Мінфін - Курси валют України

Встановити

Заблокировали зарплатную карту

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Andrey Timoshenko 27 жовтня 2019, 9:03
Налоговая насчитала неуплаченный ЕСВ за ФОП, отправила исполнительной службе, а служба уже банку. В итоге заблокированны все счета, вместе с зарплатной картой. Хотя по конституции — Ст. 43 Конституції України гарантовано, що право на своєчасне одержання винагороди за працю захищається законом, а я ее получить не могу.

Хотя предусмотрено сколько можно изымать — Ч.ч.1,2 ст.128 КЗпПУ, при кожній виплаті заробітної плати загальний розмір усіх відрахувань не може перевищувати двадцяти процентів, а у випадках, окремо передбачених законодавством України, — п`ятидесяти процентів заробітної плати, яка належить до виплати працівникові. При відрахуванні з заробітної плати за кількома виконавчими документами за працівником у всякому разі повинно бути збережено п`ятдесят процентів заробітку.

Получается, что ПриватБанк, как государственный банк, сам нарушает Конституцию Украины. Думаю так не должно быть.
Приватбанк
Відповідь банку
27 жовтня 2019, 12:00
Добрий день!
Для того, щоб у Вас не склалося хибне враження про банк та ситуацію, дозвольте зауважити, що така процедура проводиться при отриманні банком постанови від Державної виконавчої служби. Для зняття арешту Вам достатньо звернутися до Державної виконавчої служби. Зняття арешту доступне лише після того, як до банку надійде відповідний лист від Державної виконавчої служби.
Сподіваємось, той факт, що дотримуючись законодавства ми не змогли задовольнити Ваші вимоги, не вплине на наші подальші стосунки. Банк завжди готовий до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі - 7

+
0
Andrey Timoshenko
Andrey Timoshenko
27 жовтня 2019, 14:49
#
Я согласен про арест счетов, но блокировать счет зарплатной карты вы не имели права, ссылки на юридическое обоснование я указал. И я не вижу придержки законов со стороны банка, вижу явное нарушение законодательства.
+
0
Jokets
Jokets
28 жовтня 2019, 22:10
#
Вам арест ставит исполнительная служба. Если они пишут письмо арест на все ваши счета, то вы ними не пользуетесь. ЗП вы получаете на вашу карту без задержки, вы их не можете снять ибо само государство вас и арестовало.
ВАМ АРЕРС ИСПОЛИТЕЛЬНАЯ СЛУЖБА ставит. Задайте им вопрос как эти кретины поставили такой запрос, просите письмо согласно которого исполнительная служба наложила арест.
Законопослушные которые сами и нарушили закон не платила государству.
Коль прям такие нарушение идите в полицию — скажите мне арест ИСПОЛИТЕЛЬНАЯ служба на счёта наложила письмом банк- почему банк действует этого письма?
Правильно вы не пойдете ибо знаете что виноваты, к тому же вопрос не к банку а исп. сдужбе. Надеюсь однажды таких как вы притянут к ответственности за пустословство
+
0
Jokets
Jokets
28 жовтня 2019, 22:16
#
И вы привели закон- почитайте его ещё раз. Удерживать % от за имеется ввиду что вы меньше получаете, НО вы всю сумму на карту получаете с вас БАНК *** не забрал.
+
0
Andrey Timoshenko
Andrey Timoshenko
29 жовтня 2019, 7:41
#
Простой вопрос, кто осуществляет блокировку спецсчета (зарплатного) Банк или исполнитель? Банк не забрал, так как нет судебного решения… А тут мало того что 10 дней не прошло, так еще без предупреждения или какого-то информирования, со стороны налоговой или исполнительной службы, все заблокировали. И вопрос как гасить этот ЕСВ, если нет доступа к источнику дохода.
+
0
Jokets
Jokets
29 жовтня 2019, 8:55
#
Так а чья это проблема ваша или банка? Блокировка счета- АРЕСТ ставят так как написано в письме. Если они указали все счета клиента то вот и получаем. Банк исполняет то что указано исполнительной службой
+
+15
Andrey Timoshenko
Andrey Timoshenko
29 жовтня 2019, 21:30
#
Был сегодня у исполнителя, он не знает почему банк заблокировал спец счета, так как он должен был их не трогать. А с пец счетов снимается только порционно суммы уже по решению суда. Никто *** не знает ... В налоговой сказали, что хочешь то и делай, как будешь платить нам по....ру, а из диалога, можешь пойти повешаться и проблем меньше и сканадала нет и ЕСВ платить не нужно. Огонь страна и госорганы ...
+
0
Andrey Timoshenko
Andrey Timoshenko
1 листопада 2019, 22:19
#
Сотрудники БАНКА просто не выполняют свои обязанности, которые прописаны в законе и касательно блокировки спецсчета все прописано. Но всем по.... (всеравно)

Виконавець звертає стягнення на кошти боржника – юридичної особи, що перебувають у касах або інших сховищах боржника – юридичної особи, у банках або інших фінансових установах, у порядку, встановленому цим Законом. Не підлягають арешту в порядку, встановленому цим Законом, кошти, що перебувають на рахунках із спеціальним режимом використання, спеціальних та інших рахунках, звернення стягнення на які заборонено законом. (ч. 1, 3 ст. 52 Закону №1404)

3 ст. 52 Закону №1404 - Не підлягають арешту в порядку, встановленому цим Законом, кошти, що перебувають на рахунках із спеціальним режимом використання, спеціальних та інших рахунках, звернення стягнення на які заборонено законом. Банк, інша фінансова установа, центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, у разі надходження постанови виконавця про арешт коштів, що знаходяться на таких рахунках, зобов'язані повідомити виконавця про цільове призначення рахунку та повернути постанову виконавця без виконання в частині арешту коштів, що знаходяться на таких рахунках.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.3 45.3
USD 40.8 41.4
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.3 45.3
USD 40.8 41.4
Всі курси банку