Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Кам'янка, вул. Захисників України, 54

Адреса:
Черкаська область, Кам'янка, вул. Захисників України, 54
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, перерва каси: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
24 листопада 2019, 23:32
22,11,2019 переводила 1000 грн. через терминал на карту банка ПУМБ, где деньги.......??? Раньше почему то таких проблем не было, можно как-то разобраться.
Коментарі (7)
Ответ банка
Приватбанк
25 листопада 2019, 10:58
Добрий день!
Дозвольте відмітити, що регламент міжбанківських переказів становить 1-3 операційних (робочих) днів. У випадку, якщо кошти не надійдуть на картку отримувача протягом зазначеного періоду — зверніться, будь ласка, в нашу службу підтримки. Будемо раді допомогти.
З повагою, ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Кам'янці 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Захисників України, 54, Кам'янка
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Кам'янка, вул. Захисників України, 54. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Кам'янка, вул. Захисників України, 54- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.