Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Львів, вул. Гайдамацька, 9-А

Адреса:
Львів, вул. Гайдамацька, 9-А
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-18:00, перерва: 13:00-14:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
4 листопада 2022, 17:07
Розірвали договір в одностороньому порядку, без пояснення причин. Заблокували рахунки. Жодних заборгувань чи кредитів немаю. Ще маю 1 депо в доларах.
І порадили звернутись в відділення з документами.Вже більше 6 місяців приймаю участь в зоні бойових дій, і немає змоги поїхати щоб розібратись.
Неочікувано і дуже неприємно за таке відношення, ще й під час війни до військового.
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
4 листопада 2022, 18:02
Добрий вечір!
В своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності. Керуючись чинним законодавством банк, як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення. При розірванні ділових відношень клієнту надається можливість отримання власних коштів.
5
2 вересня 2021, 11:06
Вчора хотіла перевипустити стару картку, після півгодинного очікування у відділені в самому центрі міста мені відмовили у послузі. Натомість сьогодні у відділенні на гайдамацькій 9А у м. Львів обслуговування було на 11/10- швидко, якісно, чітко. Перевипуск карти із заміною пароля в мене зайняло 4 хвилини.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
2 вересня 2021, 11:49
Добрий день!
Завди до ваших послуг :)
Для зручності клєнтів є можливість перевипуску картки на віртуальну без звернення у відділення через меню «Гаманець» в своєму Приват24.
Ми звернулись в особистому повідомленні, щоб уточнити деталі за першим зверненням у відділення та розібратись в ситуації.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Львів, вул. Гайдамацька, 9-А . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Львів, вул. Гайдамацька, 9-А - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.