Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Київ, вул. Ковпака, 29

Адреса:
Київ, вул. Ковпака, 29
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
12 січня 2024, 12:55
5 вересня 2023 року Приват банк заблокував мою картку на якій було 285 тис грн. Їх я вивів з біржі бінанс, через п2п. Приблизно через неділю, розірвали зі мною договір і відмовляються обслуговувати та переводити кошти на рахунок іншого банку, після багаточисельних листувань з офісом в Дніпрі та походів в банк, до мене підійшов чоловік зі служби безпеки, як він сказав. Сказав, що була скарга на мене при переказі коштів на сумму 50000 грн 5 вересня, і ще повідомив якщо я візьму заяву в поліції, що кримінальних справ по мені не ведеться, то рахунок розблокують. Я зробив довідку з поліції та Заяву з поліції, ніяких справ по мені не ведеться! Та прикріпив скриншотик з бінансу які просив банк, після чого все перенаправив на Дніпро, через канцелярію, і що ви думаєте, ці *** відправиляють мені до сих пір одну і ту же шаблону відповідь, я вже не знаю, що робити. Тим більш кошти ці я зайняв у друга. Допоможіть будь ласка.
Коментарі (5)
Ответ банка
Приватбанк
12 січня 2024, 13:33
Вітаємо.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Київ, вул. Ковпака, 29. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Київ, вул. Ковпака, 29- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.