Мінфін - Курси валют України

Встановити

Приватбанк чи шахраї?

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Natalia2019 30 серпня 2019, 15:54
24 липня, 15,40 до мене зателефонувала жінка, що назвалася працівником Приватбанку Прохоровою Катериною Дмитрівною, і сказала, що треба прив'язати рахунок до картки Приватбанку, тому що на мій рахунок прийшли гроші, але вона повинна провести цей платіж власноруч зі мною, тому що гроші сплачені юридичною особою. Для цього треба було перевести гроші з кредитної картки на рахунок, який вона вказала, щоб зареєструвати той рахунок, а потім назад на свою картку. Я зробила таким чином 2 платежі на 11 тисяч та на 2 тисячі, загалом 13. Після чого пішла до відділення Приватбанку, де мені повідомили, що вони такого не роблять. Таким чином, ця жінка мене обманом змусила перевести на чужий рахунок гроші,, запевняючи, що вони повернуться на мій рахунок, як тільки рахунок буде прив'язаний до картки.
Жінка весь час телефонувала мені з телефону (056) 7855523, також є вайбер +380948855523. За даними, що повідомили мені в Приватбанку, отримувач грошей Sberbank of Russia 4817760033501515.Однак, в чеках з невідомих причин не вказаний ані банк отримувача, ані МФО банку, тільки отримувач начебто моє прізвище, але англійськими буквами.
Це кредитний рахунок, кредитні (позичкові) рахунки — внутрібанківські рахунки, за якими іноземний банк здійснює аналітичний облік за наданими та поверненими кредитами і відображає їх на внутрібанківських рахунках за встановленими ним правилами.Якщо це валютний рахунок, то тоді має бути ліцензія на відкриття такого рахунку.
Жінка телефонувала з Дніпра, про що свідчить код (056), тому думаю, що в цей час вона в Дніпрі і була.
Я звернулася до Приватбанку з проханням встановити власника кредитного рахунку, на який шахраї отримали мої гроші. Однак, незважаючи на те, що я переводила кредитні гроші на невідомий мені рахунок, з'ясувалося, що я тим не менш, не маю права знати, на чий же рахунок вони були переведені.(!) служба безпеки банку мені нічим не може допомогти. Переводи робилися миттєво, дуже швидко. Я звернулася до поліції, відкрито кримінальне провадження за ст. 190 ч.3 Шахрайство.
Далі гірше. Я дуже старанно виплачувала ті кошти, якими декілька разів раніше користувалася на кредитній картці. Завжди повертала вчасно, тобто до 25 числа наступного місяця. 24 липня сталася ситуація з кредитними коштами. 16 серпня на кредитний рахунок поступили кошти у розмірі 2000 гривень, ця сума набагато вища, аніж сума обов'язкового платежу. Однак, вчора я побачила повідомлення, що мені нараховано пеню внаслідок несплати ВСІЄЇ суми у строк, у розмірі 429(!!!) гривень, тобто, мало того, що банк ніяким чином не допоміг мені в ситуації, але тепер ще нарахував пеню, навіть не даючи можливість сплатити тепер ВЛАСНИМИ коштами цей борг у розстрочку!
Так от, у мене такі питання:
1. Чому я не можу знати, на чий рахунок я перевела кредитні кошти? Чому Приватбанк захищає шахраїв, якщо вони не у змові? Для кого служба безпеки банку, для чого вона існує?
2. Я не погоджувалася на збільшення кредитного ліміту, чому з 5 тисяч кредитних коштів, які я також не просила, мені повищено кредитний ліміт до 12 тисяч? І якщо кредитні гроші-це гроші банку, а не мої, то чому Приватбанк так легко, миттєво їх перевів шахраям та не опікується їх поверненням з шахраїв, а душить мене, мати 2 дітей?
3. Чому від мене вимагають сплати ВСІЄЇ суми боргу, чому не можно розстрочити цей клятий борг? Де ті кредитні канікули та інші умови в інтересах клієнта, а не шахраїв?
4. мені краще накласти на себе та на дітей руки, аби не залишилося спадкоємців цього шахрайського боргу, тоді банк з чого буде проводити списання?
Прошу розібратися в ситуації.
Приватбанк
Відповідь банку
30 серпня 2019, 16:44
Нам дуже прикро, що Вам довелося зіткнутися з такою ситуацією.
Безпека клієнтів — найважливіший пріоритет ПриватБанку. Ми постійно говоримо про те, що ПриватБанк не робить дзвінки і не відправляє повідомлення, в яких просить клієнтів вказати номер банківської карти, термін її дії, ПІН-код або CVV2-код Вашої картки, пароль в Приват24, а також паролі, що приходять по СМС. Правила безпеки https://privatbank.ua/safeness
1. ПІБ власника рахунку відображається тільки при переказі в межах банку. Цю інформацію можна перевірити в архіві платежів.
2. Вимушені констатувати, що оскільки Вами були перераховані кошти третій особі, дані відносини класифікуються як цивільно-правові, і, отже, знаходяться поза зоною відповідальності банку. Настійно рекомендуємо звернутися в правоохоронні органи, які можуть отримати за оформленим відповідно до чинного законодавства запитом всю необхідну інформацію.
3. Для погашення використаного ліміту кредитної картки Вам достатньо вносити щомісячний платіж в розмірі 5% від всієї витраченої суми, але не менше 100 грн, до 25 числа кожного місяця, поки Ви повністю його не погасите.
Детальна інформація: https://pb.ua/karta

Коментарі - 5

+
+16
Филипп Филиппович
Филипп Филиппович
30 серпня 2019, 17:31
#
Приватбанк чи шахраї?
=========

На данный момент это слова синонимы.
+
0
R Юрий
R Юрий
30 серпня 2019, 18:59
#
«мені краще накласти на себе та на дітей руки, аби не залишилося спадкоємців цього шахрайського боргу»..... Вы эту дурь с головы выкиньте. Деньги это дело наживное, а жизнь всего одна. Тем более дети вообще ни причем тут. Схема старая, но есть люди которые ведутся на неё.
+
0
Natalia2019
Natalia2019
30 серпня 2019, 21:06
#
Дети при том,  что им есть нечего будет. В то время, пока эти так называетмые банкиры навязывают кредитные деньги. Их деньги виртуальные, а отдавать нужно своими. Даже в полиции сказали, что деньги в этом банке не держат. Ворьё.
+
0
Natalia2019
Natalia2019
30 серпня 2019, 20:58
#
Ви не погасили заборгованість до закінчення пільгового періоду, тому на Ваш борг нараховуються відсотки за ставкою 3.6% в місяць (списання відбувається в кінці місяця)
На сьогоднішній день сума до повного погашення становить 9 528.43 ГРН (ця сума складається з9047.76 ГРН Вашої поточної заборгованості та 480.67 ГРН відсотків, що нараховано цього місяця та буде списано в кінці місяця). Якщо Ви внесете на картку 9 528.43 ГРН сьогодні, то Ви повністю розрахуєтесь з кредитом, Ваша картка «вийде в нуль», і Ви зможете знову користуватися кредитним лімітом з пільговим періодом.
Я начебто отримала це кредит 24 липня. А вже 24 серпня нараховані відсотки. Де пільговий період, скільки він складає?
+
0
Natalia2019
Natalia2019
30 серпня 2019, 21:03
#
2. Я не погоджувалася на збільшення кредитного ліміту, чому з 5 тисяч кредитних коштів, які я також не просила, мені повищено кредитний ліміт до 12 тисяч?
На це питання мені не відповіли.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Всі курси банку