Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Вінниця, вул. В. Чорновола, 29

Адреса:
Вінниця, вул. В. Чорновола, 29
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
14 січня 2023, 23:53
В 24 лютого 2022 року мій товариш закрив лікарняний і повідомив свого керівника, що 25 лютого має намір вийти на роботу. На що керівник повідомив, що війна, маршрути скоротили і попросив його побути пока вдома. В березні товариш по телефону цікавився у керівника коли йому виходити на роботу, але керівник повідомив, що потрібно бути ще дома. 7 квітня керівник запропонував написати заяву на звільнення, але товариш відмовився, тоді керівник повідомив, що його буде звільнено по статті в зв’язку з військовим станом і сказав йому що потрібно здати метеріальні цінності, що він і зробив. В грудні 2022 року товариш захотів забрати трудову книжку, але виявилось, що його ніхто не звільнив. Тобто керівник самостійно, без будь яких причин відсторонив мого товариша від роботи. Товариш написав листа на голову правління Приватбанку, але йому повідомили щоб він сам писав заяву на звільнення або його буде звільнено за прогули, так як його не було на роботі 9 місяців. Це відбувалось в інкасації Вінницької філії Приватбанку.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
15 січня 2023, 15:51
Вітаємо!
ПриватБанк поважає своїх клієнтів і співробітників. Для нас важливо, щоб кожен працівник відчував себе на своєму місці і міг працювати в колективі колег із задоволенням. В банку є внутрішні канали, які дозволяють співробітнику анонімно або персоніфіковано подати сигнал про неналежні дії з боку інших колег або керівника. Так як у відгуці відсутні дані людини про яку йде мова ми звернулись до вас в приватному повідомленні для їх уточнення та перевірки інформації.
1
3 листопада 2022, 11:35
Якось цікаво проходить продаж валюти в відділенні Приватбанку. Стою в черзі біля каси, перед мною дві людини взяли валюту без проблем, а остання людина ще й зробила замовлення на 1000 $ і назвала касиру свій номер телефону та сказала що зайде через годину касир Ковальчук Юлія відповіла згодою. Підійшла моя черга Я запитав чи можу я купити валюту даже не вказуючи суму і тип валюти, та мені було відмовлено, типу, ви ж бачете вже 11 година ранку все продано. Біля каси після мене черги небуло. Цікава позиція банку з цього питання.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
3 листопада 2022, 13:10
Добрий день!
Продаж валюти здійснюється за наявності готівкової валюти в касі. Ми звернулись в приватному повідомленні, щоб уточнити додаткову інформацію та розібратись в ситуації детальніше.
1 не зарахована
2 вересня 2022, 15:51
шо це за цирк з доларом прикриваючись логістичними проблемами, на початку війни ніяких проблем із зняттям свої валюти не було, а зараз маючи в рази кращу ситуацію у них вдруг проблеми з логістикою, цирк ні? це точно не стимулює мене заводити валютні кошти в Україну, чи країні щас це не потрібно?
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
2 вересня 2022, 16:21
Добрий день!
Дійсно, наразі є тимчасові складнощі у логістиці доларових банкнот з-за кордону. Ми приносимо вибачення за надані незручності та пропонуємо сформувати нову заявку на отримання валюти. Якщо замовлення коштів буде виконане — ви отримаєте про це повідомлення.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Вінниця, вул. В. Чорновола, 29. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Вінниця, вул. В. Чорновола, 29- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.