Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Васильків, вул. Володимирська, 13

Адреса:
Київська область, Васильків, вул. Володимирська, 13
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, перерва каси: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2 не зарахована
10 березня 2021, 10:55
В приват банке так и не сняли «статус«не бонусуется».И в банк ходила и здесь писала и в банк писала. Не могут обьяснить что это за статус и не хотят снять, как бонус плюс не хотят снять. за бонус + ответили, но не сняли. Теперь жду ответ за статус не бонусуется. Жду ответ. Надеюсь что снимут этот статус.
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
10 березня 2021, 11:55
Добрий день!
Виплачені банком бонуси можуть трактуватися як додаткові доходи для пенсіонерів або громадян, які перебувають на обліку в Центрі зайнятості. Державні службовці не мають права отримувати додаткові доходи. Якщо ви не належите до жодної з перерахованих вище категорій і даєте свою згоду на отримання від банку винагороди, просимо вас звернутись в підтримку перейшовши за персональним посиланням, яке ми відправили вам в смс. Наші колеги зможуть вас ідентифікувати належним чином та допомогти у вирішенні питання.
3
3 березня 2021, 19:08
Ужас, а не приват банк. Нав'язали Бонус +, не хочуть. відключати, прийшли. гроші, проценти на карточку, а вони налоги знімають по два рази. Статус «не бонусується» не можуть. пояснити і теж зняти цей статус.Яким банком користуватись не знаю.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
3 березня 2021, 21:01
Добрий вечір!
Дозвольте пояснити, що маючи рахунок «Бонус Плюс», ви нічого не втрачаєте, а навпаки – отримуєте додатковий дохід.
При розрахунку картками ПриватБанку вам повертається частина покупки у вигляді грошових бонусів на спеціальний рахунок «Бонус Плюс» своєї картки.
Звертаємо вашу увагу, що зарахування процентів, нарахованих на залишок власних коштів по картці «Універсальна» відбувається саме на рахунок «Бонус Плюс». Податок становить — 19,5%.
Витратити суму накопичених бонусів ви можете в будь-якому магазині мережі «Бонус Плюс». Переглянути список торгівельних точок є можливість за посиланням: https://bonus.privatbank.ua/
У випадку додаткових запитань – ласкаво просимо в приватні повідомлення. Будемо раді підказати.
З повагою, ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Василькові 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Володимирська, 13 , Васильків
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Васильків, вул. Володимирська, 13 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Васильків, вул. Володимирська, 13 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.