Пріват банк страховка кредітного ліміту

Чому пріват банк не враховує те що я відключив страховку«» страховка кредітного ліміту«»«з 50.000 це 444грн!

Мені в Пріват банку«»« впарили »»«в процессі надання кредиту на сумму 50.000 страховку на кредітнмй леміт, мій мінімальний внесок в місяць разом з страховкою СКЛАДАВ 2600(це % та 444 грн страховка) Кредит брав на місяць тож і чтраховка була теж на місяць, но потім передзвонили по тел.з банка і запропонували підключити страховку но не пояснили скільки це буде коштувати і відключити в пріват 24 її неможоиво тре звонити на 3700 і звящуватися зі страховим відділом, що коштує сил і часу!!! Тепер знов отключив страховку мій нінімальний платіж 2500!!! Оператор в чате пріват 24 відповіді не дає, кажє звертатися на номер 3700!!! Чому мені не дають правдиву інфу??????
Приватбанк
Шановний Сергію!
Для більш детального розгляду Вашого питання, повідомте, будь ласка, на help@pb.ua Ваші контактні дані та детальний опис ситуації, що склалася.
З повагою, ПриватБанк.

1 січня 2018, 14:03
Ну наверное потому что Вы слышите только то что хотите услышать а сообщаете только то что считаете нужным.
сергій шумило
сергій шумило
1 січня 2018, 14:11
Відповідь була така, що є страховка чи нема, обов'язковий платіж не змінюється, як я платив зі страховкою 2600(50.000 кред.) так і надалі буду платити, нелогічно, банк мав врахувати страховий платіж і з її відключенням списати цю сумму з обов'язкового платежу бо вона в нього входила! Чому це так ні сталося jQuery1111006586471619084477_1514808284272! Ось в чому питання!!! Банк на це відповіді не дає!!!
1 січня 2018, 14:48
Я банковского образования не имею и в таких данных (jQuery1111006586471619084477_1514808284272!) разобраться не смогу. Да, история темная, загадочная, я бы даже сказал бредовая Вашими стараниями.
rusgl
rusgl
2 січня 2018, 17:51
Зашибись, «Кредит брав на місяць»… «на сумму 50.000»… «мінімальний внесок в місяць разом з страховкою СКЛАДАВ 2600».
А Вас не смущает тот факт, что «кредитный лимит» это не «кредит на месяц». И в размере этого самого кредитного лимита учитывается и наличие/отсутствие страховки. Я не знаю, как там организована возможность отказаться от страховки, и даже не уверен, что такая возможность вообще есть, но, если бы Вы отказались от страховки при запросе увеличения лимита, то 50К никто бы Вам и не дал. Так что тут решение очевидно, погасите задолженность и закройте лимит (либо снизьте до уровня, который будет для банка приемлем, чтобы закрыть страховку). Страховка закончится сама собой. Наверное.
ЗЫ: Попробовал у себя увеличить лимит до максимума :) Предложило +500грн к существующему, если без страховки, или +11.300, если застрахуюсь…
3 січня 2018, 20:48
Фу ты, ну слава богу, а то я уж подумал это только мне после нового года с бодуна показалось что автор какой то бред пишет.
Ferrari  Александровск
Ferrari Александровск
3 січня 2018, 4:13
Формулировка у пана, конечно желает лучшего. Кредитный лимит в месяц, а не на месяц, и дальше: зависят с какой даты вы отказались от страховки, скорее всего оплатили ту же сумму, так как не настал период дней, после которых не будет начисляться страховка.
Toxa David
Toxa David
3 січня 2018, 9:23
Не знаю как с Вами но со мной банк поступил я считаю честно. Отказался от страховки кредитного лимита (хотя впаривали минут 20, не вижу смысла страховать кредит, если банк сомневается пусть страхует хоть у Лойда а у меня сумма депозитов в банке в 4 раза перекрывает лимит). Но самостоятельно снизил сумму кредитного лимита до 10тыс. (больше не надо, не пользуюсь) Услугу оплата частями закрываю вовремя (осталось 2,5тыс из 10). В результате банк поднял лимит на оплату частями на 2,5тыс. до 12,5тыс. меня вполне устраивает (хоть и не планирую в ближайшее время пользоваться но зарекаться не буду).

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Пріват банк страховка кредітного ліміту