Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Ромни, вул. Соборна, 8

Адреса:
Сумська область, Ромни, вул. Соборна, 8
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
25 вересня 2023, 16:23
Приват банк без-підставно заблокував мої карткові рахунки. Двічі надавав документи для ідентифікації, але без попередження заблоковані рахунки. Звернувся до відділення та підтримку 3700 ніхто не може розблокувати. У відділенні запевнили що перетелефонують з головного офіса, але дзвінка так і не було.
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
25 вересня 2023, 17:32
Вітаємо.
У своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності. Згідно закону 'Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення' банк, як суб'єкт первинного фінансового моніторингу, зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення.
На жаль, ваше обслуговування у банку обмежене. При розірванні ділових відношень клієнту надається можливість переказу залишків до іншого банку. Додатково вам була направлена офіційна відповідь з даного питання.
3
14 липня 2020, 20:38
Сьогодні я завітав в віділення по вул. Соборна, 19/4 тому що мені потрібно було перевипустити карту для виплат, так як закінчився її термін.спеціаліст Щуковська Вікторія наполягала щоб я отримав карту універсальну, і начебто відмовитись від неї не можливо, я користуюсь не перший раз послугами банку, й знаю що це не обовязково, після цього зробивши дзвінок на 3700, не дочекавшись відповіді, згодився на це так як карта мені була потрібна терміново, в розмові з Вікторією вона декілька разів натякала що ви можете користуватися іншим банком якщо вас не влаштовує, все це слухав керівник віділення й не поправив свого підлеглого. Після цього Щуковська Вікторія запросила в мене дані моєї прописки, так як ID карта не влаштувала її. Так як я клієнт з gold карткой і в мене прив'язаний інший спеціаліст, ніколи таких проблем не було, я честно в шоці в грубості при обслугованні, і в некомпетентності спіціаліста.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
15 липня 2020, 9:02
Ми не змогли ідентифікувати вас за залишеними в заявці даними. Ми хочемо, щоб всі наші співробітники були клієнтоорієнтованими. Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути ваш випадок і розібратися в ситуації, що склалася. Для цього ми запросили в особистому повідомленні ваш контактний номер.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Ромни, вул. Соборна, 8. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Ромни, вул. Соборна, 8- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.