Відмова в реструктуризації боргу
- StarFighter27
- 16 грудня 2018, 21:13
Неужели у нас такая безработица что даже и за 5000 грн не можете работу найти? А когда «тринькали» деньги банка, не задумывались что они могут насчитать Вам санкции?
Приватбанк не заинтересован в реструктуризации — это его право, а не обязанность. И человеческое отношение к клиентам это не его конек, поэтому набирайтесь терпения и ищите средства для погашения кредита.
И впредь рассчитывайте возможности по возврату средств перед тем как их брать с учетом жизненных ситуаций.
- Genadiyskm
- 16 грудня 2018, 22:18
Если вы решили давить на жалость типа я такой несчастный мне нужна помощь эта глупая идея, а на счет рестукритизации то не поплатите годик второй сами позвонят предложат главное саблюдайте полное холоднокровие
Мене більше цікавило, що представник банку напише під даним відгуком. Відповідь просто космічна, взагалі не по темі і жодного слова про реструктуризацію. А щодо коментів інших, про «тринькати», «жалість» і т.п. мені як то до лампочки. Адже це моральний аспект, а мене цікавить правовий.
- Viktor Dazhura
- 17 грудня 2018, 9:21
В мене теж саме, банк не тільки не іде на зустріч, а поводить себе як колекторська організація, але навіть з такими важкими колекторами як «фагор» чи «пріма»домовитись легше ніж з теперішнім приватом, хоч до націоналізації такого не було, але є річ, яка бентежить, більшість судів, розглядаючи питання про стягнення заборгованості приймають рішення в сторону привату, хоч не озброєним оком видно шахрайські відсотки привату, тому дуже важливо, якщо діло дійде до суду знайти хорошого адвоката, і в жодному разі не ігнорити засідання, тому що наша судова система надалі працює за принципом 90-х — «прав той в кого більше прав»… удачі з реструктуризацією, можливо вам повезе більше ніж мені, пишіть, якщо будуть якісь зміни.
- vitalinka82
- 17 грудня 2018, 21:02
Уважаемый автор, Вам правильно написали, не платите 180 дней ничего и будете Вы рассмотрены на реструктуризацию, потом сами предложат.
Суд, ну суд, все на суд не вынесут, только часть, если Вас устраивает платить через ГИС с з.п. то пожалуйста, моему брату, не одобряю его действий, вынесли 40000 грн., платит копейки с минималки.
- kiev000999
- 15 квітня 2020, 20:42
Шановні коментатори, я думаю, що не потрібно судити людину за те, що в нього обставини склалися певним чином, не на його користь звісно. Тому що в подібній ситуації може бути кожен. Потрібно брати до уваги той факт, що Приват Банк всіма можливими способами хоче тримати своїх клієнтів за «лохів» тим самим по-максимуму видоювати з них бабки. Це перше. Друге- його скотське відношення до клієнтів при настанні подібних ситуацій. І третє, як підсумок, ми маємо допомагати одне одному- тим самим боротися разом проти цього свавілля (а не критикувати когось за його помилку). Типу вклад в майбутнє...
Вот поверьте, не все будут в ситуации автора, который влез в долги и потерял работу - это в принципе финансовая безграмотность.
Сочувствовать тут не чему и банк не благотворительная организация, чтобы входить во все положения каждого клиента - этот может себе позволить.
Можливість використання кредитного ліміту надається клієнтам на однакових умовах. Для погашення заборгованості кредитної картки достатньо вносити щомісячний платіж в розмірі всього 5% від заборгованості. При порушенні термінів погашення заборгованості передбачені штрафні санкції.
Своєчасне виконання зобов'язань — запорука формування позитивної кредитної історії, завдяки якій Ви можете розраховувати на лояльне ставлення банків при наданні Вам нових кредитів.
Користувач не надав документи на вимогу адміністрації сайту, що підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.