Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шахрайство у Приватбанку!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Олена Кравчук 27 лютого 2019, 17:59
Новий вид шахрайства від Приватбанку: 23.02 я розрахувалася зарплатною карткою, як зазвичай, у термінали двох магазинів на суму 559 грн та 23.90 грн, мені видали чек, все ок. Тут 26.02 я бачу, що в мене на зарплатній картці — 439 грн, не зрозуміло звідки може бути мінус на зарплатній картці, коли гроші були, дзвоню на 3700, де мені відповідають, що ці кошти в мене було списано з картки двічі і вони пішли у якийсь там резерв згідно міжнародних договорів, при чому ні у виписці, ні у чеку це не можна побачити, лише представники банку це бачать і що УВАГА мої ж власні кошти, які знято було без мого відома і не ясно на який там резерв і який може бути резерв, якщо я розрахувалася власними коштами, буде мені повернуто через 15 днів! Сьогодні мені приходить повідомлення, що мій запит оброблено і суму у 23.90 грн мені не повернуть, бо знову УВАГА, якщо сума, яка береться у резерв менше 355 грн її можуть не повернути. Іншу суму 559 грн мають повернути протягом 15 днів, чекаю хоча б ці кошти. Оператор банку сказала, а типу ви самі винні, бо якщо термінал, де ви розраховуєтеся карткою, не Приватбанку, то відбувається таке резервне списання коштів, хоча до цього ніколи таких питань не виникало, а можливо я просто була не уважна і вони постійно займалися цим шахрайством. На питання, чому клієнтів не попереджають про такі свої оборудки, вони промовчали. Ясно, що за 23.90 грн писати заяву в поліцію нема смислу, але в яких ж це масштабах тоді крадуться гроші, якщо сума менше 355 грн з резерву не повертається і які це такі міжнародні платіжні договри можуть красти твої ж гроші?!
Приватбанк
Відповідь банку
27 лютого 2019, 18:43
Доброго вечора!
Нам шкода, що Ви отримали негативний досвід. Дозвольте нам розібратися в ситуації. Укажіть, будь ласка, в особистому повідомленні Ваші контактні дані, щоб ми перевірили інформацію та змогли Вам надати відповідь.
Мінфін
Відповідь адміністратора
28 лютого 2019, 9:19
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 28.02.2019).
Користувач надав документи за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами банку.

Коментарі - 2

+
+15
corsww
corsww
27 лютого 2019, 18:52
#
Молодцы. Во многих странах переходят или уже перешли на расчет карточками. И я только за. Потому что это и правда удобно.И только в нашей стране все делается для того, чтобы запугать клиентов это делать. Парадокс просто. При этом не гнушаясь еще и украсть у клиента. И кто будет расплачиваться картами в магазине? Если тебя на полмесяца могут тупо оставить без средств к существованию.Или клиенту надо в каждом магазине уточнять а чьи у вас терминалы и требовать сертификат на терминал? Абсурднее и позорнее ситуации трудно себе и представить. Оставить человека без денег и еще лицемерно врать в лицо.
Взял себе на заметку. Теперь расплачиваюсь только наличными.
+
0
Алексей Клименко
Алексей Клименко
28 лютого 2019, 10:52
#
Странно что вы это только поняли, уже давно только наличка. Здесь через отзыв подобная ситуация. А еще они умеют на этот минус начислять проценты и поскольку возврат средств от Визы или Мастеркард может затянуться до 120дней ато и вообще не произойти — мозг клиенту вынесут основательно. Вот красочное подтверждение моих слов, если интересно и есть время можете ознакомиться.(сам ознакамливался — рекомендую, есть что посмотреть и послушать)
https://www.youtube.com/watch?v=UHIBSc4h5NM
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Всі курси банку