Виконайте рішення суду
Але без усіляких повідомлень в грудні 2015 році всі рахунки було заблоковано, а це моя заробітна плата, єдине джерело отримання доходів!
Окрема історія — квест про дізнання причини такого «подарунка» на Новий Рік 2015.
Після тривалої переписки з банком, несчісленних заяв-звернень, в грудні 2016 року я звернулася до суду з позовом про зобов'язання усунути перешкоди у користуванні грошовими коштами та стягнення їх (розблокування рахунків) — справа # 333/7209/16.
В листопаді 2017 року суд вирішив задовольнити мої позовні вимоги.
Але Приват банк був не згоден та у грудні 2017 року подав апеляційну скаргу.
В травні 2018 року Апеляційний суд залишив рішення першої інстанції без змін. Також Приват банк спробував звернутися до Верховного Суду але помалозначимості скаргу не прийнято до розгляду.
Поштою я направила рішення суду до банку з вимогою добровільно виконати рішення суду, але банк порадив звернутися до відділу державної виконавчої служби! Комунарським районним судом м. Запоріжжя суддею Наумовою І.Й. теж направлялось рішення суду для добровільного виконання — поштове повідомлення повернулося на адресу суду з відміткою про отримання!
Спочатку від Приват банку поради звернутися до поліції, до суду тепер до ВДВС! Звернення рішення до примусового виконання — це моє ПРАВО, А НЕ ОБОВ'ЯЗОК!
Скільки має тривати цей злочин?!
Порядок виконання рішень судів в Україні здійснюється відповідно до вимог Закону
України «Про виконавче провадження» No 1404-VIII від 02.06.2016р (далі – Закон України No
1404-VIII).
Стаття 3 Закону України No 1404-VIII встановлює перелік виконавчих документів за
рішеннями, що підлягають виконанню державною виконавчою службою та у передбачених
Законом випадках приватних виконавців, зокрема, до таких належать виконавчі листи, що
видаються судами.
Для вирішення Вашого питання, рекомендуємо звернутися з набравшим чинності
рішенням суду і виконавчим листом до Державної виконавчої служби або приватних
виконавців.
Також зі сторони банку Вам було надано офіційну відповідь в розгорнутому виді.