Ставлення до клієнтів

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Ліміт по оплаті частинами міняють як хочуть, коли хочуть (в мому випадку за два тижні два рази на 16 000 грн. в дві сторони) і це при стабільності на рахунках. Звернувся у відділення банку для пояснення причини цих дій. Після пояснення моєї ситуації працівнику банку і перевірки моєї кредитної історії, він сам не міг зрозуміти чому так відбувається та запропонував лишити запит в службі підтримки для вирішення мого питання, так як вони володіють більшим об’ємом інформації. Передзвонив мені працівник служби підтримки і на моє вищезгадане питання відповідав що банк коли хоче і як хоче міняє ліміти і незабовязаний щось пояснювати. На моє питання як часто переглядають ліміти, відповідь була та ж сама та і взагалі на інші питання з цього приводу.

Отже планував покупку з послугою оплата частини на певну суму, зрозумів що ліміт різко став менший, добре що не прийшлось червоніти в магазині відмовляючись від товару який був попередньо замовлений, а відповідь банка на любе запитання «ми нічого не забовязані» не може не радувати.
Приватбанк
Шановний Автор!
Ліміт, що встановлюється банком за сервісом «Оплата частинами», залежить від багатьох факторів, таких як кредитна історія в нашому банку та Українському бюро кредитних історій, активність користування карткою тощо. Ліміт за сервісом перераховується щодня. Перевірити доступну для купівель за сервісом суму Ви можете в Приват24 або надіславши SMS із текстом CHAST на номер 10060.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі