Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Монастирище, вул. Соборна, 103

Адреса:
Черкаська область, Монастирище, вул. Соборна, 103
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00 - 17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3 не зарахована
25 грудня 2019, 7:52
ДВС наложила арест на щёт детских пособий, справки из соц.зпщиты были в тот же день предьявлены, на что начальник Редько.О.О. предложил обратится в суд, и сказал что банк не законно закрыл щёт, что в постановлении указано кроме каких выплат нельзя наклад.арест.
Коментарі (5)
Ответ банка
Приватбанк
25 грудня 2019, 15:20
Добрий день!
Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією.
Дозвольте відмітити, що у своїй діяльності Банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
Банк зі свого боку зможе зняти арешт з рахунків лише після того, як отримає листа від виконавчої служби.
Сподіваємось, той факт, що дотримуючись законодавства ми не змогли задовольнити Ваші вимоги, не вплине на наші подальші стосунки. Банк завжди готовий до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України.
3
11 грудня 2019, 14:48
Но номер карточки правильный,28 ноября перезвонили с приват банка с свифт отдела сказали деньги пришли но получить я их не могу, нужна коректировка банком отправителя, банк отправителя отправил её 2го декабря досих пор её нет, операторы сроки не говорят.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
11 грудня 2019, 16:08
Добрий день!
Для надання відповіді по Вашому питанню ми звернулися до Вас в особистих повідомленнях.
без оцінки
1 січня 2018, 12:10
Чому пріват банк не враховує те що я відключив страховку«» страховка кредітного ліміту«»«з 50.000 це 444грн!

Мені в Пріват банку«»« впарили »»«в процессі надання кредиту на сумму 50.000 страховку на кредітнмй леміт, мій мінімальний внесок в місяць разом з страховкою СКЛАДАВ 2600(це % та 444 грн страховка) Кредит брав на місяць тож і чтраховка була теж на місяць, но потім передзвонили по тел.з банка і запропонували підключити страховку но не пояснили скільки це буде коштувати і відключити в пріват 24 її неможоиво тре звонити на 3700 і звящуватися зі страховим відділом, що коштує сил і часу!!! Тепер знов отключив страховку мій нінімальний платіж 2500!!! Оператор в чате пріват 24 відповіді не дає, кажє звертатися на номер 3700!!! Чому мені не дають правдиву інфу??????
Коментарі (7)
Ответ банка
Приватбанк
2 січня 2018, 9:42
Шановний Сергію!
Для більш детального розгляду Вашого питання, повідомте, будь ласка, на help@pb.ua Ваші контактні дані та детальний опис ситуації, що склалася.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Монастирище, вул. Соборна, 103. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Монастирище, вул. Соборна, 103- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.