Некомпетентність співробітника, відмова в обслуговуванні, порушення законодавства
У п'ятницю події розгорталися майже так само. Зайняла чергу до каси, відчувала незручності, тому що вимушена була йти до відділення, витрачати час, сидіти в черзі, та ще й сплачувати за послугу банку за підвищеним тарифом.
Навпроти черги працівник банку з бейджем «Анна» надавала консультації відвідувачам банку і наполегливо рекомендувала сплачувати заборгованості в Приват24.
Допоки не надійшла черга в касу, я теж вирішила проконсультуватися у цієї співробітниці. Показала їй реквізити на оплату і на запитання, чому не проходить проплата і виходить повідомлення «Ошибка!», — почула безапеляційну відповідь «Я Ж не знаю, почему!». Навіть жодного уточнюючого питання! Навіть не намагалася розібратися! На моє зауваження і пропозицію розібратися, — почула ще кращу відповідь-запитання «Вы почему со мной таким тоном разговариваете?». Я: «Чем Вам мой тон не нравится? А если Вам не нравится тон недовольных клиентов банка, — то почему Вы здесь работаете?». Анна: «Вы что, сюда поругаться пришли? И, вообще, я не буду Вас обслуживать!». Я: «Может тогда пройдем к Вашему руководителю, и спросим у нее, почему работник банка отказывается обслуживать клиентов банка?» Анна: ШВЫРЯЯ (но так, чтобы не разбить) мне свой планшет, парировала «Эта услуга будет дороже. Берите и сами набирайте!» ....????.. Моє натискання на клавіатурі навело на роздуми про безпеку користування і я вимушена була попередити, що на неї, як на працівника банку подам скаргу. Анна почала знімати бейджик і сказала, що письмові скарги банк не приймає. Я теж попередила, що буду викликати поліцію та складу протокола про корупційні дії. Відповідь Анни — «Пишите-пишите!»
Вдруге у цьому відділенны бачила таке неподобство! Після усіх вибачень представників банку та завірянь, що буде проведена робота з персоналом — результат «НУЛЬ»!
Далі з'явилася керівник відділення. Скаргу я їй поклала на стіл, але, зважаючи на її незадовільний стан та скарги на проблеми з серцем — я вирішила не продовжувати розмову.
Питання до керівництва банку: яким чином будуть покарані ваші співробітники, які за наші гроші крадуть в нас час, нерви, і життєво-необхідні ресурси для задоволення власних некомпетенції, гонору, нарцисизму і пихатості?
Питання фінансового характеру: вимагаю матеріально компенсації, а не віртуальних «приносимо вибачення».
Нам дуже шкода, що спілкування з нашим співробітником залишило у вас неприємний осад. Ми хочемо, щоб всі наші співробітники були клієнтоорієнтованими, дозвольте нам опрацювати цю ситуацію детальніше. Для цього повідомте, будь ласка, на help@pb.ua посилання на цей відгук і контакти для зв'язку з Вами, щоб ми могли розібратися і надати відповідь. Сподіваємося на зворотній зв'язок!