Мінфін - Курси валют України

Встановити

Ограничение права собственности на личное имущество клиента по воле Банка

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Геннадий Яшкин 10 вересня 2019, 9:08
06.09.2019р. Я, довідався, що АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК» (далі- Банк або Відповідач), без повідомлення, без рішення суду, самостійно обмежив право власності на належне мені майно (розпоряджатись належними мені коштами, які зберігаються у Банку) 04.09.2019р.
На дзвінки на гарячу лінію мені відповіли, що довідки не дають, чекайте 7 днів та Вам нададуть відповідь. На наступний момент часу усі мої банківські картки заблоковані.
Я спробував декілька разів перерахувати належні мені грошові кошти на інший свій рахунок, але переказ здійснений не був, повідомлень про відмову також не було.
09.09.2019р. Позивач самостійно звернувся до Банку та хотів зняти належні йому кошти у касі Банку, але оператор Банку повідомив, що кошті заблоковані Банком (є відеозапис відмови).
Для можливості здійснювати побутові платежі, та можливість здійснювати продуктові покупки я був змушений позичити грошові кошти за винагороду. У зв’язку з цим я понес матеріальні збитки.
Внутрішні документи Банку не можуть протирічити чинному законодавству України, у противному разі вони не враховуються.
Тобто, Банк (робітники банку) самостійно, на власний розсуд здійснив злочин, перевищив службові повноваження, завдав матеріальну та моральну шкоду.
Крім того, ця дія Банку наносить шкоду концепції Президента України та уряду про перехід на повністю безрахункові платежі з 2022р., так як такі безпідставні дії Банків можуть спричинити голодні смерті та виникнення боргів за ЖКХ, кредитами та іншими жіттево необхідними витратами, у разі блокування усіх належних клієнтам коштів на рахунках у банках.
Приватбанк
Відповідь банку
10 вересня 2019, 10:33
Доброго дня!
Банк завжди готовий до співпраці на основі взаємних дій, відповідно до законодавства України.
Відповідно до частини сьомої статті 9 Закону України «Про запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення „банк має право вимагати, а клієнт (представник клієнта) зобов'язаний надати інформацію (офіційні документи), необхідну (необхідні) для ідентифікації, верифікації, вивчення клієнта, уточнення інформації про клієнта, а також для виконання банком інших вимог законодавства України. В випадку ненадання документів або відомостей необхідних для актуалізації даних щодо ідентифікації та вивчення клієнта, банк буде змушений відмовитися від подальшого здійснення фінансових операцій на заснований ії статті 10 зазначеного Закону і статті 64 Закону України “Про банки і банківську діяльність».
Рекомендуємо Вам очікувати відповідь від банку на Ваш офіційний запит, згідно з регламентом, який встановлений законодавством України.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі - 2

+
0
Геннадий Яшкин
Геннадий Яшкин
10 вересня 2019, 10:58
#
Дія платіжних карток, закінчується 2022р. Я как физична особа постійно відвидував відділення банку. Відповдно до Закону України «Про запобігання...», ідентифікація клієнта проводиться раз на 3 роки. Банк кожний раз веріфікує клієнта, коли клієнт отримує послуги від співробітника банку у відділені. Крім того Банк не повідомляв мене, як фізичну особу у необхідності здійснити додаткову ідентифікацію. Тобто посил на Закон є неумисним тим паче обмежувати право властності.
+
0
Jokets
Jokets
8 жовтня 2019, 15:39
#
Мне кажется как бы вам не дали ответ, все равно он вам не понравится, даже наводя законы которые это позволяют)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Ограничение права собственности на личное имущество клиента по воле Банка