Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Миколаїв, вул. Космонавтів, 55/8

Адреса:
Миколаїв, вул. Космонавтів, 55/8
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
23 листопада 2021, 23:52
При обращении в банк с нестандартной ситуацией редко встречается «человеческий фактор». Точность правил превыше всего. Мне повезло встретить человечного банковского работника. Это Елена Богоявленская из Николаева. Она отзывчива абсолютно для всех. А главное быстро, внимательно и гибко подходит к любым нестандартным ситуациям, вплоть до житейских вопросов.
Побольше нам таких банкиров!
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
24 листопада 2021, 9:38
Доброго ранку!
Дякуємо за відгук! У разі чого, ви також можете звертатись в онлайн підтримку на нашому сайті: https://privatbank.ua/, на якому наші колеги 24/7 онлайн і готові прийти на допомогу!
Відповідь адміністратора
Мінфін
25 листопада 2021, 13:50
Отзыв не подтвержден «Минфином» (на 25.11.2021).
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, которые подтверждают, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
3
13 жовтня 2021, 15:30
В июне открыли кредитный лимит, за все это время не было ни одной просрочки, карта пополнилась регулярно на сумму лимита и даже больше. До этого активно использовала евро карту для получения свифт платежей больше 4 лет. Сегодня без причины без предупреждения закрыли кредитный лимит! На каком основании? Желание сотрудничать дальше с банком пропало полностью. Буду закрывать всн счета и пользоваться услугами адекватного банка. Вот так вы теряете платежеспособных клиентов!
Коментарі (8)
Ответ банка
Приватбанк
13 жовтня 2021, 16:21
Добрий день!
Нам сумно від того, що ви бажаєте припинити співпрацю і оцінюєте весь банк лише за одним критерієм — надання вам кредиту. Дійсно, банк може в односторонньому порядку як збільшити, так і зменшити ліміт. Він встановлюється та змінюється на основі багатьох факторів. Один чи декілька з них виділяти було б некоректно, так як кожен має свою вагу та враховується при прийнятті рішення банком.
Рекомендуємо вам вчасно погашати заборгованість як в нашому банку, так і в інших фінансових установах. В такому разі, шанси на отримання бажаної вам суми кредитних коштів значно збільшаться.
Банк проводить аналіз по кожному клієнту та регулярно переглядає своє рішення.
Радимо вам подати заявку на отримання кредиту після 7 числа наступного місяця.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Миколаїв, вул. Космонавтів, 55/8. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Миколаїв, вул. Космонавтів, 55/8- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.