Жахливе відношення до регіонів, які приносять мало прибутків. А лицемірні відеоролики і брошюрки в відділеннях ,багато говорять про наше з вами майбутнє
Ну видите, эта ''спекулятивная структура'' больше на вас не зарабатывает.
- Владимир Цибульский
- 23 березня 2019, 15:45
И вы считаете, Ваш комментарий по делу? прицепились к словам а дело то не решат, как впрочем и все в нашей стране. а зарабатывать будет, так как у меня в системе Приват24 счет и депозит. судить будем по поступкам а не словам)
Конечно)
«прицепились к словам а дело то не решат» — когда меня пригласят в набсовет «Привата», обещаю поспособствовать установке терминала в вашем н.п.
А пока я к «Привату» отношения не имею)
«как впрочем и все в нашей стране» — в мире есть множество прекрасных стран, где нет проблем как у нас (есть другие).
А пока я к «Привату» отношения не имею)
USD | 41 | 41.6 |
Нам шкода, що трапилася така ситуація та окремо приносимо вибачення за те, що після спілкування з нашою службою підтримки у Вас залишився неприємний осад. Хочемо повідомити, що ми робимо все можливе, щоб наші Клієнти обслуговувались з комфортом вижчого рівня. Ми постійно працюємо над розширенням функціоналу віддалених каналів, щоб у наших Клієнтів виникало якомога менше необхідності звертатися до відділення. Дозвольте нам розібратися в ситуації та перевірити Ваш діалог з нашим співробітником. Вкажіть, будь ласка, в особистому повідомленні дату розмови з нашим спеціалістом, щоб ми змогли перевірити інформацію та надати Вам відповідь по вирішенню питання.