Безпека приват24 = відсутність безпеки

Вчора, приблизно о 11.20-11.40 якимось чудом ввійшли в мій приват24 без підтвердження по смс або дзвінку, так само без жодних підтвердженнь було переведено всі гроші з двох зарплатних карт на карту «універсальна», по цій карті знову ж таки без підтвердження піднято ліміт з 13 до 17 тисяч грн і всі ці гроші переведені на карту приват банку юридичної особи Залюбовская Светлана Максимовна. В приват 24 показує навіть номер карти на яку переказані гроші. Буквально за пару хвилин подзвонив на гарячу лінію 3700 де мені заблокували карту кредитну і порекомендували звернутись в поліцію. Усі питання на рахунок що робити мені далі — одна відповідь — очікуйте 5-7 днів на дзвінок від нашого спеціаліста. Сьогодні зранку був в Приваті щоб написати письмове звернення про розслідування та призупинення нарахування процентів. В прийомі звернення мені відмовили мотивуючи це тим, що заявка в базі є створена. Заяву в поліцію написав, наряд був сам в шоці що це все було проведено без жодних підтвердженнь по телефону. В приват 24 показує навіть номер карти на яку переказані гроші.
Приватбанк
Доброго дня!
На жаль, наданої Вами інформації недостатньо, щоб прокоментувати ситуацію. Щоб ми могли допомогти, направте, будь ласка, на нашу пошту help@pb.ua більш докладний опис ситуації і Ваші контактні дані.
З повагою, ПриватБанк.

12 вересня 2017, 16:28
Снять видео что показывает номер карты и т.д.

Сделать снимки экрана.

Заявление если не берут в отделении берете 2-3 друзей не родственников идете подавать заявление — не берут. Пишете протокол свидетели подписывают что банк отказался брать у вас письменное заявление. Все это генпрокурору как отказ принимать заявление гражданина. О похищении денсредств.

Второе заявление на юр. адрес примата с ОПИСЬЮ.
Через денек отправьте.

Не ленитесь собирать доказательства.
Ваша задача показать, что Вы всеми силами подавали заявления а банк их игнорил.

12 вересня 2017, 16:29
В заявлении дополнение видео, фото снимков с номером карты.
12 вересня 2017, 16:31
А то что заявка в базе, это все ложь, извините на слове.
Все что Вам ГОВОРЯТ, а потом не будет возможность подтвердить ДОКУМЕНТАЛЬНО, с приматом это ложь.

Но деньги взяли Ваши, а лгут потому, что НЕ лгать в примате не могут и не умеют.

И из-за этой лжи примат и полетел в банкротство.
aragorn2012
aragorn2012
12 вересня 2017, 17:17
Походу без хитрозделанного сотрудника банка не обошлось
12 вересня 2017, 18:24
Написав тільки що номер заявки представнику привату тут на сайті, почекаємо відповіді…
12 вересня 2017, 18:43
Ну допустим, найдёте вы эту бабу, а она скажет что вы сами ей деньги перечислили за оказание интимных услуг на трассе Киев-Чоп. Да ещё и свидетелей кучу приведёт. В суд пойдёте? А в суде стороны имеют одинаковые процессуальные права и обязанности.
В общем, думайте насчёт доказательств того, что вы этого не делали. Одних слов и умозаключений — недостаточно.
12 вересня 2017, 22:13
У нас презумпция невиновности, достаточно заявить, что он этого не делал.
Баба та, акт выполненных работ, тоже предоставит? :)
12 вересня 2017, 22:40
Презумпция невиновности, это когда обвиняемый не обязан оправдываться, а не обвинитель — искать доказательства.
13 вересня 2017, 19:32
Вы не запутались?
12 вересня 2017, 19:10
Тут постає інше питання- чому всі операції були проведені без жодного підтвердження по смс або телефонному дзвінку?
12 вересня 2017, 22:17
Было бы неплохо, дополнительно обратиться в банк письменно с претензией, через укрпочту с уведомлением о вручении + опись. Только не пишите лишнего! Что бы завтра банк не заявил, что Вы ничего ему не подавали.
И следует помнить, что банк будет «сдирать» с Вас проценты и штрафы по этому кредиту, может стоит задуматься о смене банка для последующих поступлений.
12 вересня 2017, 21:32
Возьмите у вашего оператора выписку за этот день по вашему мобильному телефону. Возможно, сойдёт как доказательство несанкционированного входа в систему без отправки смс-ки перед входом.
12 вересня 2017, 22:59
якимось чудом ввійшли в мій приват24
Це — головне. Вам треба вибити з приватiвцiв офіційне письмове пояснення того, яким чином робилася верифікація входу. I пручатися вони будуть люто.
Варіантів заходу до Приват24 дуже багато. Могли зайти через мобільний додаток, через незахищений комп'ютер, яким Ви користувалися. Могли бути сторонні хакери, але міг бути й хтось з близьких. Дивних дзвінків/СМС від невідомих осіб цьому не передувало?
Я думаю, що мадам, якій переведено гроші, так само стала жертвою зловмисників. Скоріше за все, кардери спочатку підробили її картку, перевели на неї гроші, а потім обготівкували в банкоматі.
Де-юре, саме вона винна у крадіжці. I, скоріше за все, стягувати потрібно з неї. Хіба що вона упреться і буде казати, що Ви дійсно мусили їй заплатити. Тоді вона і є одним із злодіїв.
12 вересня 2017, 23:13
Гроші перевели на її рахунок з приміткою coinex24. А це сайт який займається конвертацією грошей в криптовалюту.
12 вересня 2017, 23:25
А ось і приват відписав « Рішенням Вашого питання займаються наші фахівці, як тільки буде рішення, ми відразу ж Вас проінформуємо. Приносимо свої вибачення за доставлені незручності. З повагою, ПриватБанк» В мене виникає таке враження що простіше отримати інфу від стіни ніж від привату…

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Безпека приват24 = відсутність безпеки