Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Новояворівськ, вул. Степана Бандери, 1

Адреса:
Львівська область, Новояворівськ, вул. Степана Бандери, 1
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
6 серпня 2021, 14:11
Доброго дня.
Був суд з приватбанком.
Суд присудив оплатити лише частину заборгованості.
Оплатили.
Судовий збір поділили пропорційно.
Але ПриватБанк в свою чергу доплюсував до суми боргу усю суму судового збору та щей витрати на їхнього юриста!!!
Як це так???
Частину неіснуючого боргу вже зняли самостійно із заробітної плати!!!
Прошу розібратись в даній ситуації.
Інакше буду звертатись в НБУ!!!
Коментарі (11)
Ответ банка
Приватбанк
6 серпня 2021, 15:14
Добрий день!
Вже розглядаємо ваше питання. По результату зателефонуємо.
1
28 березня 2020, 2:07
Маю дві картки привату — кредитну і для виплат. Приват знімає кошти з картки для виплат і самостійно їх перераховує на кредитну карку без згоди клієнта! І це на перший день простроченої заборгованості! На карку для виплат мені приходять аліменти на дитину, допомога від родичів. Зарас у звязку з карантином я без роботи. В мене неповнолітня дитина на утриманні. Можливо аліменти будуть єдиним джерелом для утримання дитини. То чи має право банк без згоди клієнта знімати кошти з картки. Чому приват порушує законодавство? Якщо так буде і надалі — буду звертатись в суд.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
28 березня 2020, 10:08
Добрий день!
Дозвольте зазначити, що для того, щоб уникнути утворення простроченого платежу — з іншої картки може бути списана сума на погашення поточного платежу за кредитним договором картки Універсальна. Нагадуємо Вам, що, згідно з умовами договору, необхідно погашення щомісяця, до 25 числа, в розмірі 5% (але не менше 100 грн) від залишку заборгованості на картці.
Банк із розумінням ставиться до ситуації, тому на період з 01.03 до 31.05.2020 скасовує нарахування штрафних санкцій, пені та подвійних процентів у разі відсутності або часткового внесення обов’язкового платежу.
При цьому:
• проценти нараховуються в стандартному режимі;
• обов’язковий платіж потрібно вносити щомісяця до 25-го числа;
• заборгованість, що виникла перед банком, потребує погашення.
Перевірити нарахування процентів, суму обов’язкового платежу та боргу, а також внести кошти на рахунок Ви можете через термінал самообслуговування або Приват24.
З повагою, ПриватБанк.
1 не зарахована
17 серпня 2019, 15:52
Скажіть, будь ласка, як можуть працівники банку надавати по стороннім особам інформацію щодо коштів на моїх особистих картках, навіть якщо це моя мама. Просто не розумію, я думала, що це конфіденційна інформація, яку знаю тільки я, а виявляється її роздають наліво і направо, так можуть і чужій людині все показати! Як так можна???? Зробіть з цим щось, будь ласка!!!
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
17 серпня 2019, 16:46
Доброго дня!
Хочемо відмітити, що інформація по картках / рахунках може бути надана тільки власнику. ПриватБанк піклується про дані своїх Клієнтів і ми не маємо права розголошувати інформацію третім особам, в іншому випадку наші ж Клієнти не будуть нам довіряти.
Будь ласка, дозвольте нам розглянути Ваш випадок. Для уточнення інформації ми звернулися до Вас в особисті повідомлення.
Відповідь адміністратора
Мінфін
22 серпня 2019, 9:53
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 22.08.2019).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Новояворівську 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Степана Бандери, 1, Новояворівськ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Новояворівськ, вул. Степана Бандери, 1. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Новояворівськ, вул. Степана Бандери, 1- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.