Коллективный иск к Приват Банку за продажу наших данных России
У 2017 році дії керівництва ПриватБанку призвели до того, що особисті дані клієнтів ПриватБанку були несанкціоновано передані третім особам, в тому числі на територію Російської Федерації. Таким чином, були порушені ст. 1076 ЦК України про банківську таємницю, а також ст. 24 Закону України «Про захист персональних даних».
Якщо ви — клієнт ПриватБанку, ви можете безкоштовно приєднатися до колективного позову та претендувати на компенсацію моральної шкоди у розмірі 11.000 грн. Юридична компанія отримує винагороду лише у разі виграшу судової справи у розмірі 10%.
Адвокатська компанія подасть позов від вашого імені та імені тисяч інших клієнтів ПриватБанку і сповіщатиме вас про перебіг процесу (переглянути проект позову та форму договору з АО «ІСУ ЛОЄРС»)
Мета отримання запитуваної інформації: надання правової допомоги у справі за позовом до Публічного акціонерного товариства Комерційний Банк «ПриватБанк» про визнання неправомірними дій щодо розголошення банківської таємниці та стягнення моральної шкоди.
Інформацію ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання.
АО «ІСУ ЛОЄРС» використовує отриману інформацію для забезпечення законного представництва в суді інтересів клієнтів у справі за позовом до Публічного акціонерного товариства Комерційний Банк «ПриватБанк» про визнання неправомірними дій щодо розголошення банківської таємниці та стягнення моральної шкоди.