Мінфін - Курси валют України

Встановити

Порушення конституційних прав

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
silentium 19 квітня 2017, 20:31
Шановне керівництво банку і Міністерство фінансів, звертаю Вашу увагу на те що ПриватБанк ще з 2014 року ігнорує закони України і обмежує конституційні права своїх вкладників. Всупереч закону не повертає депозити громадянам України. ПриватБанк активно блокує виконання рішень судів. Люди витрачають час і кошти на судову тяганину, а в результаті рішення не виконуються. Знайдіть час і вирішіть проблему. В результаті Конституція є а конституційні права громадян не гарантуються!
Мінфін
Відповідь адміністратора
21 квітня 2017, 15:31
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 21.04.2017).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.

Коментарі - 14

+
+57
usik7244
usik7244
19 квітня 2017, 23:52
#
Если вы из Крыма или ОРДЛО, то следовало бы не полениться сообщить об этом или хотя бы какие-то детали. Иначе полная непонятка получается (на образцово украинском языке). В Привате нет и никогда не было проблем с возвратом депо, в отличие от почивших горе-банков
+
+85
silentium
silentium
20 квітня 2017, 9:21
#
Депозит був оформлений в Криму, але я все життя прожила і живу на західній Україні. Закон один для усіх і навіть якщо філія банку припинила свою діяльність в Криму це не звільняє банк від обов'язків перед своїми клієнтами, адже банк функціонує на материковій Україні. Я довела свою правоту в суді але це не повернуло мені кошти тому що Дніпропетровський суд задовольнив вже четверту чи п'яту заяву Приватбанку та заборонив Державній виконавчій службі та будь-яким її правонаступникам, Нацбанку, Укрексімбанку, Ощадбанку, Сітібанку, Укрсоцбанку Ощадбанку, банку «Південний», банку «Розрахунковий центр», Акцент-банку вчиняти «будь-які дії щодо накладення арешту на рахунки ПриватБанку, а також будь-яке стягнення, примусове списання коштів за платіжними та іншими вимогами Державної виконавчої служби та будь-яких її правонаступників»
+
+2
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
20 квітня 2017, 14:50
#
О! Интересная ситуация с запретом исполнительной службе исполнять решения судов о взыскании с привата средств. Основания — ввод временной администрации. Обязанность исполнительной службы вернуть исполнительные документы. Но можно же снова подать исполнительный документ после отмены запрета — закон это разрешает, только надо не пропустить установленные сроки. Временной администрации уже нет, а запрет еще действует? Странно и непонятно… Или существуют еще какие-то основания для запрета?
+
+21
silentium
silentium
20 квітня 2017, 16:15
#
Взагалом таких рішень вже 5(які забороняють стягувати кошти з Приватбанку), як тільки одне відміняють то з'являється інше… Ось ссилка на статтю там є номер справи, можете в реєстрі почитати рішення
http://pl.com.ua/ukraintsam-ne-otdayut-dengi-otsuzhennye-u-privatbanka/
+
+12
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
20 квітня 2017, 17:39
#
Да, я видел ухвалу ДОАС от 27.02.2017 http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/65006233
Я просто для себя так и не понял оснований для такого решения. Вроде пишут, что это связано с введением временной администрации в банке, но ее же уже нет! Что теперь мешает? Вот хочу разобраться, но что-то не могу все сложить до кучи. :) Получается что существует запрет непонятно на каком основании и на какой срок действия. Может он бессрочный? Так тогда получается, что существует банк, который может себе позволить все что угодно (необоснованно ограничить доступ клиентов к своим средствам, например) и ему за это ничего не будет, даже имея на руках решение суда?! Понимаете о чем я?.. То что вы написали — очень и очень поразительно! А вам возвращали исполнительный документ? Вы пробовали его подать вторично?
+
+21
silentium
silentium
20 квітня 2017, 17:50
#
Я в такій ситуації не одна. Ви правильно все зрозуміли!!! Виконавчі листи не повернули, вони знаходяться у виконавчій службі, але рішення не виконуються з посиланням на рішення з забороною стягнення. Як тільки одне таке рішення відміняють то з'являється інше! І так вже 5 разів. Поки справа розглядається в суді( а це від 6 місяців) виконавчі провадження зупиняються.
+
+2
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
20 квітня 2017, 18:30
#
Да… Очень похоже на искусственно созданную ситуацию… Наверное, не хватает на докапитализацию — вот и выкручиваются как могут. :) Может закроют финансовую дыру и вернут все в норму. Надеюсь у вас все будет хорошо!
+
+9
silentium
silentium
20 квітня 2017, 18:43
#
Я також на це надіюсь і влада схаменеться, але така ситуація вже 3 роки. Після переходу банку в державну власність виходить що держава йде проти Конституції і продовжує порушувати права своїх громадян які закріплені в законі.
+
+17
MykolaA
MykolaA
20 квітня 2017, 10:27
#
Silentium:
«Шановне керівництво банку і Міністерство фінансів,» — так це не сюди!
Скористайтеся будь-якою пошуковою системою та знайдіть адресу цих установ.
Тут можна лише спробувати знайти прихильників для участі у акціях протесту.
Визначайте місце і дату, небайдужі відгукнуться.
+
+34
Pasha2005
Pasha2005
20 квітня 2017, 20:00
#
Почему же не сюда? Это очень полезно — узнать, что в случае чего, даже выигранное в суде дело не поможет вернуть свои деньги, отобранные ПриватБанком.
Хотя, конечно, не помешало бы добавить больше конкретики в начальное сообщение — например, по упомянутому решению суда.
+
+34
silentium
silentium
20 квітня 2017, 20:11
#
Ось останнє ( п'яте) рішення яке блокує виконавчі провадження стосовно ПриватБанку. Звертаю Вашу увагу на те що рішення вже після того як банк став державним. Попередні 4 були до націоналізації
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/65006233

+
+3
09104
09104
21 квітня 2017, 11:38
#
Увы, получается схема винтиков в системе, где истец-вкладчик в пролёте.
+
+2
VipClient
VipClient
21 квітня 2017, 0:47
#
Як полюбляє нешановній (прєзрєнний) приватбанк прохати трохи почекати — почекаємо. Я чекаю вже більш двох років. Можете подивитися історію моїх записів тут. Я та мої юристи маємо справу до приватбанку стосовно його шахрайських дїй.
Вважаю що скоро ця контора «рога та копита», яка обікрала десятки тисяч громадян явно та все населення України
опосередковано через зростання курсу національної Валюти, повинна буде відповідати перед громадянами.
Еще чуть-чуть и судьи с волосатіми лапами, жрущие безнаказанно как не в себя за принятие неправосудніх решений лишатся шерсти на своих лапах, кто сбежит, а кто заплатит и сядет в тюрягу, Ни Беня ни прочие былые не будут более покрывать их беспредел, они свое взяли и отвалили. А эти мерзавцы в мантиях не осознают, что их слили и отдали на закланье.
Читайте мерзавцы и думайте, вас никто не спасет и забытье будет сниться вам в нежных снах на нарах. Вы попираете законы Украины, Вы служите тем чей бог маммона, и они вас слили. Валите на пенсию, и тот кто успеет, тому повезет. Остальные будут оценены по достоинству. Рано или поздно права гражданина и их ущемление с вашей подачи будет оценено по достоинству.
Вы чо и вправду думаете, что отошедшие от дел Гороховский, Дубилет и прочие кардиналы будут крышевать вас? Повзрослейте — вы просто инструмен которому платили, а теперь слили…
Думайте, и ни одной ночи вам без мыслей о скором будущем!
+
+3
09104
09104
21 квітня 2017, 11:37
#
Не только Приват крысятничает. Но указанные вами лица не опасаются — штампуют и дальше отказы истцам-вкладчикам.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Всі курси банку