Мінфін - Курси валют України

Встановити

Замiна картки з магнiтною стрiчкою на чiповану

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Anastasiia Soboleva 19 вересня 2018, 18:20
Відділення за адресою: Київ, вул. Межигірська, 17
Шановнi предстаники ПриватБанку, пояснiть, будь ласка, чому жоден «компетентний» співробітник Вашого банку не може нормально пояснити можна чи не можна і, якщо можна, то як, змінити картку Універсальна з магнітною стрічкою на чіповану?
Я отримала свою картку у квітні (з магнітною стрічкою), моя подруга — у вересні (видали чіповану). Вона не іменна, не Голд, а звичайна Універсальна картка, але з чіпом. Вирішивши, що ПриватБанк нарешті пішов у ногу з часом і тепер всі картки видає чіповані, я вирішила і свою змінити. Подзвонила на гарячу лінію, де оператор сказала: «Так, жодних проблем! Просто прийдіть до відділення з паспортом і кодом, і вам видадуть чіповану картку.» Сьогодні я прийшла до відділення за адресою Межигірська, 17, відстояла у черзі 40 хвилин тільки щоб администратор-хлопчик (вибачте на слові, але йому на вигляд дійсно років 18) сказав, що, нажаль, у їх відділенні такі картки вже закінчилися і я можу або оформити замовлення, або в іншому відділені отримати таку картку. На запитання «Як я можу дізнатися, в якому відділенні вони є? Адже мені потрібно її замінити до вихідних.» він відповів: «Зателефонуйте на гарячу лінію.» Виходжу з банку, дзвоню за номером 3700, пояснюю ситуацію, на що дівчина оператор(нажаль не запам'ятала ім'я) помовчала з півхвилини, а потім відповіла, що я можу замовити або картку Голд за 150 гривень, або іменну за 100 гривень. Я кажу: «Мені не потрібна ні іменна, ні Голд. Потрібна звичайна Універсальна, але чіпована. Бо я знаю, що в серпні людина її безкоштовно отримувала.» На це мені ввічливо повторили ту саму інформацію про платне замовлення. Мене цікавить от що — чому деякі клієнти отримують чіповані картки безкоштовно, а інші мають за них платити? І, якщо це була якась разова акція, то чому Ваші співробітники не можуть сказати про це одразу? Чому я маю витрачати свій час та нерви?
P.S. Поясніть, будь ласка, операторам, що, якщо клієнт завершує розмову і кладе слухавку, то не треба потім йому передзвонювати зі словами «ми з вами раніше сьогодні размовляли і я не договорила!» роздратованим тоном.
Приватбанк
Відповідь банку
20 вересня 2018, 9:56
Перепрошуємо від імені банку за можливі незручності. На даний момент карти миттєвого зразка випускаються без чіпу. Якщо Ви бажаєте чіповану карту, Ви можете замовити іменну карту.
Мінфін
Відповідь адміністратора
21 вересня 2018, 9:38
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 21.09.2018).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.

Коментарі - 1

+
0
7889
7889
28 вересня 2018, 16:47
#
Отзыв по делу.Нет сейчас бесплатных карт с чипом(если где-то еще остались в отделении, то 3700 этого точно знать не может).
Но, Анастасия, если Вы истратили свои последние нервные клетки (они кстати не восстанавливаются=)на дебаты с операторами, просто скажите «до свидания» и Вам не перезвонят.А так хоть и понятно что Вы бросили трубку, но по методичке последует перезвон.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Замiна картки з магнiтною стрiчкою на чiповану