Мінфін - Курси валют України

Встановити

Несподіваний борг

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Yuliiana 25 лютого 2019, 20:07
На щастя, моя історія з Приватом поки без відверто негативних сторінок: картку голд маю, за яку знімають 20 гривень в місяць, після заміни картки знову були увімкнули послугу «Страховка на кожен день», від якої я вперто відмовляюсь, зняти з картки власні кошти — сплатити відсоток… Але все це дрібниці, здавалось, порівняно з цієї страховою подушкою: кредитний ліміт. Зручна річ, ті, хто має, зрозуміють, як важко буває відмовитись від цього ліміту. АЛЕ
Враження про банк різко змінилось в один прекрасний день. Мій чоловік вирішив завести карту іншого банку з кредитним лімітом. І банк йому каже: «У вас борг по кредиту в іншому банку, вибачте. Зайдіть на сайт Українського бюро кредитнх історій, переконайтесь». Він заходить, сплачує послугу надання своєї кредитної історії і отримує: кількатисячний дійсний борг з Приватбанку!
Одразу треба сказати, що шість років тому чоловік сплатив борг по кредитці Приватбанку, у відділенні банку віддав кредитку і чемненько сказав: «дякую, більше не хочу бути вашим боржником і клієнтом, бувайте здорові». Виявляється, цього було мало — треба було взяти в банку довідку, що ти нічого не винен більше! Навіть після слів «я все вам сплатив, заберіть вашу карту», працівники не повідомили нічого про ту довідку. Людина йде зі спокійною душею, і кілька років гадки не має про те що їй рахують борг — ловіть парадокс — за якесь користування чи не-користування кредитним лімітом з картки, яку вона вже здала і відхрестилась від неї і навіть не є клієнтом банку!!!
Працівники тепер дивляться чесними очима і показують пальчиком в екран: у вас борг, за правилами банку все «чисто» і правильно, і затягувати з погашенням — собі дорожче. Сподіваюсь працівники вже вміють попереджати клієнтів що хочуть закрити, щоб ті брали ці кляті довідки?!.. А я задумалась над такою вже необхідністю голд-картки. І чи «відпустить» банк просто так, чи виявиться що є якийсь «борг за відмову від кредитки»…
Приватбанк
Відповідь банку
PrivatBankQM 25 лютого 2019, 20:15
Шановний Автор!
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація.
Будь ласка, уточніть в особистому повідомленні контактні дані чоловіка, щоб ми могли перевірити інформацію більш детально по даному питанню.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі - 1

+
0
Кредитний Експерт
Кредитний Експерт
26 лютого 2019, 13:40
#
У вашому випадку питання можливо вирішити ЛИШЕ в судовому порядку. Для цього вам необхідно з Приватбанку отримати виписку по картрахунку ЗА ВЕСЬ СТРОК існування картки. Після цього виписку необхідно ретельно вивчити, або звернутись до юриста. Далі звернення до суду з позовом про ВИЗНАННЯ ДОГОВОРУ НЕДІЙСНИМ та одночасною вимогою про списання несанкціоновано нарахованої заборгованості. Після отримання позитивного рішення суду направити рішення, яке набрало законної сили до Українського Бюро Кредитних Історій з ВИМОГОЮ видалити неправдиві дані щодо боргку, або таку вимогу можна додати до позовної заяви, УБКІ залучити в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог. Детельніше пишіть мені.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Всі курси банку