Мінфін - Курси валют України

Встановити

Заблокували мої кошти!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
vpkvashuk 24 липня 2019, 14:23
Відділення за адресою: Київ, вул. Тулузи, 3-Б
Тероризують мене і всіх рідних, щоб здали декларацію про доходи, як публічні особи! Хоча з 2013 року я не являюся публічною особою і підтверджуючі документи відправив у центральний офіс. Так як не розуміємо, що від нас хочуть, то відповідно не надали ніяких документів про підтвердження доходів. Що зробив Приват, просто заблокував наші кошти і ми не можемо їх використати! Подав скаргу. Прийшла відповідь, що власні кошти розблоковано! Але зняти або оплатити чи перевести кошти неможливо! Приват діє як справжній бандит!
Приватбанк
Відповідь банку
24 липня 2019, 16:13
Доброго дня!
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про нас. Хочемо відмітити, що у своїй діяльності Банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
У разі, якщо Клієнт раніше займав публічну посаду, але на поточний момент звільнений — потрібно надати паспорт, ІПН і документи протягом 30 днів, інакше банк змушений призупинити обслуговування рахунків (с.10 Закону України).
Перелік можливих документів:
— податкова / електронна декларація;
— Довідка про зарплату;
— документи з продажу майна;
— документи про отримання спадщини або страхової суми за договором страхування;
— дані про виграш в лотерею;
— інформація від відповідного державного органу про доходи, отриманих у відповідному році, і сплачених з цих доходів податки;
— документи про інших виплатах відповідно до умов цивільно-правової угоди (договору).
Дозвольте нам розглянути Ваш випадок та розібратися в ситуації. Для уточнення інформації ми звернулися до Вас в особистих повідомленнях

Коментарі - 4

+
+30
Toxa David
Toxa David
25 липня 2019, 12:40
#
Ой чето банк лукавит. «У разі, якщо Клієнт раніше займав публічну посаду» — раніше это сколько лет назад (год, два, три..) через 106 лет тоже будет раніше займав. Я так понимаю в предыдущем отчетном периоде (а это год). «Хоча з 2013 року я не являюся публічною особою і підтверджуючі документи відправив у центральний офіс» — прошло шесть лет через 106 лет тоже будет раніше займав, этак каждый год собирать и отправлять Перелік можливих документів, до конца жизни (дай бог ему долгих лет)?
+
0
vpkvashuk
vpkvashuk
25 липня 2019, 16:49
#
На рахунку в Приватбанку лише близько 4 тисяч гривень, на які треба дати підтвердження, що я їх не вкрав і мені не дали взятку після 6 років невиконання повноважень публічного діяча? Це абсурд! Дурдом і дибілізм!
+
0
Toxa David
Toxa David
26 липня 2019, 12:42
#
После прекращения публичной деятельности вы должны были сообщить банку об этом и подать подтверждающий документ. В течении следующего года вы должны были подать последнюю декларацию о доходах как лицо ранее занимавшееся публичной деятельностью и прекратившее данный вид занятий. Все с 2015года вы свободны от надзора и можете свободно брать взятки не перед кем не отчитываясь. :-)  Такая ситуация могла сложиться только если вы забыли предупредить банк о прекращении публичной деятельности и банк до сих пор считает вас публичной особой.
+
0
vpkvashuk
vpkvashuk
26 липня 2019, 12:50
#
Банку я три рази передавав завірені копії документів і навіть офіційно з переліком додатків-документів звертався до Голови правління П. Крумзанзла, відповідь отримав, що нічого не знаємо Ви звільнені 1 лютого 2017 року. Розбиратися у конкретній ситуації не хочуть або у них чогось нехватає! Цитую їм закон, що публічний діяч це той, хто виконує публічні функції. А вони мені пишуть: Ви займали посаду заступника Міністра, а те що Міністерство було реорганізовано в Службу і перестало існувати, вони цього не розуміють. Ось така кваліфікація тих спеціалістів, які готують відповідь.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.8 41.4
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.8 41.4
Всі курси банку