Мінфін - Курси валют України

Встановити

Послуга «Оплата частинами»

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Timurid 27 жовтня 2016, 14:40
Це вже дратує. При розгляді товарів в Інтернет – магазинах постійно бачу варіант відтермінованої оплати від Приватбанку який називається «Оплата частинами. І Приватбанк називає не кредитом, а розстрочкою! Ну так, а як же інакше. В рекламних репліках звучить -Без комісій та переплат!!! Такі добрі дядьки та тітоньки в Приватбанку просто оплатять Вам товар в розстрочку. Я розумію, що нічого даремне в цьому світі не робиться і банк має мати свою вигоду. Але чому не називати речі своїми іменами, показати прозору схему нарахування своєї «маржі»? Ні, натомість солодко розпинаються про «халяву». А тут ж іще один підводний камінь. Ну оформили ви оплату частинами. Ну дуже вже спокусливо отримати вподобану річ, коли є кредитка « Універсальна», а на ній ще й солідний кредитний ліміт і відразу і платити нічого не треба. Раз і списалися кошти з картки. А потім якось будемо вносити рівні частини боргу. А що коли через пару місяців з’явилися кошти і не хочеться чекати поки їх спишуть з кредитки? А ніц. Погасити достроково дану розстрочку неможна. А як же, це ж навар банківський пропаде.
Пишу цю замітку на грунті власного досвіду без будь-якого замовлення, якщо хтось подумав. 01.07.2016 року в Інтернет — магазині «Цитрус » оформив покупку мобільного телефону разом з деякими аксесуарами. Сума до оплати вийшла 3472 гривні. Якщо як кажуть без комісій та переплат то на 12 місяців мало б бути по 289 гривень. А так кожен місяць з кредитки списується 390 гривень ( різниця 100 грн. в місяць) переплата 1200грн. в рік, та якщо власних коштів на кредитці немає сума + 4%(15 грн), ще в рік 180 гривнів і того комісії + проценти на суму 1380 гривень. Сума фактично половини ціни товару. І Приватбанк заявляє що оплата частинами вигідна, без переплат та комісій!!! Цинічно і не чесно, Панове!!!

Коментарі - 6

+
+11
sawaya
sawaya
27 жовтня 2016, 15:01
#
Или вас обманули и вместо «Оплата частинами» всучили «Миттєва розстрочка» с щомісячною комісією – 2,9% від вартості товару.

Или в «Цитрусе» при услуге «Оплата частинами» на 12 месяцев на вашу покупку есть комиссия, о которой сотрудник магазина умолчал! При оформлении нужно уточнять беспроцентная ли «Оплата частинами». Обычно 3-5-7 месяцев без процентов, а 12 и более с процентами.
+
+22
sawaya
sawaya
27 жовтня 2016, 15:10
#
С 3472 грн. вашей покупки 2,9% = 100,69 грн.
Даже если телефон проходил под услугу «Оплата частинами», то аксессуары к нему могли быть под «Миттєва розстрочка», а программа автоматом выбрала, что приносит больше недежков.
Из личного опыта (около 15 товаров) «Оплату частинами» можно погасить досрочно.
Будьте внимательны…
+
+23
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
27 жовтня 2016, 15:18
#
Доброго дня.
«Оплата частинами» і «Миттєва розстрочка» це різні послуги.
У «Миттєвою розстрочки» комісія 2,9% від вартості товару при списанні щомісячних платежів.
При списанні регулярного платежу за рахунок кредитних коштів Ви платите комісію за регулярний платіж — 4%.
Погасити достроково можна в будь-який момент.
Уточнити умови придбання товару, що цікавить, Ви завжди можете в торговій точці перед оформленням.
З повагою, ПриватБанк.
+
+12
amigo81
amigo81
2 листопада 2016, 14:10
#
Я уже два раза пользовалась услугой «Оплата частями» (покупала мобильные телефоны в «Comfy»). При оплате частями проценты никакие не начисляются!!! Это бред! Через Приват24 можно отслеживать сумму, которую осталось оплатить. За 1-2 дня банк предупреждает, что надо пополнить кредитку, чтобы при снятии платежа не платить проценты за пользование кредитными средствами. Также банк каждый месяц предлагает досрочно оплатить всю сумму задолженности. Если вы путаете понятия «Рассрочка» и «Оплата частями», то это явно не проблемы банка. Надо быть внимательнее при оформлении договора, а не винить потом во всех бедах банк. Сразу отмечу, что я не сотрудник Приватбанка и пишу этот отзыв, т.к. не люблю несправедливых обвинений.
+
0
igor1978
igor1978
7 листопада 2016, 9:02
#
И за оплату кредитными средствами ещё + 4 %.
+
0
igor1978
igor1978
7 листопада 2016, 9:03
#
Все вопросы в магазин
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Всі курси банку