Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Київ, Харківське шосе, 57

Адреса:
Київ, Харківське шосе, 57
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва каси: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
6 вересня 2024, 17:11
Дві доби рееструємо прро з терміналом, і це жахливо, в Приват немає компетентних спеціалістів взагалі, спеціалісти які допомагають взагалі не розуміють технічні питання роботи Прро, та сервісів, роблять вигляд що допомагають та нічого не працює, вони не можуть назвати ні причину ні рішення проблеми.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
6 вересня 2024, 18:22
Вітаємо.
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.
1
16 червня 2020, 2:21
Прождала минут 40 в очереди.
кассир по минут 10 принимает одного человека. постоянно теряется и тупит, затягивает процесс.

Помещение грязное и вонючее, никакой вентиляции, неудобные ступеньки в самом зале, был инвалид в коляске, не мог подъехать к кассе. Они бы еще приставную лестницу там поставили
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
16 червня 2020, 12:08
Добрий день!
Описана Вами ситуація потребує ретельної перевірки. Дозвольте нам її провести. Ми звернулися до Вас в приватних повідомленнях, щоб уточнити Ваші контактні дані.
З повагою, ПриватБанк.
3
29 травня 2019, 16:42
Сегодня, 29.05.19 посетила отделение банка в Киеве, Харьковское шоссе 57. Во время оформления документов потребовалось расписаться в планшете, на мою просьбу дать стилос, менеджер Анна Сорока, сказала расписывайтесь пальцем. На моя повторную просьбу дать стилос, мне отказали. Я попросила решить данную проблему начальника отделения, в ответ- полное молчание и игнор реководителя. В результате стилос таки нашелся у другого менеджера. За что, большое ей спасибо! Неужели ПриватБанк не заботится о своих клиентах или это местное самоуправство и халатность?!
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
29 травня 2019, 17:27
Добрый день!
Приносим извинения за действие нашего специалиста. Описанную Вами ситуацию нельзя оставлять без внимания. Для нас очень важна клиентоориентированность всех наших сотрудников. Мы обязательно проведем проверку касательно случившегося инцидента и по результату с Вами свяжемся.
С уважением, ПриватБанк
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Київ, Харківське шосе, 57 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Київ, Харківське шосе, 57 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.