это время использовались и депозиты, и кредитная карта с лимитом на 50К, и платежи в рассрочку, и сопутствующие сервисы такие как страхование, статус контроль — все было удобно и оперативно. Сегодня в одностороннем порядке банк понизил кредитный лимит на 4110 грн :), при этом за всю историю нету ни одной просрочки, более того всегда успевал закрывать в рамках льготного периода всю необходимую сумму и сейчас лимит также находится в рамках льготного периода. Ранее мною был приобретен товар в рассрочку, остался завершающий платеж, а «добрый» и «лояльный» к своим постоянным клиентам банк решил понизить кредитный лимит в аккурат чтоб этот платеж случайно не смогло списать из-за нехватки средств на карте. Некрасиво и гадко так поступать. Благо я не в ситуации когда мне могут навязать свои условия. Итог — я досрочно закрыл рассрочку, еще более понизил кредитный лимит до 30К, остановил подписку на статус контроль, выключил депозиты, закрыл интернет карты которые участвуют в подписках на разного рода сервисы, позвонил оператору поблагодарил банк за столь прозорливый подход и пообещал что закрою окончательно счета в декабре. Совет сообществу — не используйте кредитный лимит и рассрочку одновременно, т.к. видимо в банке появились умники которые не побрезгуют загнать Вас в кабалу, случайно понизив лимит в аккурат перед запланированным платежом. Отдельный привет моим многочисленным менеджерам Голд клуба которые никто от слова совсем не выходили на связь за эти годы, а потенциальный премиальный менеджер просто забыла дату встречи и спустя пару недель с обиженным голосом пыталась назначить новую дату т.к. платинум карта давно ожидает в отделении.
Приватбанк
Відповідь банку
17 листопада 2019, 15:23
Добрий день!
Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. Не варто забувати і те, що банк звертає увагу, як часто клієнт використовує картку, тобто чим частіше Ви проводите оплати, тим більша ймовірність схвалення ліміту. Ще може допомогти довідка про доходи, документи на майно, закордонний паспорт, при наявності віз за останній рік або декларація про доходи ФОП, якщо вона у Вас є.
Ці документи є не обов'язковими, проте вони збільшать Ваші шанси на установку бажаного ліміту на картці.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі - 1

+
+5
ITProves
ITProves
17 листопада 2019, 15:53
#
А при чому тут математика, схвалення, документи, та ін? В мене було встановлено та схвалено ліміт в 50000 грн усі документи було надано в порядку вимоги по встановленню ліміту, однак за кілька днів до регулярного платежу по розсрочці банк мені знижує ліміт на 4110 грн., щоб нового залишку було недостатньо для проведення обовязкового платежу і це, акцентую увагу, під час дії пільгового періоду по кредитному ліміту. Тож дякую звісно за шаблонну відповідь, однак з таким ставленням у Вас вже стало на 1-го постійного клієнта менше. Зрештою трохи почитавши нарешті всі умови стало зрозуміло те що банк може знижувати кредитний ліміт будь коли заманеться і є цілком вірогідним варіант того що кожне поповнення балансу карти раптово буде нижчим ніж очікується так як відбудеться зниження ліміту за високоматематичними моделями приводячи до навмисної перекони сплатити обовязковий платіж (читати як понизити свою репутацію) і це не є круто. Для мене Приват припинив бути прозорим. Я все зрозумів би, якщо подібне сталося б поза межами пільгового періоду, або у випадку якщо я не використовував би декілька місяців картку, однак у поточному випадку занадто багато людських ознак.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.3 45.3
USD 40.8 41.4
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.3 45.3
USD 40.8 41.4
Всі курси банку