Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Шпола, вул. Соборна, 25

Адреса:
Черкаська область, Шпола, вул. Соборна, 25
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00 - 17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
6 листопада 2021, 11:28
Был клиентом с 2009 года. Активный пользователь продуктами банка, кредитный лимит 35 тыс. Безупречная кредитная история. Недавно их финмон прикопался ко мне со справками о происхождении средств, цена вопроса 100тис грн. Два месяца тянулась эта история с предоставлением происхождения средств из криптовалюты. Публичные ключи, контрольный платеж, письменное обьяснение и т. д. и т. п. в итоге я не смог доказать что средства были заработаны в майнинге. В одностороннем порядке мне отказали в обслуживании. Выводы пусть каждый сделает сам.

И так между прочем, скрытая комиссия 1% при оплате частями, за погашение платежа из своих средств берут 1%.
Коментарі (5)
Ответ банка
Приватбанк
6 листопада 2021, 15:49
Добрий день!
Дозвольте відмітити, що у своїй діяльності Банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності. Згідно закону 'Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення, Банк як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення. На жаль, ваше обслуговування у банку обмежене.
1
4 липня 2019, 21:56
В минулому місяці банк встановив ліміт оплата частинами в розмірі 5000 грн. Скористалась сумою в 3000 грн. Виплатила два платежі, доступна сума становила 2600 грн. Планувала здійснити ще покупку, і сьогодні доступний ліміт зник. Навіть не бачу графіка оплати частинами. Досить неприємний факт. Захотіли дали, захотіли забрали — без попередження. Я досить довго клієнт банку, отримую всі виплати в банку, біля 7 -8 тис грн в місяць, ні ліміт по картці голд не підняти, ще й оплата частинами зникла. Буду йти обслуговуватися в інший банк. Таке відношення «свинське».
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
5 липня 2019, 9:43
Ми розуміємо, що зміна ліміту на Вашій картці стала несподіванкою. Банк приймає рішення про розмір ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і навіть тисячах показників.

Щоб наступного разу Ваш ліміт був збільшений, для цього:
— продовжуйте активно користуватися послугами і продуктами банку, особливо карткою Універсальною;
— можете надати документи, що підтверджують доходи.

Виконання цих простих рекомендацій, значно збільшує шанси на отримання потрібного Вам ліміту. Ми обов'язково відправимо Вам повідомлення про зміну ліміту.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Шпола, вул. Соборна, 25. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Шпола, вул. Соборна, 25- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.