Мінфін - Курси валют України

Встановити

Хитрість та нахабність нарахування відсотків за використання картки «Універсальна»

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Максим Шевченко 1 лютого 2019, 22:59
За грудень з кредитної картки було використано 4628 гривень. У січні (до 25 числа) покладено на картку 4618 гривень. В результаті 1 лютого нараховано відсотків 303 грн. У приват24 було вказано, щоб не отримати нарахування відсотків вам треба внести ще 10 грн, на що я просто не звернув уваги, адже думав що відсотки нарахуються на непогашену суму. Але відсотки нарахували аж з 1 грудня на всі 4628 грн.
Шкода що я маю відносини з цим банком… Якщо я не розумів таких умов і я сам винен, все одно ситуація схожа на шахрайство та обман клієнта. Користуватися кредиткою привату не рекомендую. Наявні кошти з іншої валютної картки у банку зніму. Будьте уважніші і знайте. Якщо наприклад знімете 10тис грн 1 січня і до 25 лютого внесете 9999 грн, вам нарахують відсотки за всі 10 тисяч.
Приватбанк
Відповідь банку
2 лютого 2019, 9:34
У разі, якщо Ви не погашаєте до 25 числа суму заборгованості минулого місяця повністю, пільговий період не діє, і на всю суму заборгованості нараховуються відсотки від дати початку використання кредитних коштів. На нові витрати пільговий період поширюватися не буде до моменту повного погашення всієї заборгованості.
https://privatbank.ua/platezhnie-karty/universalna

Коментарі - 4

+
+57
RuslaNiko
RuslaNiko
1 лютого 2019, 23:55
#
Это написано в условиях. не берите в долг не разобравшись в условиях чтоб не налазить на 300 грн изза червонца. та и пишет ведь весь месяц сколько конкретно нужно вернуть до 25 числа. как можно недоплатить и бомбить изза этого потом
+
+25
R Юрий
R Юрий
2 лютого 2019, 9:57
#
Надо возвращать всю сумму потраченную за месяц. Даже если и гривну не вернёте, то насчитают проценты и причём за два месяца, чтобы вы знали. Это система автоматически просчитывает и в ней так заложено, и ей плевать сколько не хватает там для погашения, 1 грн или даже одна копейка. Не думайте что это оператор сидит и считает вам проценты.
А то что вы не удосужились изучить условия кредитования, то в этом нет вины банка. Как говорят, не знание законов не освобождает от ответственности. Вы попали в такую ситуацию по своей глупости, поэтому не надо винить банк в мошенничестве.
+
+25
MykolaA
MykolaA
2 лютого 2019, 10:05
#
Ну тут і без мене обійшлося.
«на що я просто не звернув уваги, адже думав що» — цим все сказано.
Хитрість та нахабність нарахування відсотків за використання картки «Універсальна» — ?
+
0
6546513
6546513
5 лютого 2020, 9:31
#
Приватовські боти ви хоч не паліться так , а ж слиною монітори по заляпували. А з Вами Максим я повністю згоден. Кожен пересічний громадянин який бачить рекламу Привата про 55 днів безкоштовного користування коштами так це і розуміє. І нарахування відсотків очікує від не погашеної суми (все завдяки рекламі) на даний момент. З приводу не ознайомлення громадян з умови даного кредиту - та в селах компютер та інтернет на жаль це розкіш, особливо для пенсіонерів і вичитувати замисловаті умови даного кредиту  не мають можливості, менеджери в банках навіть близько не розказують умови користування картою універсальна, а в багатьох випадках приват сам їх тупо втулює людям (в конвертах з рекламкою) без їх згоди так і в містах багато людей не знають правильні умови нарахування відсотків по кредиту. Маємо, що маємо, а це банальне наживання грошенят на не проінформованих людях і ні мінфін , ні інший контролюючий орган на це ніколи не зверне увагу.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.3 45.3
USD 40.75 41.35
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.3 45.3
USD 40.75 41.35
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Хитрість та нахабність нарахування відсотків за використання картки «Універсальна»