Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Київ, вул. Рональда Рейгана, 4

Адреса:
Київ, вул. Рональда Рейгана, 4
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва каси: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
24 січня 2024, 4:58
Доброго дня, банк відмовив у обслуговуванні, у відділені банку написали 2 заявки на переказ коштів (як ФОП і як фіз лице), після 5 днів обробки кошти з рахунків фіз лиця були перераховані, з фопу — ні, звернувся до підтримки і отримав відповідь, що заявки взагалі не в них не має і треба звернутись у відділення і написати нову, написали нову заявку, через два дні отримую відповідь, що заявка відхилена, причини не повідомлять, кошти не повертаюсь і незаконно утримують на рахунках арешту не має і законних причин утримувати кошти також
Коментарі (7)
Ответ банка
Приватбанк
24 січня 2024, 10:42
Вітаємо.
Ваше питання розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомимо. Спасибі за розуміння.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Києві 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Рональда Рейгана, 4, Київ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Київ, вул. Рональда Рейгана, 4. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Київ, вул. Рональда Рейгана, 4- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.