Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Одеса, вул. Армійська, 8

Адреса:
Одеса, вул. Армійська, 8
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва каси: 13:00 - 14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

 

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
3 жовтня 2019, 12:57
Почему я не могу обменять мелочь на бумажные купюры в вашем банке?
На каком основании ваши менеджеры в этом отказывают?
Это не деньги? Для этого существуют какие то законодательные ограничения?
Слов, чтобы цензурно прокомментировать данный инцедент просто нет.
Барыжная контора, которой следует избегать при малейшей возможности.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
3 жовтня 2019, 14:45
Добрий день!
Ми засмучені, що через одну ситуацію у Вас склалось таке враження про банк в цілому.
Деякі монети виходять з обігу, тому для їх обміну необхідно звернутись у спеціалізоване відділення. Якщо питання не стосується монет номіналом 1, 2, та 5 копійок, то в будь-якому зручному відділенні Ви можете провести поповнення рахунку на суму до 100 грн за одну операцію. Для проведення операцій з монетами на більші суми, рекомендуємо звернутись в спеціалізоване відділення, так як там є спеціальне обладнання для підрахунку монет, що дозволяє проводити такі операції.
Щоб перевірити інформацію по описаній Вами ситуації та розібратись, що до цього призвело, ми звернулись до Вас в особистому повідомленні та запросили контактні дані.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Одеса, вул. Армійська, 8 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Одеса, вул. Армійська, 8 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.