Мінфін - Курси валют України

Встановити

Перевыпуск карты для выплат

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
220591 27 лютого 2019, 15:52
Відділення за адресою: Київ, пр-т В. Маяковського, 73-А
27 лютого 2019 року в 12:32 я звернувся в відділення за адресою: проспект Маяковського 73А, з метою перевипустити картку для виплат, яку загубив. Коли я звернувся до співробітника з метою замінити картку, я зіштохнувся з такою неприємною ситуацією, а саме: перевипуск картки за 100 (сто) гривень. Мені співробітник пояснила, що в них було давним-давно гаряче повідомлення про те, що перевипуск карток за один календарний рік можливий в розмірі 6 штук, а сьома карта – 100 (сто) гривень. Виникає питання: Чому керівництво банку не повідомило про таке нововведення своїх клієнтів? Зателефонувавши на службу підтримки «3700» оператор не змогла мені чітко відповісти на питання, та надати інформацію на мою електронну адресу, з тією метою що даними діями Банк порушує мої права як клієнта, та створює ситуацію яка шкодить, моїй роботі. Врешті-решт ми зробили перевипуск картки. Потім я зіштовхнувся з проблемою зміни пін-коду в терміналі – не працює з чіпованими картками, я повинен ідти до банкомату та змінювати пін код. Саме цікаве що, з двух банкоматів працює лише один, і той не працює з чіпованими картками, мені довелося взагалі ідти в «Сільпо» в якому стоїть банкомат ПриватБанку, та витрачати свій час для активування картки. ПриватБанк так обіднів, що не може нормалізувати роботу терміналів та банкоматів? Взагалі незрозуміло. Ще рік тому, можно було змінювати хоч 250 карток безкоштовно, а тут раз і все — 100 гривень і тримай картку. 100 гривень не гроші, але про це потрібно повідомлювати своїх клієнтів, щоб вони не витрачали свій час дарма.
Приватбанк
Відповідь банку
27 лютого 2019, 17:15
Доброго дня!
Ми шкодуємо, що у Вас накопилося стільки негативу, зв'язаного з нами. Ми не бажаємо, щоб між нашими Клієнтами і Банком були непорозуміння і тому хочемо звернути Вашу увагу, що, згідно встановленим правилам, Клієнт може мати не більше 6 безкоштовних карт. Вся інформація по умовам і тарифам карт знаходиться в загальному доступі. Ви можете завжди з нею ознайомитись на нашому офіційному сайті: https://privatbank.ua/ru/platezhnie-karty.
Що стосується активації картки, то хочемо звернути Вашу увагу, що дану операцію можна здійснити також в Приват24 в меню «Мої рахунки -Управління картою / рахунком — Налаштування і послуги — PIN-код», та
відправши SMS на номер 10060 з текстом «PIN + XXXX», де ХХХХ — 4 останні цифри номера картки. Дана процедура можлива при перевипуску.
Окремо приносимо вибачення за те, що Ви зіткнулися з незручностями при роботі з нашими банкоматами. Дозвольте нам розібратися в ситуації. Укажіть, будь ласка, в особистому повідомленні адресу непрацючого банкомату, щоб ми змогли перевірити даний пристрій.

Коментарі - 7

+
+17
klara06
klara06
27 лютого 2019, 17:39
#
«Ще рік тому, можно було змінювати хоч 250 карток безкоштовно» — а вот и неправда)

Автор, а чё Вы собственно говоря жалуетесь?) как у Вас блин получается за год терять 6 карточек?! или чё Вы там с ними делаете… тем более это Ваша БАНКОВСКАЯ КАРТА, это Ваши ДЕНЬГИ, потерять карточку равняется к тому — что Вы потеряли деньги) а тут Вам считай повезло что есть такой Приватбанк, который Вам эти потерянные деньги возвращает в целости и сохранности, будьте внимательнее к своим вещам и не будет никаких проблем!
+
+2
Буква Ґ
Буква Ґ
27 лютого 2019, 20:55
#
Потерять карточку = потерять ключ к машине. Машина остается на месте и ты можешь взять другой ключь. Может у недобанков типа примата карточка = счет, я хз
+
0
220591
220591
28 лютого 2019, 11:39
#
Уважаемая Клара Цеткин =) Никто не жалуется, Проблема в том, что Банк обязан уведомлять клиентов об изменении Условий и правил предоставления банковских услуг, чего в данном случае Банком сделано не было. Отвечаю на Ваш вопрос: «или чё Вы там с ними делаете…» — как закладки для книг использую =)
+
+22
corsww
corsww
27 лютого 2019, 18:11
#
Тоже признаться в недоумении. Я думал только я что то не понял про утерю 6 карточек. Если клиент умудрился и правда посеять 6 карт то ему по моему стоит задуматься стоит ли ему вообще иметь кредитки пока не вляпался, не дай Бог по крупному. Я за 20 с лишним лет потерял одну карту и то дома и то, потом нашлась. А тут такое впечатление, что человек открыл наконец что ест за обедом крокодил.
+
+2
Буква Ґ
Буква Ґ
27 лютого 2019, 20:56
#
На кассе изи
+
+10
220591
220591
28 лютого 2019, 11:34
#
«А тут такое впечатление, что человек открыл наконец что ест за обедом крокодил.» — Судя по Вашему отзыву Вы цитирую: «что ест за обедом крокодил». Если Вы внимательно читали отзыв, то речь идет не о Универсальной карте, а о карте для Выплат. Сударь, прежде чем писать подобного рода отзыв, уж попытайтесь напрячь мозг, и вникнуть в суть проблемы.
+
0
klara06
klara06
28 лютого 2019, 17:25
#
Не по теме будет сказано, но иногда складывается такое впечатление, что люди тут пишут отзывы ради того, чтобы кого-то лишний раз обозвать или грубить кому-то
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Всі курси банку